Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
Bocian
zbanowany
Re: Liga Mistrzów 2012/2013- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 26.04.2013 17:54

GSM napisał(a):Tylko pod tym kątem jest dla mnie przydatny i go oceniam jako,że na tym zespole mi zależy.

A w tym kontekście? Jeśli nie gra w reprezentacji, nic nie znaczy? Nie może być dobrym zawodnikiem?
GSM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GSM » 26.04.2013 19:30

Przecież odpowiedź masz w tamtych postach Bocianie cyt "Nie chodzi o to,że konkretny piłkarz jest ogólnie lepszy od Lewandowskiego bo nie jest tylko o fakt,że jako kibica interesuje mnie jak dany zawodnik gra w barwach mojej drużyny" .
W ogóle to nic nie rozumiem heh...przecież ja napisałem tylko o swoich prywatnych emocjach kibicowskich(subiektywizm ,a nie stwierdzenie,narzucenie ogólnej jedynej racji która przecież nie istnieje).Zawsze fajnie jak polski zawodnik gra bardzo dobrze w zagranicznym klubie i przyjemnie kiedy strzela bramki,ale dla mnie ważne jest to co prezentuje gdy gra dla tego komu kibicuje(np.Legia,reprezentacja czy polskie kluby w rozgrywkach międzynarodowych)

P.S. Mam wrażenie,że napisałem trzeci identyczny post,a będę zmuszony napisać czwarty etc ;)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 26.04.2013 19:39

Ja to odebrałem tak, że jak gość gra jak z nut gdziekolwiek, czy to w Rozrzutniku Gniezno, czy Realu Madryt a nie gra w reprezentacji, to z niego jest cienias.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.04.2013 12:01

Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.04.2013 16:21

anakin napisał(a):Szczerze powiedziawszy to chciałbym nawet to BVB w finale...
Z tym, że to już raczej fantastyka, wykraczająca nawet ponad moją wyobraźnię. :oczko_usmiech:

Nawet po pierwszym meczu :oczko_usmiech: w którym BVB i Levy "rozstrzelali" Real. :lol:
W rewanżu Real ma tylko szansę na skromną wygraną nie dającą przepustki do finału :idea:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 29.04.2013 16:47

Janusz Bajcer napisał(a):Nawet po pierwszym meczu :oczko_usmiech: w którym BVB i Levy "rozstrzelali" Real. :lol:
W rewanżu Real ma tylko szansę na skromną wygraną nie dającą przepustki do finału :idea:

Szczerze?
Nawet.
Tak typowałem.
Ten wynik to dużo i jednocześnie mało dla BVB.
Bramka na wyjeździe stawia Real w całkowicie innym położeniu niż Barcelonę.
Jeżeli będą mieli taki dzień konia jak Borussia we środę.....

Nie miałem wcześniej okazji, więc dopiero teraz...
Rescpect dla BVB za tamten mecz.
A przede wszystkim dla Lewandowskiego!
Wielki mecz! :D

I naprawdę ręce mi opadają, jak czytam to całe fuczenie na gościa... :roll:
Cały świat się zachwyca, a my tylko pluć po gościu potrafimy....
Żenułaaaaaaaa... :roll:
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 29.04.2013 17:32

anakin napisał(a):Szczerze powiedziawszy to chciałbym nawet to BVB w finale...
Z tym, że to już raczej fantastyka, wykraczająca nawet ponad moją wyobraźnię. :oczko_usmiech:

anakin napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Nawet po pierwszym meczu :oczko_usmiech: w którym BVB i Levy "rozstrzelali" Real. :lol:

Szczerze?
Nawet.

Cześć. Cieszę się, że Cię wypuścili :wink:
No a z tą fantastyką, to chyba trochę przesadzasz. Oczywiście strzelona przez Real bramka może mieć kolosalne znaczenie, ale jeśli Real się nie pozbiera, a BVB zagra na podobnym poziomie ... Nie widziałem niestety meczu z Atletico. Wygrał Real, ale nie wiem jak grali. Sam nie wiem jak typować.
anakin napisał(a):I naprawdę ręce mi opadają, jak czytam to całe fuczenie na gościa... :roll:
Cały świat się zachwyca, a my tylko pluć po gościu potrafimy....
Żenułaaaaaaaa... :roll:

To jest chyba takie nasze, polskie ... pozostali (i to nie tylko Niemcy) są innego zdania :)
Ostatnio edytowano 29.04.2013 17:44 przez walp, łącznie edytowano 1 raz
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 29.04.2013 17:41

walp napisał(a):Cześć. Cieszę się, że Cię wypuścili :wink:

Cześć.
Na warunkowym jestem. :sm: :mrgreen:
walp napisał(a):Nie widziałem niestety meczu z Atletico. Wygrał Real, ale nie wiem jak grali. Sam nie wiem jak typować.

Ja widziałem spore fragmenty.
I gdybym na podstawie tego meczu miał typować- zdecydowanie stawiałbym na BVB.
Jednak.............jest ryzyko - jest zabawa. :D

Wg mnie wygra Real.
Czy awansuje?
Pażywjom - uwidim. :oczko_usmiech:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 29.04.2013 23:13

walp napisał(a):No a z tą fantastyką, to chyba trochę przesadzasz. Oczywiście strzelona przez Real bramka może mieć kolosalne znaczenie, ale jeśli Real się nie pozbiera, a BVB zagra na podobnym poziomie ... Nie widziałem niestety meczu z Atletico. Wygrał Real, ale nie wiem jak grali. Sam nie wiem jak typować.

Ja oglądałem - zagrali solidnie, aczkolwiek bez specjalnego polotu. Do formy wraca Di Maria - i to jest wiadomośc na plus. Poza tym gralmocno rezerwowy skład, bez najważniejszych piłkarzy, więc ten mecz jest mało miarodajny.

Co do typowania - w środę po meczu wszyscy już obwieścili finałniemiecki, nikt nie wierzył w Real (przyznaję, że ja też :D ). Teraz widzę, że już 4 osoby typują awans Realu (włącznie ze mną). Bramka na wyjeździe ma na pewno znaczenie, ale myślę, że największe znaczenie będzie miała mentalność zawodników, a przede wszsytkim stadion, który pamięta już niejedną historyczną remontadę. Borussia ma dużą zaliczkę, ale muszą pamiętać, że nie grają na zwykłym stadionie, a na Bernabeu - tu wszystko jest możliwe.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.04.2013 23:15

anakin napisał(a):
walp napisał(a):Nie widziałem niestety meczu z Atletico. Wygrał Real, ale nie wiem jak grali. Sam nie wiem jak typować.

Ja widziałem spore fragmenty.
I gdybym na podstawie tego meczu miał typować- zdecydowanie stawiałbym na BVB.
Jednak.............jest ryzyko - jest zabawa. :D

No to sobie wytypowałem - remisowo :lol:
Dlaczego tak :?: ... bo tak :wink: jest ryzyko, jest zabawa :mrgreen:

PS
We wtorek 2:2 bo LevanGOLski :wink: wykona 50 % procent normy z pierwszego meczu :lol: a ponieważ Real to dobra drużyna więc u siebie strzeli dwa :lol:

W środę Bayern strzeli pierwszy :wink: ... i Barcelona zdołowana (6:1 nie wygra) zdoła tylko wyrównać :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.04.2013 06:24

Ja coś czuję, że katalońskie ogórki w ogóle nie strzelą bramki :mrgreen:
Borussia raczej coś ukłuje to będzie oznacząło koniec marzeń Realu ...
GSM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GSM » 30.04.2013 08:31

Ja dobrze pamiętam spotkania LM w których drużyna przegrywając w pierwszym meczu na wyjeździe 1:4 ,wygrała rewanż i awansowała do półfinału.AC Milan-Deportivo La Coruna 4:1,Deportivo-Milan 4:0 :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.04.2013 08:48

GSM napisał(a):Ja dobrze pamiętam spotkania LM w których drużyna przegrywając w pierwszym meczu na wyjeździe 1:4 ,wygrała rewanż i awansowała do półfinału.AC Milan-Deportivo La Coruna 4:1,Deportivo-Milan 4:0 :)

Realu w żadnym wypadku nie przekreślam bo tę drużynę stać na awans...za sprawą tej jedynej bramki...
Barca - nie oszukujmy się - jest już za burtą bo Bayern na wiele jej nie pozwoli... :wink:
Nie dla psa kiełbasa :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.04.2013 08:52

JackDaniels;) napisał(a):Real-Borussia 1-2
ale se pojechałem Obrazek

Może skupmy się w tamtym wątku na typowaniu przyjacielu :wink:
GSM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GSM » 30.04.2013 09:01

Ja uważam,że Borussia awansuje,a któryś z naszych znowu coś ukłuje(może nie cztery,ale jednak ;)).Klopp to zbyt dobry taktyk i motywator aby roztrwonić taką przewagę.Będziemy mieli bodaj pierwszych od czasu Bońka Polaków z pola w finale LM
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 139
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone