Janusz Bajcer napisał(a):napisał(a) CROberto » wtorek, 2 kwietnia 2013, 18:50CROberto napisał(a):PSG - Barcelona 1:3
Bayern – Juventus 2:2
Malaga - Borussia 1:2
Real – Galatasaray 3:1
Głosowanie po regulaminowym czasie.
Dziękuję
Janusz Bajcer napisał(a):napisał(a) CROberto » wtorek, 2 kwietnia 2013, 18:50CROberto napisał(a):PSG - Barcelona 1:3
Bayern – Juventus 2:2
Malaga - Borussia 1:2
Real – Galatasaray 3:1
Głosowanie po regulaminowym czasie.
anakin napisał(a):
Myślisz alessandro, że klucz do sukcesu tkwi w typowaniu jako pierwszy ze stawki?
alessandro1977 napisał(a):Ale jak chcesz być i w tym przypadku pierwszy, to mogę ustąpić Ci pola w tej kwestii
Poproszę Janusza aby wywalił mój post
Ty tylko wpisz nagłówek
Tak więc proszę Cię Janusz o wywalenie mojego postu i umieszczenie go za anim...
greenrs napisał(a):Krzychooo napisał(a):W nawiasie wskazany przez uczestników triumfator - ewentualne +10 punktów. Wygląda na to, że muszę kibicować Realowi .
Nie liczyłem ile jeszcze punktów do zdobycia (na pewno walp już to wie), ale tak na oko wygląda, że jeśli Real nie wygra LM, to na pudło się nie załapiesz
anakin napisał(a):Myślę, że jest o wiele za wcześnie na wyrokowanie czegokolwiek...
anakin napisał(a):Wydaje mi się, że następnym razem trzeba by było zmienić ten bonus na np.5 pkt.
anakin – 95 (Bayern)
Krzychoo - 94
Krzysztof i Lidia – 93 (Barcelona)
Janusz Bajcer – 89 (Borussia)
walp – 88 (Bayern)
GSM – 85 (Barcelona)
crodream – 85 (Barcelona)
greenrs – 82 (Bayern)
Krzychooo napisał(a):[
Z dużą dozą prawdopodobieństwa można stwierdzić, że:
a) jeśli LM wygra Bayern, zwycięży Anakin (nie bez szans jest jeszcze Walp),
b) jeśli LM wygra Barcelona, zwyciężą Krzysztof i Lidia,
c) jeśli LM wygra Borussia, może być różnie (choć wtedy ogromny bonus otrzyma Janusz),
d) jeśli LM wygra ktokolwiek inny, do samego końca będzie walka na noże .
anakin napisał(a):Gratulacje dla najlepszych w tej kolejce.
To co Borussia była wczoraj nieskuteczna to "mistrzostwo świata".
Jeszcze nie widziałem, żeby kiedykolwiek Reus tak się kopał po czole...
I oby to się nie zemściło w rewanżu, bo 1:1 premiuje......
Mi to w sumie pasi , ale mimo wszystko jednak BVB chyba awansuje.
Real już ma z górki.
Barca i Bayern tak na 90 % ( i to już nawet nie chodzi o wyniki pierwszych spotkań, tylko to co w ich zaprezentowały oba te zespoły).
1/2?
Real - Bayern i Barcelona- Borsussia.
Finał?
Bayern - Barcelona.
walp napisał(a):Ze stwierdzeniem można by się zgodzić, gdyby do końca rozgrywek pozostały 2-3 mecze, a zostało 9
Sprawa otwarta ...
anakin napisał(a):Weź nie pajacuj, co?
Krzychooo napisał(a):walp napisał(a):Ze stwierdzeniem można by się zgodzić, gdyby do końca rozgrywek pozostały 2-3 mecze, a zostało 9
Sprawa otwarta ...
Czy ja wiem? 9 meczów to tylko o 1 więcej niż mecze jednego dnia w fazie grupowej. To niewiele!
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki