Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
dids76
Koneser
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 30.08.2013 20:02

w tym sezonie też się pobawię w typowanie więc ja trza jakoś flaszka postawić na wkupne to yno godejcie :oczko_usmiech:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 30.08.2013 20:14

walp napisał(a):Ma się rozumieć - jak mawiał Miś Uszatek. :wink:
Najpierw jednak czeka nas starcie Die Bayern z The Blues. Jak już pisałem, pierwszy raz zagrają ze sobą dwaj ostatni triumfatorzy LM. Będzie to także pojedynek trenerskich sław - Jose Mourinho i Josepa Guardioli.
Mimo wszystko w dzisiejszym meczu stawiam na Bayern.

Pozwolisz, że obstawię jednak Chelesa.. :mrgreen:

dids76 napisał(a):w tym sezonie też się pobawię w typowanie więc ja trza jakoś flaszka postawić na wkupne to yno godejcie :oczko_usmiech:

Po pierwsze primo - tu nikt się nie bawi. :mrgreen:
Po drugie primo- jak jak mosz ochote to dawoj.Przeca do kibla nie wylejemy. :mrgreen:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.08.2013 20:25

dids76 napisał(a):w tym sezonie też się pobawię w typowanie więc ja trza jakoś flaszka postawić na wkupne to yno godejcie :oczko_usmiech:

Oby od początku do końca :idea:
Zapowiada się więcej pracy dla "liczydeł" :oczko_usmiech: bo typerów w II edycji chyba przybędzie :lol:
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 30.08.2013 20:30

Janusz Bajcer napisał(a):Oby od początku do końca :idea:

się będę starał bo nie ważne jak chłop zaczyna, ale ważne jak kończy:oczko_usmiech:
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 30.08.2013 20:34

anakin napisał(a):Po pierwsze primo - tu nikt się nie bawi. :mrgreen:
Po drugie primo- jak jak mosz ochote to dawoj.Przeca do kibla nie wylejemy. :mrgreen:

Ze mnie taki kibic kopanej jak z koziej dooopy reisentascha więc ta flaszka zostawia se do siebie i byda broł z niej natchnienie przed każdym typowaniem :oczko_usmiech: :mrgreen: :mrgreen:
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 30.08.2013 21:16

Janusz Bajcer napisał(a):
alechandro napisał(a):Janusz, a nie można wywalić z tytułu daty i pozostawić tylko LM ?

Można :idea:

Tytuł wątku może zmienić autor pierwszego postu, mogą też to zrobić admini lub moderatorzy.

Zrobione :!:

Co do regulaminu to dawajcie propozycje zmian. Jeśli chodzi o mnie, to może być 5 pkt za wytypowanie zwycięzcy i 5 za prowadzenie po fazie grupowej (jak zaproponował ani).
Co do liczenia to również mogę - od czasu do czasu.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 30.08.2013 21:21

greenrs napisał(a):Co do regulaminu to dawajcie propozycje zmian. Jeśli chodzi o mnie, to może być 5 pkt za wytypowanie zwycięzcy i 5 za prowadzenie po fazie grupowej (jak zaproponował ani).

Właściwie to walp-a propozycja. :oczko_usmiech:

Jak widze tylko alechandro się domaga tych 10 pkt. :roll: :wink:
Mamy 3:1 i to jeszcze na wyjeździe :wink: ,więc myślę, że możemy przyjąć niemal jednogłośnie tę zmianę w Regulaminie. :mrgreen:

Tak więc 5 pkt. za wytypowanie zwycięzcy LM i 5 pkt. dla zwycięzcy fazy grupowej. :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.08.2013 21:24

Dwa razy po 5 jest OK :D :idea:
crodream
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) crodream » 30.08.2013 21:45

Janusz Bajcer napisał(a):Dwa razy po 5 jest OK :D :idea:

5 za mistrza jak najbardziej zmiana na "+", ale dawanie bonusu dla najlepszego po fazie grupowej w ogóle mi się nie podoba - niepotrzebnie może się zwiększyć dystans do i tak najlepszego. Proponowałbym dodatkowy 1 punkt za poprawne wytypowanie zespołów awansujących do fazy pucharowej z poszczególnych grup (bez względu na kolejność w grupie) :idea:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 30.08.2013 21:54

crodream napisał(a):
5 za mistrza jak najbardziej zmiana na "+", ale dawanie bonusu dla najlepszego po fazie grupowej w ogóle mi się nie podoba - niepotrzebnie może się zwiększyć dystans do i tak najlepszego. Proponowałbym dodatkowy 1 punkt za poprawne wytypowanie zespołów awansujących do fazy pucharowej z poszczególnych grup (bez względu na kolejność w grupie) :idea:

8 grup po 2 pkt. co daje nam 16 pkt.
To robi znacznie większy dystans niż te 5.
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 30.08.2013 22:38

Ło matko... ale komplikujecie 8O

anakin i alechandro co sie tak spieszycie z tym typowaniem? Trzeba jeszcze wkleić nowy regulamin, który nawet nie jest jeszcze ustalony :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.08.2013 23:10

ani namieszał jak zwykle bo inaczej przeca chory będzie jak czegoś nie zmajstruje...a ja po prostu mam już głód nadchodzącego sukcesu :D :sm:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.08.2013 23:17

alechandro napisał(a):ani namieszał jak zwykle bo inaczej przeca chory będzie jak czegoś nie zmajstruje...a ja po prostu mam już głód nadchodzącego sukcesu :D :sm:

Skopiujcie sobie swoje posty :idea: te napisane skasujcie :idea: będzie nowy regulamin :idea: wpiszecie je ponownie. :idea:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.08.2013 23:20

greenrs napisał(a):anakin i alechandro co sie tak spieszycie z tym typowaniem? Trzeba jeszcze wkleić nowy regulamin, który nawet nie jest jeszcze ustalony :oczko_usmiech:

Awarary na "a" ... to chcą być wg alfabetu zawsze pierwsi :oczko_usmiech: :mrgreen:
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 30.08.2013 23:25

anakin napisał(a):
greenrs napisał(a):Co do regulaminu to dawajcie propozycje zmian. Jeśli chodzi o mnie, to może być 5 pkt za wytypowanie zwycięzcy i 5 za prowadzenie po fazie grupowej (jak zaproponował ani).

Właściwie to walp-a propozycja. :oczko_usmiech:

Jak widze tylko alechandro się domaga tych 10 pkt. :roll: :wink:
Mamy 3:1 i to jeszcze na wyjeździe :wink: ,więc myślę, że możemy przyjąć niemal jednogłośnie tę zmianę w Regulaminie. :mrgreen:

Tak więc 5 pkt. za wytypowanie zwycięzcy LM i 5 pkt. dla zwycięzcy fazy grupowej. :D

Widzę, że burdel się robi. Już nie wiemy kto, co zaproponował i nie ma zgody, więc proponuję zostawić ustalenia z ubiegłego roku.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 173
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone