Janusz Bajcer napisał(a):Ty też tam ślad typowania losowania zostawiłeś
A bo ani jakieś bajki se tam wypisuje...dlaczego mam być gorszy
Janusz Bajcer napisał(a):Ty też tam ślad typowania losowania zostawiłeś
Janusz Bajcer napisał(a):anakin napisał(a):Dobrze, że to już koniec , bo niektórzy ciśnienia nie czymajom.
Str.117anakin napisał(a):Uważam jednak, że BVB swój limit szczęścia już w pełni wykorzystała wczoraj i pólfinał to szczyt.
Barca ich rozjedzie...
Str,122anakin napisał(a):Wg mnie jedyna drużyna z tej trójki z którą BVB miałoby cień szansy to...Barca.
alessandro1977 napisał(a):A bo ani jakieś bajki se tam wypisuje...dlaczego mam być gorszy
anakin napisał(a):Powiedziałem, że Barca ich rozjedzie, bo Bayern czy Real ich rozp..li.
Janusz Bajcer napisał(a):anakin napisał(a):Powiedziałem, że Barca ich rozjedzie, bo Bayern czy Real ich rozp..li.
Jak było w grupie śmierci z Realem
alessandro1977 napisał(a):walp napisał(a):zostali najlepsi z najlepszych
No...ta drużyna z naszymi eksportowymi pasuje do tego zestawienia jak wół do karety...
Wkrótce nadejdzie koniec ich chwały...Panie
alessandro1977 napisał(a):Od tej pory kibicuję już Bayernowi bo zasługują na wygranie LM !
alessandro1977 napisał(a):Raul73 napisał(a):tu nie chodzi o sympatię do naszych trzech grajków z Borussi, a raczej o cały ten medialny cyrk, jaki wokół nich wytworzyły polskie media. Mnie to również uprzedziło do Borussi.
Podpisuję się pod tym...druga sprawa to - Borussia to jednak niemiecka drużyna
Janusz Bajcer napisał(a):
Jestem w szoku przecież to niemiecka drużyna tak jak Borussia
alessandro1977 napisał(a):..jestem miłośnikiem pięknego futbolu a ten w wykonaniu Bayernu wręcz cieszy moje oczy...
anakin napisał(a):
Ale jak już nawet historia pokazała Włochom zawsze były "blisko" do Niemiec.
anakin napisał(a):Ja nie typowałem losowania tylko napisałem zestaw par półfinałowych.
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki