Raul73 napisał(a):Gran Derbi w niedzielę 7-ego października o 19.50.
Ups..........
Coś mi się po...
Nieważne...
Jak sam widzisz nie typowałem Barcy w tym sezonie do zwycięstwa końcowego.
A mecz ze Spartakiem tylko mnie utwierdził w tym przekonaniu.
Raul73 napisał(a):Gran Derbi w niedzielę 7-ego października o 19.50.
anakin napisał(a):CROberto napisał(a):CZUJĘ SIĘ PODWÓJNIE ZMOTYWOWANY.....
Typuj, typuj.
Wiecznie ostatni nie będę..
CROberto napisał(a):
Z typami na euro miałem tygodniowy poślizg....i nie najgorzej poszło.....
walp napisał(a):CROberto napisał(a):
Z typami na euro miałem tygodniowy poślizg....i nie najgorzej poszło.....
Ty CROberto jesteś naprawdę niebezpieczny Sprawdziłem, zacząłeś typowanie na Euro od 13 meczu i z 20 punktami zająłeś 8 lokatę Na 75 typujących
Trzeba na Ciebie uważać.
CROberto napisał(a):Alessandro1977......gdzie znaleźć ten szerszy repertuar ikonek.........
CROberto napisał(a):A powinienem mieć o jedno oczko więcej ....ale pomylili sie przy podliczaniu.....
anakin napisał(a):Raul73 napisał(a):Gran Derbi w niedzielę 7-ego października o 19.50.
Ups..........
Coś mi się po...
Nieważne...
Jak sam widzisz nie typowałem Barcy w tym sezonie do zwycięstwa końcowego.
A mecz ze Spartakiem tylko mnie utwierdził w tym przekonaniu.
CROberto napisał(a):P.S.
A powinienem mieć o jedno oczko więcej ....ale pomylili sie przy podliczaniu.....i byłbym razem z Anakinem na 7 msc.
Typowałem ESP na mistrza dwa tygodnie wcześniej......a w dniu finału wynik meczu.....z wynikiem nie trafiłem....ale
Hiszpania wygrała....
walp napisał(a):No CROberto to trzeba wyjaśnić. Podczas typowania Euro punkty liczył greenrs i ja go wspomagałem. Moim zdaniem było dobrze: zebrałeś 15 pkt. za typowania + 5 za wskazanie mistrza. Wychodzi 20 pkt.
W finale typowałeś remis, ale Hiszpania wygrała. 1 pkt (zgodnie z regulaminem) byś dostał, gdybyś typował remis i przy remisie wskazał, że Hiszpania przechodzi dalej.
Przepraszam, że odgrzewam stare sprawy w nowym wątku. Dla Ciebie to bez różnicy, bo jak napisałeś, liczy się tylko Pierwszy, ale tu chodzi o honor Komisji.
Raul73 napisał(a):Jeśli ktoś chce, żebym policzył trochę inaczej, to z chęcią podam numer konta.
alessandro1977 napisał(a):teraz jak ani będzie typował...widzisz...ani zdesperowany i będzie wszystkich sposobów się chwytał aby ta klasyfikacja dla niego nie wyglądała tak żałośnie
Raul73 napisał(a):1. Raul73 - 185 punktów
Raul73 napisał(a):Na Gran Derbi posypała im się (niestety) cała obrona. Nie mają żadnego stopera (Mascherano to żaden stoper, co pokazał ostatni mecz z Realem), Alba coś nie gra, Alves sam sobie piłkę do bramki pakuje.
Często wychodzili bez napastników - teraz będą musieli wyjśc bez obrońców. Tylko że wtedy Ronaldo ich sam zmasakruje
alessandro1977 napisał(a):Messi to człowiek nie do zajechania - kuracja sterydami w celu zwiększenia jego wzrostu zrobiła swoje...
anakin napisał(a):Za to Giovinco ewidentnie na kurację nie reaguje.
Jak nie daj buk w Doniecku trawy nie przytną to chłop, a właściwie "chłop", zginie tam jak ciotka w Czechach.
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki