[/quote]anakin napisał(a):Po drugie primo- jak jak mosz ochote to dawoj.Przeca do kibla nie wylejemy.![]()
Nie próbuj po ślonsku.
Bo wyjdziesz jak Polak próbujący po chorwacku
![Wink ;)](https://www.cro.pl/images/smilies/icon_wink.gif)
[/quote]anakin napisał(a):Po drugie primo- jak jak mosz ochote to dawoj.Przeca do kibla nie wylejemy.![]()
hepik napisał(a):anakin napisał(a):walp napisał(a):Po drugie primo- jak jak mosz ochote to dawoj.Przeca do kibla nie wylejemy.![]()
Nie próbuj po ślonsku.
Bo wyjdziesz jak Polak próbujący po chorwacku
walp napisał(a):anakin napisał(a):greenrs napisał(a):Co do regulaminu to dawajcie propozycje zmian. Jeśli chodzi o mnie, to może być 5 pkt za wytypowanie zwycięzcy i 5 za prowadzenie po fazie grupowej (jak zaproponował ani).
Co do liczenia to również mogę - od czasu do czasu.
Właściwie to walp-a propozycja.![]()
Jak widze tylko alechandro się domaga tych 10 pkt.![]()
![]()
Mamy 3:1 i to jeszcze na wyjeździe,więc myślę, że możemy przyjąć niemal jednogłośnie tę zmianę w Regulaminie.
![]()
Tak więc 5 pkt. za wytypowanie zwycięzcy LM i 5 pkt. dla zwycięzcy fazy grupowej.
Widzę, że burdel się robi. Już nie wiemy kto, co zaproponował i nie ma zgody, więc proponuję zostawić ustalenia z ubiegłego roku.
greenrs napisał(a):Nie ważne kto proponuje - ważne aby jednak zgoda była![]()
greenrs napisał(a): Na razie większość jest za propozycją punktacji 5/5... i jak na razie jest to jedyna sensowna zmiana regulaminu. To oczywiście tylko moje zdanie i oczekujemy na ewentualne inne propozycje. Tak myślę, że do końca tygodnia, tzn. 1.09. W poniedziałek ustalimy ostatecznie nowy regulamin i od tego momentu rozpoczniemy typowanie. Może być![]()
greenrs napisał(a):Na razie większość jest za propozycją punktacji 5/5... i jak na razie jest to jedyna sensowna zmiana regulaminu. To oczywiście tylko moje zdanie i oczekujemy na ewentualne inne propozycje. Tak myślę, że do końca tygodnia, tzn. 1.09. W poniedziałek ustalimy ostatecznie nowy regulamin i od tego momentu rozpoczniemy typowanie. Może być![]()
anakin napisał(a):8 grup po 2 pkt. co daje nam 16 pkt.
To robi znacznie większy dystans niż te 5.
walp napisał(a):Poza tym, bonusy utrudniają zestawienia, porównania itp. Może jednak same "jedynki" i "trójki"
anakin napisał(a):Ewentualnie samo 5 za wytypowanie zwycięzcy.
walp napisał(a):Panowie,
(Panie chyba jeszcze nie włączyły się do zabawy, przepraszam, gry ale mam nadzieję, że to się zmieni)![]()
jeśli pełnej zgody nie ma co do opcji 5/5, proponuję zostać przy rozwiązaniu +5 za wytypowanie zwycięzcy,
a reszta po staremu.
anakin napisał(a):crodream napisał(a):raczej 8 grup po 1 punkcie jak typowanie poprawne obydwu zespołów, ale inni też wtedy coś trafią więc niewiele w czołówce się zmieni
Więc co to za bonus?
.crodream napisał(a):anakin napisał(a):crodream napisał(a):raczej 8 grup po 1 punkcie jak typowanie poprawne obydwu zespołów, ale inni też wtedy coś trafią więc niewiele w czołówce się zmieni
Więc co to za bonus?
zrozumienie mojego pomysłu nie jest takie trudne aby wymagało dodatkowego tłumaczenia,
alechandro napisał(a):...a ja po prostu mam już głód nadchodzącego sukcesu![]()
walp napisał(a): Powtórzę, że wobec braku jednomyślności,
moja propozycja ogranicza się do premiowania 5 pkt za poprawne wytypowanie zwycięzcy LM
oraz dopisania, że podczas fazy pucharowej także typujemy do godz. 17.00
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki