GSM napisał(a):Tylko pod tym kątem jest dla mnie przydatny i go oceniam jako,że na tym zespole mi zależy.
A w tym kontekście? Jeśli nie gra w reprezentacji, nic nie znaczy? Nie może być dobrym zawodnikiem?
anakin napisał(a):Szczerze powiedziawszy to chciałbym nawet to BVB w finale...
Z tym, że to już raczej fantastyka, wykraczająca nawet ponad moją wyobraźnię.
Janusz Bajcer napisał(a):Nawet po pierwszym meczu w którym BVB i Levy "rozstrzelali" Real.
W rewanżu Real ma tylko szansę na skromną wygraną nie dającą przepustki do finału
anakin napisał(a):Szczerze powiedziawszy to chciałbym nawet to BVB w finale...
Z tym, że to już raczej fantastyka, wykraczająca nawet ponad moją wyobraźnię.
anakin napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Nawet po pierwszym meczu w którym BVB i Levy "rozstrzelali" Real.
W rewanżu Real ma tylko szansę na skromną wygraną nie dającą przepustki do finału
Szczerze?
Nawet.
anakin napisał(a):I naprawdę ręce mi opadają, jak czytam to całe fuczenie na gościa...
Cały świat się zachwyca, a my tylko pluć po gościu potrafimy....
Żenułaaaaaaaa...
walp napisał(a):Cześć. Cieszę się, że Cię wypuścili
walp napisał(a):Nie widziałem niestety meczu z Atletico. Wygrał Real, ale nie wiem jak grali. Sam nie wiem jak typować.
walp napisał(a):No a z tą fantastyką, to chyba trochę przesadzasz. Oczywiście strzelona przez Real bramka może mieć kolosalne znaczenie, ale jeśli Real się nie pozbiera, a BVB zagra na podobnym poziomie ... Nie widziałem niestety meczu z Atletico. Wygrał Real, ale nie wiem jak grali. Sam nie wiem jak typować.
anakin napisał(a):walp napisał(a):Nie widziałem niestety meczu z Atletico. Wygrał Real, ale nie wiem jak grali. Sam nie wiem jak typować.
Ja widziałem spore fragmenty.
I gdybym na podstawie tego meczu miał typować- zdecydowanie stawiałbym na BVB.
Jednak.............jest ryzyko - jest zabawa.
GSM napisał(a):Ja dobrze pamiętam spotkania LM w których drużyna przegrywając w pierwszym meczu na wyjeździe 1:4 ,wygrała rewanż i awansowała do półfinału.AC Milan-Deportivo La Coruna 4:1,Deportivo-Milan 4:0
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki