Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: Liga Mistrzów 2012/2013- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.06.2013 10:53

greenrs napisał(a):Ale po co dublować wątki? Moim zdaniem, to w niczym nie przeszkadza, że kolejna dyskusja na temat LM będzie prowadzona w tym samym. Można tylko później zmienić tytuł. Proponowałem też kiedyś, żeby do czasu rozpoczęcia nowej edycji LM odkleić ten wątek (i wątek typowania również), bo zajmują miejsce na pierwszej stronie a są właściwie tymczasowo "bezużyteczne".

Jeśli jeszcze kilka osób jest za Twoją propozycją to tematy odkleję.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 28.06.2013 11:13

Uważam, że można tak zrobić, a kiedy 17 września wystartuje faza grupowa, to się przyklei.

Co do nazwy wątków, też myślałem, żeby założyć nowe na sezon 2013/14, ale może lepiej zrobić tak, jak proponuje greenrs - zmienić tytuł na ogólny np. "Liga Mistrzów UEFA - dyskusja" (aby było jasne o jaką dyscyplinę chodzi) i kontynuować dyskusję.
Natomiast do typowania oczywiście nowy wątek "Liga Mistrzów 2013/14 - typowanie wyników".
No, ale poczekamy na głosy Muszkieterów. :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 28.06.2013 14:03

Nie widzę przeszkód, jak mawiał ślepy koń na WP. :mrgreen:

Zmieniłem tytuł, zgodnie z sugestią walpa.
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.06.2013 15:35

Tematy odklejone :idea:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 28.06.2013 23:36

alessandro1977 napisał(a):
Raul73 napisał(a):jak się skończyło, wiadomo.

Wczorajszy mecz tylko potwierdził to co pisałem po tym pamiętnym finale...Włosi wówczas mieli bardzo mało odpoczynku po morderczym boju z Niemcami a Hiszpanie mieli łatwiejszego rywala w półfinale i więcej czasu na regenerację

Czy my piszemy o tych samych mistrzostwach :?: :?: 8O

Przecież Hiszpania w półfinale grała 120 minut z Portugalią, która w dodatku ich przez większość meczu zabiegała. To gdzie ten łatwiejszy rywal?

Akurat w tamtym finale Włochów zmęczeniem tłumaczyć nie można - już raczej Hiszpanie mieli do tego większe prawo. Pech Włochów polegał wtedy na tym, że Hiszpania zagrała najlepszy swój mecz w ostatnich kilkunastu latach - nikt by w tamtym dniu z nimi nie wygrał, nawet po miesiącu odpoczynku.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.06.2013 12:43

Hiszpanie grali dzień wcześniej i na niezbyt wysokich obrotach...przy optymalnym składzie i podyktowaniu karnego za zagranie rękę Hiszpana wiele mogło się zdarzyć...nie zapomnę tego jak przy stanie 1-0 dla lalusiów, jeden z żelków zgarnął ręką piłkę z głowy Bonucciego...ale nic się przecież wówczas nie stało :!:
Pozdro :papa:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 29.06.2013 17:50

alessandro1977 napisał(a):Hiszpanie grali dzień wcześniej i na niezbyt wysokich obrotach...

Na niezbyt wysokich obrotach, mówisz.... - w spotkaniu uznanym zgodnie przez fachowców za jedno z najlepszych na tych mistrzostwach....

To chyba inny mecz oglądaliśmy :D
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 29.06.2013 18:43

Raul73 napisał(a):Czy my piszemy o tych samych mistrzostwach :?: :?: 8O

Raul73 napisał(a):To chyba inny mecz oglądaliśmy :D

:lol:
Nie przejmujcie się, jeśli nadal będziecie mieli problem z synchronizacją, to myślę, że wszyscy pomożemy.

P.S.
alex, myślę, że jutro Twoja Squadra Azzurra może mieć problemy z Urugwajem :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.06.2013 21:25

walp napisał(a):alex, myślę, że jutro Twoja Squadra Azzurra może mieć problemy z Urugwajem :wink:

A ja jestem tego pewny :!:
Powietrze zeszło a celem Włochów był finał...do nieobecnego Balotellego dojdzie Pirlo i Barzagli a i we mnie mecz o 3 miejsce już nie wzbudza emocji :wink:
Tak więc dla mnie już rozgrywki zakończone bo finału z udziałem dewotek też nie zamierzam oglądać :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 29.06.2013 21:27

alessandro1977 napisał(a):Tak więc dla mnie już rozgrywki zakończone bo finału z udziałem dewotek też nie zamierzam oglądać :D

Chcesz o tym porozmawiać? :mrgreen:
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 29.06.2013 21:58

alessandro1977 napisał(a):Tak więc dla mnie już rozgrywki zakończone bo finału z udziałem dewotek też nie zamierzam oglądać :D

Alex ale "d[zi]ewotki" grają finał dopiero 28 .07. w Szwecji 8O jeszcze na razie nie wiadomo kto z kim :?: :mrgreen:

Btw.
Dewotka to :

-pobożnisia
-Świętoszka
-Kobieta odznaczająca się przesadną i powierzchowną religijnością...

Pytanie brzmi : Jaką niedzielną transmisję miałeś na myśli ..... :?: :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.06.2013 22:23

anakin napisał(a):Chcesz o tym porozmawiać? :mrgreen:

Zapewne bardzo chciałbyś :mrgreen: :oczko_usmiech:
CROberto napisał(a):
Pytanie brzmi : Jaką niedzielną transmisję miałeś na myśli ..... :?: :mrgreen:

Sam już nie wiem bo się pogubiłem w tym :wink:
Poczekajmy na jakieś nowe rozgrywki :D
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 30.06.2013 12:52

Tyle, że gra Urugwaju również doopy nie urywa (jak 3 lata temu w RPA). Cięzko mi to mówić, bo to jeden z moich ulubionych piłkarzy, ale czas już chyba najwyższy zdjąć Forlana z boiska. Zaryzykuję stwierdzenie, że z Brazylią przegrali w dużej mierze przez jego obecność do końca. Po pierwsze gośc nie ma już sił wracać do obrony, a po drugie - przez jego obecność nie w pełni wykorzystany jest potencjał Cavaniego i Suareza. Generalnie Forlan to klasa światowa, ale... nie na tym turnieju.

Nie wiem, czy to przez te warunki pogodowe, czy przez trudy sezonu, ale w końcówce meczu Forlan bardziej przeszkadzał niż pomagał na boisku. Aż żal było patrzeć na niego - podobnie jak na Pirlo w dogrywce, który już nawet chodzić nie miał sił.

Tylko czy Tabarez będzie miał na tyle odwagi, że by Forlana na ławę posadzić?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.06.2013 17:48

Raul73 napisał(a):...podobnie jak na Pirlo w dogrywce, który już nawet chodzić nie miał sił.

Dziwisz się ? Przecież w trakcie dogrywki tam nadal 30 stopni było :?
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 30.06.2013 17:57

alessandro1977 napisał(a):
Raul73 napisał(a):...podobnie jak na Pirlo w dogrywce, który już nawet chodzić nie miał sił.

Dziwisz się ? Przecież w trakcie dogrywki tam nadal 30 stopni było :?

Alex - nie napisałem, że się dziwię :?

A od temperatury gorsza jest tam chyba wilgotność powietrza. Pamiętam Mundial w Meksyku w 86 r. - też były ciężkie warunki, a chyba najgorsz emiała nasza grupa, która grała w Monterrey na dużych wysokościach.

A tak a'propos: słyszałeś najnowsze wieści na temat Pirlo? Podobno Ancelotti chce go ściągnąć do Realu za 8 milionów, a Pirlo jest na tak. Chodzi o kogoś do zastąpienia Xabiego Alonso, który dużą część sezonu ma z głowy.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 159
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone