alessandro1977 napisał(a):Janusz...jako jedyny wytypował BD - był blisko ale szacun....
Dziękuję
![Laughing :lol:](https://www.cro.pl/images/smilies/icon_lol.gif)
alessandro1977 napisał(a):Janusz...jako jedyny wytypował BD - był blisko ale szacun....
Kiepura napisał(a):Oczywiście każdy widzi, że to przypadkowy przypadek. Oczywiście Robert nie sprawdza gdzie jest sędzia, sprawdza jaki jest wynik na telebimie. Oczywiście nie patrzy na nogi i co depcze, on z troską spogląda na zniszczoną murawę. Oczywiście winny jest ten czerwony, bo zaplótł nogi.![]()
anakin napisał(a):
Swojego zdania na temat Robbena nie zmienię i nie zmieni go nawet "złota bramka", jaką strzelił.![]()
Dla mnie ten gość to totalne nieporozumienie i mam nadzieję, że Pep coś z tym szybciutko zrobi.![]()
Jeżeli kiedyś będzie ranking na największego samoluba w światowej piłce nożnej - wygra chłop w cuglach.![]()
CROberto napisał(a):fuj z takim bohaterem...
CROberto napisał(a):anakin napisał(a):
Jeżeli kiedyś będzie ranking na największego samoluba w światowej piłce nożnej - wygra chłop w cuglach.![]()
To jest nas co najmniej dwóch![]()
![]()
![]()
alessandro1977 napisał(a):CROberto napisał(a):fuj z takim bohaterem...
Ale nosem wciąga połowę barcelońskich pseudogwiazdeczek
CROberto napisał(a):
Odp: Gdy podczas pewnego meczu wpadł na Messiego![]()
![]()
CROberto napisał(a):Alessandro![]()
![]()
![]()
Wiesz kiedy Robben otarł się o ideał![]()
![]()
![]()
cronaturki napisał(a):CROberto napisał(a):Alessandro![]()
![]()
![]()
Wiesz kiedy Robben otarł się o ideał![]()
![]()
![]()
zajefajne porównanie
![]()
![]()
![]()
może to dziwne ale jak widzę tego żabojada to mi tak jakos dziwnie niezbyt pozytywnie robi sie nia żołądku.. o tym łysolu który strzełił bramkę na 2:1 już nie wspominając..
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki