Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
sam_fischer
Croentuzjasta
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) sam_fischer » 24.07.2013 15:33

Właśnie. Jazda, jazda jazda Biała Gwiazda!!!
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 24.07.2013 15:46

walp napisał(a):
Sven napisał(a):z postu wynikało że jeszcze dwa mecze i po pucharach
LM faktycznie odleci ale jeszcze będzie LE
Molde wybitne nie jest więc do 4 rundy przy odrobinie farta powinni awansować, potem już tylko głośne modlitwy o najsłabszy zespół w losowaniu i bardzo głośne modlitwy o dużo szczęścia w dwumeczu

Jeśli przegrają te mecze, to koniec. Aby przejść do fazy play off LM, a co za tym idzie mieć gwarancję gry w fazie grupowej LE, Legia musi uporać się mistrzem Norwegii.

Jak odpadną z Molde grają w IV rundzie do LE. Jak odpadną w IV rundzie LM automatem to grupy LE.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 24.07.2013 15:52

Sven napisał(a):
walp napisał(a):
Sven napisał(a):z postu wynikało że jeszcze dwa mecze i po pucharach
LM faktycznie odleci ale jeszcze będzie LE
Molde wybitne nie jest więc do 4 rundy przy odrobinie farta powinni awansować, potem już tylko głośne modlitwy o najsłabszy zespół w losowaniu i bardzo głośne modlitwy o dużo szczęścia w dwumeczu

Jeśli przegrają te mecze, to koniec. Aby przejść do fazy play off LM, a co za tym idzie mieć gwarancję gry w fazie grupowej LE, Legia musi uporać się mistrzem Norwegii.

Jak odpadną z Molde grają w IV rundzie do LE. Jak odpadną w IV rundzie LM automatem to grupy LE.

Zgadza się, zapomniałem o IV rundzie Ligi Europy. No, ale sam_fischer miał zapewne na myśli LM.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.07.2013 17:23

walp napisał(a):W tym wątku zawsze było kulturalnie. :)

Tak jak mówisz - żadnych zadym :D
No przecież ja nie pseudokibol tylko prawdziwy kibic...
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 24.07.2013 21:58

alechandro napisał(a):
No przecież ja nie pseudokibol tylko prawdziwy kibic...

:lol:
Zdecydowanie. Najprawdziwszy z prawdziwych. Niczym wzorzec metra z Sevres.

alechandro napisał(a):Oooo...to jakieś polskie drużyny grają ? 8O
Powinni na starcie wycofać tych grajków z rywalizacji bo taka Legia to się nawet z mistrzem Walii skompromituje... :lol:

I wybitny znafca.

---------

Tak poza tym cuś z logiką nie tak :?

No bo biorąc nowomowe z GW.

Pseudokibol czyli przeciwieństwo kibola. Czyli pseudokibol to prawdziwy kibic.

Czyli napisałeś:

No przecież ja nie prawdziwy kibic tylko prawdziwy kibic...

walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 24.07.2013 22:08

Już myślałem, że jakaś merytoryczna dyskusja po meczu Legionistów, a tu proszę znowu będzie jazgot :(
No, ale zaproszenie było ... :D
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 24.07.2013 22:30

walp napisał(a):Już myślałem, że jakaś merytoryczna dyskusja po meczu Legionistów, a tu proszę znowu będzie jazgot :(
No, ale zaproszenie było ... :D

Jaki tam jazgot. Chyba żle oceniasz rzeczywistość.

Jazgot to jest jak "miłośnicy wielkiej piłki" oraz "jedyni praworządni" a także "walne sobie płatnego posta" wpadają do tematu piłka nożna.

Ja tu tylko w ramach sankcji i rewanżu :sm:

Już spadam. Życzę miłej dyskusji w atmosferze wielkiej piłki.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 24.07.2013 22:54

Kiepura napisał(a):Jaki tam jazgot. Chyba żle oceniasz rzeczywistość.

Po raz kolejny zarzucasz mi niewłaściwą percepcję rzeczywistości, będę musiał poważnie się zastanowić nad sobą. :(
Kiepura napisał(a):Jazgot to jest jak "miłośnicy wielkiej piłki" oraz "jedyni praworządni" a także "walne sobie płatnego posta" wpadają do tematu piłka nożna. Ja tu tylko w ramach sankcji i rewanżu :sm:

Hmm .. To taka szarpana wojenka podjazdowa ma być :?
Kiepura napisał(a):Już spadam. Życzę miłej dyskusji w atmosferze wielkiej piłki.

Wyczuwam sarkazm w tych życzeniach, ale śmiem twierdzić, że jeśli Legia wejdzie do fazy grupowej, (czego życzę) to wielkie pieniądze, które klub otrzyma, nie będą już śmierdziały. :oczko_usmiech:
GSM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GSM » 25.07.2013 11:05

alessandro vel alechandro to jest takie duże dziecko więc nie trzeba zwracać na niego poważnej uwagi ;)
Generalnie to już z Molde będzie ciężko i szanse 50 na 50,ale we mnie wiara zawsze jest(szczególnie,że pamiętam sporo większe sukcesy aniżeli sam awans do fazy grupowej :)),a jakby dali radę i w czwartej rundzie rywal też taki w miarę wypadł to kto wie co może się dziać
sam_fischer
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sam_fischer » 25.07.2013 13:19

Panowie powiem tak a propos tego czegoś wczoraj. Miałem sobie przed sobotnio-rannym wyjazdem zapodać w piątek tabletę nasenną. Ale nagrałem ten mecz i nie muszę się faszerować prochami.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.07.2013 14:16

GSM napisał(a):alessandro vel alechandro to jest takie duże dziecko

Jak każdy z nas :wink:
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 25.07.2013 15:13

sam_fischer napisał(a):Panowie powiem tak a propos tego czegoś wczoraj. Miałem sobie przed sobotnio-rannym wyjazdem zapodać w piątek tabletę nasenną. Ale nagrałem ten mecz i nie muszę się faszerować prochami.

tvn/rozmowywtoku/zgłoszenie

spróbuj tam - może jeszcze hajsy dostaniesz
sam_fischer
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sam_fischer » 25.07.2013 15:30

Sven, nie napinaj się tak. Widziałeś wczoraj? Z czym do gości? Po prostu dla polskiej piłki to będzie rok jak co roku.
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 25.07.2013 16:03

Spokojnie, już się dawno przestałem spinać po wygranych a tym bardziej po takich meczach. Tylko trochę nie rozumiem takiego flekowania i tak słabych kopaczy.
sam_fischer
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sam_fischer » 25.07.2013 20:01

Bo moim skromnym zdaniem oprocz tego ze ich umiejetnosci sa zadne, to jeszcze sie skurwielom nie chce. I nie pisze tylko o Legii ale o wszystkich.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 162
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone