Mecz PSG - BAsaksehir zostanie dokończony dziś o godz.18.55.
A tak swoją drogą to regulamin takiej sytuacji chyba nie przewidział.
Co w przypadku walkowera?
3 pkt. dla tych, którzy typowali 3:0, po jednym dla wszystkich, czy wszyscy bez punktu?
anakin napisał(a):A tak swoją drogą to regulamin takiej sytuacji chyba nie przewidział.
3 pkt. dla tych, którzy typowali 3:0, po jednym dla wszystkich, czy wszyscy bez punktu?
walp napisał(a):anakin napisał(a):A tak swoją drogą to regulamin takiej sytuacji chyba nie przewidział.
Moja sugestia, aby w takim przypadku nie przyznawać punktów.
PabloX napisał(a):Przewidzieliśmy, że wpływ na mecze może mieć sytuacja na froncie walki z covidem, ale kto by pomyślał, że wpływ może mieć również sytuacja na froncie walki z rasizmem
alechandro napisał(a):Patrząc wczoraj na grę Barcy i na Messiego, który jako jedyny podejmował walkę, zrobiło mnie się go żal mimo, że z wyniku jestem naturalnie zadowolony. Barcelona wyrządziła mu krzywdę, że nie pozwoliła mu odejść, zresztą nie tylko jemu ale i sobie, dużo pracy w tym klubie i nadchodzące lata mogą być bardzo chude dla fanów Barcelony. Fajnie było znowu zobaczyć obu geniuszy przeciwko sobie i osobiście uważam, że to już był ostatni mecz w którym byli rywalami.
walp napisał(a):anakin napisał(a):A tak swoją drogą to regulamin takiej sytuacji chyba nie przewidział.
alechandro napisał(a):Fajnie było znowu zobaczyć obu geniuszy przeciwko sobie i osobiście uważam, że to już był ostatni mecz w którym byli rywalami.
Janusz Bajcer napisał(a):walp napisał(a):anakin napisał(a):A tak swoją drogą to regulamin takiej sytuacji chyba nie przewidział.
Moja sugestia jest taka sama.
Janusz Bajcer napisał(a):walp napisał(a):anakin napisał(a):A tak swoją drogą to regulamin takiej sytuacji chyba nie przewidział.
Moja sugestia jest taka sama.
anakin napisał(a):Generalnie się z Tobą zgadzam, ale ciekawi mnie co masz do powiedzenia na temat pierwszego karnego dla Juve?
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki