greenrs napisał(a):A czy ktoś typował Bayern - Borussia? Jeśli nie, to ja będę pierwszy O finał oczywiście chodzi
Janusz Bajcer napisał(a):Kiepura napisał(a):Ps. Ależ pech z tym, losowaniem Borusii.
Za mocny czy za słaby przeciwnik
Kiepura napisał(a):Nie, żebym coś miał do Borussi, bo zarówno ona jak i te rozgrywki to mi lotto...
Ale ta łzawo-komiczna telenowela jaka przewija się w polskich mediach pt. "nasza drużyna w LM" jest już mocno irytująca.
Kiepura napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Kiepura napisał(a):Ps. Ależ pech z tym, losowaniem Borusii.
Za mocny czy za słaby przeciwnik
Niestety mogą ich przejść.
Nie, żebym coś miał do Borussi, bo zarówno ona jak i te rozgrywki to mi lotto...
Raul73 napisał(a):
Ale cię fantazja poniosła!!
Raul73 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Jak Wisła (może kiedyś) lub inny Mistrz Polski zagra w Lidze Mistrzów
Ale cię fantazja poniosła!!
Janusz Bajcer napisał(a):Może kiedyś Kiepura doczeka, chociaż meczów w grupach
anakin napisał(a): telenowelą nazwałbym raczej te śmieszne rozgrywki w naszej lidze, którymi tak się pasjonujesz.
anakin napisał(a):Nie żebym dał sie ukrzyżować za BVB czy jakikolwiek inny klub, rozgrywki w LM czy też innej, ale łzawo- komiczną telenowelą nazwałbym raczej te śmieszne rozgrywki w naszej lidze, którymi tak się pasjonujesz.
anakin napisał(a):Sorry, ale nie ma to nic wspólnego z piłką nożną.
Janusz Bajcer napisał(a):Hm ciekawa sprawa, Borussia i te rozgrywki "ci latają" , ale interesujesz się losowaniem i dalszym wynikiem drużyny.
Jak Wisła (może kiedyś) lub inny Mistrz Polski zagra w Lidze Mistrzów, to tylko wtedy te rozgrywki będą dla Ciebie OK.
Kiepura napisał(a): właściwie głównie o propagandową hucpę jak odbywa się w mediach na tą okoliczność.
Otwieram portal internetowy a tam "nasza" Borussia, włączam telewizor a tam Łukasz P. otwieram radio a tam Lewandowski. Strach otworzyć lodówkę...
A najbardziej wkurza nazywanie niemieckiej drużyny per "nasza".
Kiepura napisał(a):Otwieram portal internetowy a tam "nasza" Borussia, włączam telewizor a tam Łukasz P. otwieram radio a tam Lewandowski. Strach otworzyć lodówkę...
Kiepura napisał(a): Gdyby nie zabrano polskim klubom w ostatnich latach 200 czy 300 milionów złotych to pewnie mielibyśmy teraz którąś drużynę w LM.
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki