Re: Liga Mistrzów 2012/2013- dyskusja
napisał(a) Użytkownik usunięty » 13.03.2013 12:00
Spoko...wszystko sobie wyjaśniliśmy...mam nadzieję, że tak pozostanie
]
Ja też grałem w piłkę co nieco, na poziomie 3 ligi ale to stare czasy...
Masz rację., nienawidzę choć powiedzmy może lepiej - czuję szczególną niechęć, co nie jest w stanie realnie przyklasnąć i uznać klasę
Naturalnie szczerze
Nie wiem czy od początku analizowałeś ten wątek oraz na temat EURO 2012, ale wymiany zdań na ogół są prowokowane
Popatrz na takiego
aniego...cały czas prowokuje i robi z siebie króla
... podleczy się po wczoraj, zacznie znowu prowokować i tłumaczyć utratę statusu lidera
- ale nikt nikogo nie obraża bo...
...cała rzecz w tym aby dyskusja prowadzona była kulturalnie bo gdyby każdy kibicował jednej drużynie - byłoby do doopy...
Moją ulubioną drużynę w avatarze mam już ładnych kilka lat...z tym, że wcześniej był to Alex DP
krispinus napisał(a):Jestem miłośnikiem hiszpańskiej piłki, nie trawiącym stylu włoskiego
Oczywiście..masz prawo jak ja ale nie można cały czas kierować się stereotypami...
Mnie włoski futbol od zawsze imponował...szczególnie kiedyś dzięki żelaznej defensywie...teraz to się już zmieniło - czołowe drużyny włoskie i reprezentacja gra widowiskowo i ofensywnie ale ja wole chyba stary, tradycyjny styl...
Tak na marginesie - nie wiem, czy jakakolwiek drużyna włoska jest w stanie zagrać tak bardzo defensywnie jak Chelsea...oni słyną ze stawiania autobusów przed bramką