Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
Oj tam oj tam - w głębi ducha przyznajesz mi rację 0-2 i po ptokach...Barca na kolanach drugi raz w ciągu zaledwie kilku dni... Im dłużej mecz trwa tym większy miód dla moich oczu
Ostatnio edytowano 26.02.2013 22:29 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Oj tam oj tam - w głębi ducha przyznajesz mi rację 0-2 i po ptokach...Barca na kolanach drugi raz w ciągu zaledwie kilku dni... Im dłużej mecz trwa tym większy miód dla moich oczu
Oooo...wreszcie coś dzieje się na trybunach w Hiszpanii...zawsze jest tam atmosfera jak w teatrze - pozbawiona emocji...dziś nawet jedna raca Serie A i Bundesliga na trybunach - całkowita odmienność in plus...
Jeszcze kryspinus tu zajrzy - jeszcze on mnie zhejtuje i będzie git ...bo to będzie oznaczało, że bura od tak zacnego towarzystwa to moja racja