razpol napisał(a):Czy zachód by tyle dał???
Abramowicz i szejkowie z MC - pewnie tak - pensji już takiej nie
razpol napisał(a):Czy zachód by tyle dał???
anakin napisał(a):Okręgówka, żadne cuda..
alessandro1977 napisał(a):anakin napisał(a):Okręgówka, żadne cuda..
No...ale o wiele większa kultura gry niż w A i nie daj Boże B - klasie gdzie po założeniu ogórkowi kanału, powinieneś poprosić o zmianę
anakin napisał(a):alessandro1977 napisał(a):anakin napisał(a):Okręgówka, żadne cuda..
No...ale o wiele większa kultura gry niż w A i nie daj Boże B - klasie gdzie po założeniu ogórkowi kanału, powinieneś poprosić o zmianę
Oj, tak....
Są u mnie w rejonie miejscowości gdzie bohaterem nie jest ten , który strzeli zwycięską bramkę w 90 min., ale ten, który np.złamie przeciwnikowi nogę, czy przewiezie go z osiem razy w meczu ośmioma dzidami prosto w piszczele.
Nieważne jak - byleby chłopa wyrwało w powietrze.
anakin napisał(a):
Oj, tak....
Są u mnie w rejonie miejscowości gdzie bohaterem nie jest ten , który strzeli zwycięską bramkę w 90 min., ale ten, który np.złamie przeciwnikowi nogę
razpol napisał(a):
Tak jest, polecam!
razpol napisał(a):
Dokładnie.. a z LM jedynie typowanie na forum.
anakin napisał(a):razpol napisał(a):Aaaa rozumiem. No to gdzie znaleźć końcową listę EURO?
Nawet nie pacz na to, bo tam.........oszukiwali.
anakin napisał(a):No więc...................wypełniło się
Moje gratulacje przede wszystkim dla tych co na pudle:
termondar - 33
walp - 31
ElciaS - 27
pablo74 - 27
Miło było z Wami............przegrać.
anakin napisał(a):alessandro1977 napisał(a):anakin napisał(a):Okręgówka, żadne cuda..
Oj, tak....
Są u mnie w rejonie miejscowości gdzie bohaterem nie jest ten , który strzeli zwycięską bramkę w 90 min., ale ten, który np.złamie przeciwnikowi nogę, czy przewiezie go z osiem razy w meczu ośmioma dzidami prosto w piszczele.
Nieważne jak - byleby chłopa wyrwało w powietrze.
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki