walp napisał(a):Ma się rozumieć - jak mawiał Miś Uszatek.
Najpierw jednak czeka nas starcie Die Bayern z The Blues. Jak już pisałem, pierwszy raz zagrają ze sobą dwaj ostatni triumfatorzy LM. Będzie to także pojedynek trenerskich sław - Jose Mourinho i Josepa Guardioli.
Mimo wszystko w dzisiejszym meczu stawiam na Bayern.
dids76 napisał(a):w tym sezonie też się pobawię w typowanie więc ja trza jakoś flaszka postawić na wkupne to yno godejcie
dids76 napisał(a):w tym sezonie też się pobawię w typowanie więc ja trza jakoś flaszka postawić na wkupne to yno godejcie
anakin napisał(a):Po pierwsze primo - tu nikt się nie bawi.
Po drugie primo- jak jak mosz ochote to dawoj.Przeca do kibla nie wylejemy.
Janusz Bajcer napisał(a):alechandro napisał(a):Janusz, a nie można wywalić z tytułu daty i pozostawić tylko LM ?
Można
Tytuł wątku może zmienić autor pierwszego postu, mogą też to zrobić admini lub moderatorzy.
greenrs napisał(a):Co do regulaminu to dawajcie propozycje zmian. Jeśli chodzi o mnie, to może być 5 pkt za wytypowanie zwycięzcy i 5 za prowadzenie po fazie grupowej (jak zaproponował ani).
Co do liczenia to również mogę - od czasu do czasu.
Janusz Bajcer napisał(a):Dwa razy po 5 jest OK
crodream napisał(a):
5 za mistrza jak najbardziej zmiana na "+", ale dawanie bonusu dla najlepszego po fazie grupowej w ogóle mi się nie podoba - niepotrzebnie może się zwiększyć dystans do i tak najlepszego. Proponowałbym dodatkowy 1 punkt za poprawne wytypowanie zespołów awansujących do fazy pucharowej z poszczególnych grup (bez względu na kolejność w grupie)
alechandro napisał(a):ani namieszał jak zwykle bo inaczej przeca chory będzie jak czegoś nie zmajstruje...a ja po prostu mam już głód nadchodzącego sukcesu
greenrs napisał(a):anakin i alechandro co sie tak spieszycie z tym typowaniem? Trzeba jeszcze wkleić nowy regulamin, który nawet nie jest jeszcze ustalony
anakin napisał(a):greenrs napisał(a):Co do regulaminu to dawajcie propozycje zmian. Jeśli chodzi o mnie, to może być 5 pkt za wytypowanie zwycięzcy i 5 za prowadzenie po fazie grupowej (jak zaproponował ani).
Co do liczenia to również mogę - od czasu do czasu.
Właściwie to walp-a propozycja.
Jak widze tylko alechandro się domaga tych 10 pkt.
Mamy 3:1 i to jeszcze na wyjeździe ,więc myślę, że możemy przyjąć niemal jednogłośnie tę zmianę w Regulaminie.
Tak więc 5 pkt. za wytypowanie zwycięzcy LM i 5 pkt. dla zwycięzcy fazy grupowej.
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki