walp napisał(a):Sven napisał(a):z postu wynikało że jeszcze dwa mecze i po pucharach
LM faktycznie odleci ale jeszcze będzie LE
Molde wybitne nie jest więc do 4 rundy przy odrobinie farta powinni awansować, potem już tylko głośne modlitwy o najsłabszy zespół w losowaniu i bardzo głośne modlitwy o dużo szczęścia w dwumeczu
Jeśli przegrają te mecze, to koniec. Aby przejść do fazy play off LM, a co za tym idzie mieć gwarancję gry w fazie grupowej LE, Legia musi uporać się mistrzem Norwegii.
Sven napisał(a):walp napisał(a):Sven napisał(a):z postu wynikało że jeszcze dwa mecze i po pucharach
LM faktycznie odleci ale jeszcze będzie LE
Molde wybitne nie jest więc do 4 rundy przy odrobinie farta powinni awansować, potem już tylko głośne modlitwy o najsłabszy zespół w losowaniu i bardzo głośne modlitwy o dużo szczęścia w dwumeczu
Jeśli przegrają te mecze, to koniec. Aby przejść do fazy play off LM, a co za tym idzie mieć gwarancję gry w fazie grupowej LE, Legia musi uporać się mistrzem Norwegii.
Jak odpadną z Molde grają w IV rundzie do LE. Jak odpadną w IV rundzie LM automatem to grupy LE.
walp napisał(a):W tym wątku zawsze było kulturalnie.
alechandro napisał(a):
No przecież ja nie pseudokibol tylko prawdziwy kibic...
alechandro napisał(a):Oooo...to jakieś polskie drużyny grają ?
Powinni na starcie wycofać tych grajków z rywalizacji bo taka Legia to się nawet z mistrzem Walii skompromituje...
No przecież ja nie prawdziwy kibic tylko prawdziwy kibic...
walp napisał(a):Już myślałem, że jakaś merytoryczna dyskusja po meczu Legionistów, a tu proszę znowu będzie jazgot
No, ale zaproszenie było ...
Kiepura napisał(a):Jaki tam jazgot. Chyba żle oceniasz rzeczywistość.
Kiepura napisał(a):Jazgot to jest jak "miłośnicy wielkiej piłki" oraz "jedyni praworządni" a także "walne sobie płatnego posta" wpadają do tematu piłka nożna. Ja tu tylko w ramach sankcji i rewanżu
Kiepura napisał(a):Już spadam. Życzę miłej dyskusji w atmosferze wielkiej piłki.
GSM napisał(a):alessandro vel alechandro to jest takie duże dziecko
sam_fischer napisał(a):Panowie powiem tak a propos tego czegoś wczoraj. Miałem sobie przed sobotnio-rannym wyjazdem zapodać w piątek tabletę nasenną. Ale nagrałem ten mecz i nie muszę się faszerować prochami.
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki