Janusz Bajcer napisał(a):Ale co się odwlecze, to nie uciecze
Bez względu na wynik - atmosfera tej zabawy - bezcenne
![Very Happy :D](https://www.cro.pl/images/smilies/icon_biggrin.gif)
Janusz Bajcer napisał(a):Ale co się odwlecze, to nie uciecze
alechandro napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Ale co się odwlecze, to nie uciecze
greenrs napisał(a):Wyniki wiszą na tablicy. Proszę szanowną komisję o sprawdzenie. Tylu graczy przy takiej ilości meczów jeszcze nie mieliśmy, więc o błąd nie trudno![]()
anakin napisał(a):walp napisał(a):Proszę o zweryfikowanie wyniku kolegi razpola. Wg mnie wychodzi 19 pkt, nie 20.
Wg mnie jest dobrze, czyli 20 (wtorek 10, środa 10).
walp napisał(a):Proszę o zweryfikowanie wyniku kolegi razpola. Wg mnie wychodzi 19 pkt, nie 20.
greenrs napisał(a):walp napisał(a):Proszę o zweryfikowanie wyniku kolegi razpola. Wg mnie wychodzi 19 pkt, nie 20.
Sprawdziłem ponownie i jak by nie liczyć wychodzi 20 pkt - w tym cztery trójeczki i osiem razy po jednym punkcie:
walp napisał(a):Sorry, Jacek, nie zdążyłem zweryfikować. Był błąd w mojej tabeli.
greenrs napisał(a):Proszę szanowną komisję o sprawdzenie. Tylu graczy przy takiej ilości meczów jeszcze nie mieliśmy, więc o błąd nie trudno![]()
greenrs napisał(a):Dlatego dobrze, że sprawdzamy się wzajemnie. Sam jestem zdziwiony, że nie zrobiłem żadnego błędu
alechandro napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Ale co się odwlecze, to nie uciecze
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki