Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
dragonfly
Odkrywca
Re: Liga Mistrzów 2012/2013- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) dragonfly » 24.04.2013 23:05

Krzychooo - świetne porównanie do Giggsa, Szewczenki i Messiego. Nie wpadłbym na takie zestawienie. Nie muszę dodawać że zgadzam się w 100% w Twojej opinii. Dzisiaj byłem po prostu dumny że ktoś w tak piorunujący sposób reklamuje nasz kraj. Bramki - majstersztyk. Czasem odnoszę wrażenie że on jest jak cyborg ;) Nie do zatrzymania.
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 24.04.2013 23:24

Do poczytania do snu.. ;)

http://www.weszlo.com/news/14643-Lewand ... o_di_notte

http://www.weszlo.com/news/14642-LOVE-A ... pem_Polaka

http://www.weszlo.com/news/14641-Robert ... pki_z_glow

Tak, tak, wiem, słabiak, przeciętniak, przypadek... ;)

A jeszcze jakiś czas temu Szwabersy pisali o nim LewanDOOFski.. Jak i niektórzy do tej pory.. :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.04.2013 05:47

Obrazek

Janusz Bajcer napisał(a):chyba przez niektórych przemawia zwykła ludzka zawiść, tak to odbieram ... jak czytam.

Normalne,jak najbardziej po polsku ;)
Wyszydzić po porażce i zdeprecjonować każdy sukces rodaka. ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.04.2013 06:13

Raul73 napisał(a):
Właśnie dlatego gościa nie trawię

Jest nas dwoje :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.04.2013 06:16

walp napisał(a):Nie, no nawet jak BVB wygra LM, to nie będzie pasiła, to będzie fart. 8O Dlaczego, bo "polska trójka" nie strzela goli w reprezentacji

Ale ja nie trawię Borussi i wolę Bayern :wink:
Gdyby Borussia była jedyna drużyną piłkarską na świecie to nigdy nie będę się nią podniecał :wink:
Wolałbym przerzucić się na bobsleje :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.04.2013 06:21

Janusz Bajcer napisał(a):Krzychooo - chyba przez niektórych przemawia zwykła ludzka zawiść, tak to odbieram ...

To zrozum może to, że nie każdy kibicuje Borussi tylko dlatego, że grają tam Polacy :idea:
Czy 5 lat temu kibicowaliście Borussi ? Pewnie nawet co niektórzy wiedzieli, że taki klub w ogóle istnieje...z Was to tacy sezonowcy jakich wielu na stronach FC Barcelona...kiedy wygrywają to dzieci oderwane od Bravo Sport pieją pod newsami a potem nagle ilość komentarzy zasadniczo spada... :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 25.04.2013 06:26

alessandro1977 napisał(a):
Raul73 napisał(a):
Właśnie dlatego gościa nie trawię

Jest nas dwoje :D

Myślałem, że dwóch...
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 25.04.2013 06:31

Kiepura napisał(a):Żadna z bramek Lewandowskiego nie miała w sobie iskry geniuszu, zwykła solidność za którą warto go pochwalić, ale bez przesady. Do Ronaldo wciąż mu brakuje bardzo wiele.

Żeby taką solidnością i brakiem geniuszu mógł pochwalić się w reprezentacji...ale tam chyba gra jego brat bliźniak.

:mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 25.04.2013 06:32

Janusz Bajcer napisał(a):Krzychooo - chyba przez niektórych przemawia zwykła ludzka zawiść, tak to odbieram ...

To zrozum może to, że nie każdy kibicuje Borussi tylko dlatego, że grają tam Polacy :idea:
Czy 5 lat temu kibicowaliście Borussi ? Pewnie nawet co niektórzy wiedzieli, że taki klub w ogóle istnieje...z Was to tacy sezonowcy jakich wielu na stronach FC Barcelona...kiedy wygrywają to dzieci oderwane od Bravo Sport pieją pod newsami a potem nagle ilość komentarzy zasadniczo spada... :D

Tyle, że tak jak tu czytam, to nie chodzi o BD tylko o Lewego. Deprecjonowanie osiągnięć gdzie strzela się 4 budy Realowi, rzeczywiście dobre... Żadna niby nie była efektowna? A co to zmienia? Za efektowna są dwa punkty? Gdyby to CR7 rozbił BD i strzelił 4 bramki to Hiszpanie pos...li by się ze szczęścia. Jestem ciekaw czy Holendrzy szukaliby dziury w całym gdyby to Robbben strzelił Barcelonie te 4 bramki?
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 25.04.2013 06:37

Dokładnie, o to właśnie chodzi.

Gdyby np. to Del Piero zagrał taki mecz w barwach Juve to bym nie mówił, że to przypadek, solidny i nic więcej itd. tylko dlatego, że ligę włoską uważam za dziadowską.. Każdy taki wyczyn powinno się docenić, tym bardziej, że Lewy trafia właściwie w każdym meczu więc to nie przypadek. :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.04.2013 06:39

Bocian napisał(a):Myślałem, że dwóch...

No i ?
Jeszcze tutaj Cię nie było ?...Sorki, wstawiłem się ostatnio za Tobą ( zrobiłbym to zresztą jeszcze raz w podobnych okolicznościach ) dlatego na prowokacje z Twojej strony nie będę reagował... :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.04.2013 06:40

razpol napisał(a):...........

A gdzie ja napisałem, że to przypadek ? :D
Lewy Alexowi to mógłby piłki podawać :lol:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 25.04.2013 06:44

Raul73 napisał(a):Co z tego, że Real zagrał lepiej niż wczoraj Barcelona, skoro finał będzie niemiecki, czyli... najgorszy z możliwych :( :(

Swoją drogą ciekawe co się dzieje w Hiszpanii.
W dwumeczu jest 8:1 dla Niemiec. 8O
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.04.2013 06:49

Jacek S napisał(a):W dwumeczu jest 8:1 dla Niemiec. 8O

No i tutaj się zgodzę...Bayern i Borussia poprzez swoja postawę bardziej zasłużyły na grę w finale...oczywiście, Realowi nie zamierzam odbierać szans bo ta jedna bramka wiele daje...nie sądzę jednak aby tak solidnie grająca Borussia pozwoliła odebrać sobie finał :wink:
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 25.04.2013 06:50

razpol napisał(a):...........

A gdzie ja napisałem, że to przypadek ? :D
Lewy Alexowi to mógłby piłki podawać :lol:

No mógłby, miał by wtedy sporo asyst.. ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 134
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone