GSM napisał(a):Chyba nic nie powinno być tzn. typujemy wyniki poszczególnych spotkań w regulaminowym czasie,bez dogrywki i karnych
greenrs napisał(a):A w temacie regulaminu -greenrs napisał(a):Mamy trzy opcje:
1) Jako wynik meczu traktujemy wynik osiągnięty w podstawowym czasie gry plus ewentualna dogrywka, jeśli taka nastąpiła. Dodatkowym rozstrzygnięciem punktowanym jednym punktem są tylko rzuty karne. Za tą opcją są: anakin, walp, Raul73, Janusz i ja
2) Jako wynik meczu traktujemy tylko wynik osiągnięty w podstawowym czasie gry. Dodatkowe rozstrzygnięcie punktowane 1 pkt to wynik dogrywki i rzuty karne. Za tą opcją jest chyba tylko: alessandro.
3) Bierzemy pod uwagę tylko wynik meczu lub łączny z dogrywką. Nie ma dodatkowych punktów za wskazanie zwycięzcy w rzutach karnych. Za tą opcją jest Krzychoo.
Jak widać większość jest za opcją pierwszą. Wstrzymam się jeszcze do późnego wieczora. Jeśli nikt nie wniesie uzasadnionego sprzeciwu lub nie zmieni zdania, za obowiązującą przyjmiemy opcję pierwszą.
Nie zauważyłem głosów sprzeciwu, więc demokratycznie przyjmujemy opcję 1.
Za chwilę dopiszę do regulaminu.
Janusz Bajcer napisał(a):Pytanie do GajusaGajus.ems napisał(a):Barcelona - Milan 2 : 0
Malaga - Porto 1 : 0
Co dalej przy takim typowaniu
Raul73 napisał(a):Teraz już chyba można z całą pewnością ogłosić koniec tej Barcelony
alessandro1977 napisał(a):Raul73 napisał(a):Teraz już chyba można z całą pewnością ogłosić koniec tej Barcelony
Oficjalnie ogłosimy go po meczu z Milanem
Raul73 napisał(a):z taką grą Barca nie ma po co wychodzić na boisko
anakin napisał(a):Na tematy gry Barcy w ostatnich tygodniach już się wypowiedziałem
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki