alessandro1977 napisał(a):walp napisał(a):zostali najlepsi z najlepszych
No...ta drużyna z naszymi eksportowymi pasuje do tego zestawienia jak wół do karety...
Wkrótce nadejdzie koniec ich chwały...Panie
walp napisał(a):Ja bym BVB tak nie dyskredytował. Co prawda, w 1/8 i 1/4 nie trafiła na bardzo mocnych przeciwników, ale z grupy wyszła na 1 miejscu pokonując m.in. Real i Man. City. O ile dobrze pamiętam, nie przegrali w tej edycji żadnego meczu.
anakin napisał(a):Wg mnie jedyna drużyna z tej trójki z którą BVB miałoby cień szansy to...Barca.
anakin napisał(a):Dobrze, że to już koniec , bo niektórzy ciśnienia nie czymajom.
walp napisał(a):Dobrze i źle, bo tylko 5 meczów zostało. Jak Cię w półfinałach za ogon nie zła..
to nie wyczymam
anakin napisał(a):Zagranie Reusa do Lewego z serii "klękajcie narody!".
anakin napisał(a):Teraz chyba ja liczę, nie?
anakin napisał(a):Dobrze, że to już koniec , bo niektórzy ciśnienia nie czymajom.
anakin napisał(a):Uważam jednak, że BVB swój limit szczęścia już w pełni wykorzystała wczoraj i pólfinał to szczyt.
Barca ich rozjedzie...
anakin napisał(a):Wg mnie jedyna drużyna z tej trójki z którą BVB miałoby cień szansy to...Barca.
walp napisał(a):No za ... za ... koszulkę.
walp napisał(a):Może tak być. Tak czy inaczej, zostali najlepsi z najlepszych i każdy mecz zapowiada się ciekawie.
A jak to UEFA "skonfiguruje", okaże się jutro w południe.
walp napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):walp napisał(a):No za ... za ... koszulkę.
Za to grozi czerwona kartka
No dobra, będę tylko gonił, nie będę ciągnął.
alessandro1977 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Nie typujemy losowania !!!
Do aniego to nie dociera...jakiś swój ślad musi pozostawić
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki