Krzychooo napisał(a):zwłaszcza "Grom" Grzechynia (koło Suchej Beskidzkiej)
Kopałeś gałę z Natankiem?
Nie no...........respect.
anakin napisał(a):walp napisał(a):Ani, no myślę, że to żarcik, bo inaczej byłbym
Myślę, że tym razem spokojnie powtórzysz ten wynik.
anakin napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Ale LM wygra Borussia .... i wtedy
greenrs napisał(a):Mamy trzy opcje:
1) Jako wynik meczu traktujemy wynik osiągnięty w podstawowym czasie gry plus ewentualna dogrywka, jeśli taka nastąpiła. Dodatkowym rozstrzygnięciem punktowanym jednym punktem są tylko rzuty karne. Za tą opcją są: anakin, walp, Raul73, Janusz i ja
2) Jako wynik meczu traktujemy tylko wynik osiągnięty w podstawowym czasie gry. Dodatkowe rozstrzygnięcie punktowane 1 pkt to wynik dogrywki i rzuty karne. Za tą opcją jest chyba tylko: alessandro.
3) Bierzemy pod uwagę tylko wynik meczu lub łączny z dogrywką. Nie ma dodatkowych punktów za wskazanie zwycięzcy w rzutach karnych. Za tą opcją jest Krzychoo.
Jak widać większość jest za opcją pierwszą. Wstrzymam się jeszcze do późnego wieczora. Jeśli nikt nie wniesie uzasadnionego sprzeciwu lub nie zmieni zdania, za obowiązującą przyjmiemy opcję pierwszą.
anakin napisał(a):wystarczająco go allesandro już narobił..
walp napisał(a):wygra Barcelona
walp napisał(a):Chociaż wolałbym, aby w finale spotkali się Atletico i Real
anakin napisał(a):Jak na razie Real lepiej wygląda....
anakin napisał(a):Jak na razie Real lepiej wygląda....
alessandro77 napisał(a):Dokładnie...podobnie jak w meczu z Milanem Barca jest zagubiona i gra padakę...ostatni mecz z Sevillą choć wygrany, wyglądał niewiele lepiej !
anakin napisał(a):Mistrzostwo Hiszpanii.
To wszystko co Barca ugra w tym roku.
Niestety.
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki