Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
Inde
Cromaniak
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) Inde » 24.02.2021 09:55

Jakoś specjalnie żadne media nie opisują tego zdarzenia, tam raczej na prawdę nic nie było. A, że włosi nurkują lepiej niż instruktorzy scuba, to pewnie sędziowie też na to inaczej patrzą :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.02.2021 10:07

Od tego trzeba zacząć, że hiszpańskie ekipy też lepiej nie spisują się a to, że temat nie jest rozdmuchiwany to dlatego, że chodzi o Bayern w którym gra Robuś, gdyby taka pomyłka była na korzyść Juve to wyobrażam sobie co by się działo. Idąc tym tokiem rozumowania przypomnijmy sobie karnego dla Realu kiedy Juve prowadziło 3-0 w Madrycie lub wałki Marciniaka w meczu Juve z Tottenhamem. Ile to razy włoskie ekipy odpadały przez "błędy" sędziowskie to nie da się tego zliczyć. Oczywiście Bayern wygrał wczoraj zasłużenie , to nie ulega wątpliwości ale każda bramka jest istotna a tutaj w tym wątku myślenie jest kierunkowe. Bo raz, że w wątku powstał fanklubik Liverpoolu ( płacze po każdej porażce ) a dwa - ważne, że Robuś strzelił i gra dalej dlatego ciężko tutaj ostatnio wymienia się poglądy. Kilka lat temu było inaczej ale teraz nie ma tych wszystkich ludzi.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 24.02.2021 10:21

Ależ tutaj nikt nie broni sędziów, którzy nawet w dobie VAR-u dają ciała, że aż "miło".
Ostatni przykład z wczoraj, czyli mecz Leeds-Souhtampton, poczytaj co się tam działo.
Takie błędy, czy też "błędy" dzieją się wszędzie, czy to liga włoska, angielska czy LM.
Moja ocena tego niby karnego nie ma nic wspólnego z Robusiem, Lazio czy jakimikolwiek sympatiami/antypatiami.
To jest po prostu moje zdanie.
Lazio grało po prostu słabo, tak jak grało słabo Juve i tyle.
Mam nadzieję, że Atlanta się chociaż dzisiaj postawi Realowi, a marzę o tym żeby go wyeliminowała.
Inde
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Inde » 24.02.2021 10:43

anakin napisał(a):Ależ tutaj nikt nie broni sędziów, którzy nawet w dobie VAR-u dają ciała, że aż "miło".
Ostatni przykład z wczoraj, czyli mecz Leeds-Souhtampton, poczytaj co się tam działo.
Takie błędy, czy też "błędy" dzieją się wszędzie, czy to liga włoska, angielska czy LM.
Moja ocena tego niby karnego nie ma nic wspólnego z Robusiem, Lazio czy jakimikolwiek sympatiami/antypatiami.
To jest po prostu moje zdanie.
Lazio grało po prostu słabo, tak jak grało słabo Juve i tyle.
Mam nadzieję, że Atlanta się chociaż dzisiaj postawi Realowi, a marzę o tym żeby go wyeliminowała.

Na pewno będę oglądał. Z Bergamo same dobre wspomnienia! Tylko żal patrzeć, że mają taki stadionik :|
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.02.2021 10:44

Atalanta powinna pocisnąć Real a Simeone wczoraj sam zakopał się w żelbetonie.
Inde
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Inde » 24.02.2021 11:05

alechandro napisał(a):Atalanta powinna pocisnąć Real a Simeone wczoraj sam zakopał się w żelbetonie.

Rewanż, z Chelsea pewnie na neutralnym terenie także jeszcze bym Athleti nie skreślał.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.02.2021 11:11

Ale ja nie skreślam Atletico tylko stwierdziłem, że Simeone od lat gra tak samo i nie próbuje niczego zmienić.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.02.2021 11:50

alechandro napisał(a):Ale ja nie skreślam Atletico tylko stwierdziłem, że Simeone od lat gra tak samo i nie próbuje niczego zmienić.

No i nawiążę jeszcze do sędziów - włoskie ekipy są słabe ale Bayern wygrywający KMŚ 1-0 po golu gdzie było zagranie ręką jest super :papa:
Inde
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Inde » 24.02.2021 12:25

alechandro napisał(a):
alechandro napisał(a):Ale ja nie skreślam Atletico tylko stwierdziłem, że Simeone od lat gra tak samo i nie próbuje niczego zmienić.

No i nawiążę jeszcze do sędziów - włoskie ekipy są słabe ale Bayern wygrywający KMŚ 1-0 po golu gdzie było zagranie ręką jest super :papa:

Eeee, bramkę zdobył Pavard po asyście głową od Roberta. VAR był potrzebny aby rozpatrzyć czy był spalony. Zagranie ręką wogle nie było tutaj brane pod uwagę. Później Meksyki się doszukiwali czegoś w powtórkach i zbliżeniach z mikroskopu neutronowego.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.02.2021 21:25

Rżnięcia włoskich ekip ciąg dalszych, co za mendy zgrzybiałe.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.02.2021 21:38

greenrs napisał(a):Ja liczyłem ostatnią jesienną kolejkę więc chyba czas na Waldka.

Wątek z typowaniem odblokowany. :smo:
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 24.02.2021 21:46

Janusz Bajcer napisał(a):
greenrs napisał(a):Ja liczyłem ostatnią jesienną kolejkę więc chyba czas na Waldka.

Wątek z typowaniem odblokowany. :smo:

Tak, moja kolej. :wink:
Inde
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Inde » 24.02.2021 23:06

alechandro napisał(a):Rżnięcia włoskich ekip ciąg dalszych, co za mendy zgrzybiałe.

Podejrzewam, że masz na myśli czerwoną kartkę dla Freulera. Przepis jest raczej tutaj bardzo klarowny. Jeśli ostatni obrońca sfauluje napastnika w sytuacji praktycznie sam na sam, to musi wylecieć z boiska. Czy faul był brutalny? Nie. Czy faul był? Tak.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 24.02.2021 23:19

Wyniki na tablicy
Proszę o weryfikację. :wink:
rysiek_r74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rysiek_r74 » 25.02.2021 06:52

Wydaje mi się że brakuje mi punkcika
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 849
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone