anakin napisał(a):Ależ tutaj nikt nie broni sędziów, którzy nawet w dobie VAR-u dają ciała, że aż "miło".
Ostatni przykład z wczoraj, czyli mecz Leeds-Souhtampton, poczytaj co się tam działo.
Takie błędy, czy też "błędy" dzieją się wszędzie, czy to liga włoska, angielska czy LM.
Moja ocena tego niby karnego nie ma nic wspólnego z Robusiem, Lazio czy jakimikolwiek sympatiami/antypatiami.
To jest po prostu moje zdanie.
Lazio grało po prostu słabo, tak jak grało słabo Juve i tyle.
Mam nadzieję, że Atlanta się chociaż dzisiaj postawi Realowi, a marzę o tym żeby go wyeliminowała.
alechandro napisał(a):Ale ja nie skreślam Atletico tylko stwierdziłem, że Simeone od lat gra tak samo i nie próbuje niczego zmienić.
alechandro napisał(a):alechandro napisał(a):Ale ja nie skreślam Atletico tylko stwierdziłem, że Simeone od lat gra tak samo i nie próbuje niczego zmienić.
No i nawiążę jeszcze do sędziów - włoskie ekipy są słabe ale Bayern wygrywający KMŚ 1-0 po golu gdzie było zagranie ręką jest super
greenrs napisał(a):Ja liczyłem ostatnią jesienną kolejkę więc chyba czas na Waldka.
alechandro napisał(a):Rżnięcia włoskich ekip ciąg dalszych, co za mendy zgrzybiałe.
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki