anakin napisał(a):Powinniście, znaczy się.
Ja już dawno wybrałem, in pectore
Ujawnię, kiedy czas nadejdzie.
walp napisał(a):No, ma się rozumieć. Zgodnie z zapisem w regulaminie:Dodatkowo do dnia 18.09. do godz. 17 typujemy zwycięzcę całego turnieju, co podajemy w treści postu. Prawidłowe wskazanie zwycięzcy Ligi Mistrzów punktowane jest 10 punktami.
Przy czym, powinno to zostać skorygowane, bo to zapis z ubiegłego roku, a w tym pierwsze mecze będą rozgrywane 17.09, a prawidłowe wskazanie punktowane jest 5 pkt.
Janusz Bajcer napisał(a):walp napisał(a):Zgodnie z zapisem w regulaminie:Dodatkowo do dnia 18.09. do godz. 17 typujemy zwycięzcę całego turnieju, co podajemy w treści postu. Prawidłowe wskazanie zwycięzcy Ligi Mistrzów punktowane jest 10 punktami.
Przy czym, powinno to zostać skorygowane, bo to zapis z ubiegłego roku, a w tym pierwsze mecze będą rozgrywane 17.09, a prawidłowe wskazanie punktowane jest 5 pkt.
Jest nowy regulamin na stronie 17
liga-mistrzow-2012-2013-typowanie-wynikow-t39191-240.html#p1262917
anakin napisał(a):Widzę w typowaniach, że jak na razie tylko ja się załapię na bonus.
te kiero napisał(a):OM - jako jedyny do tej pory zespół francuski - wygrał Ligę Mistrzów, po zwycięstwie 1:0 nad AC Milan,
anakin napisał(a):
Widzę w typowaniach, że jak na razie tylko ja się załapię na bonus.
walp napisał(a):A wracając do regulaminu, może warto na pierwszej stronie wątku z typowaniem, pod ubiegłorocznymi zasadami umieścić link do nowego regulaminu Ja zwyczajnie zapomniałem, ale nowi użytkownicy mogą nie trafić na str. 17
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki