anakin napisał(a):razpol napisał(a):Aaaa rozumiem. No to gdzie znaleźć końcową listę EURO?
Nawet nie pacz na to, bo tam.........oszukiwali.
Wyczuwam jakąś klęskę.
razpol napisał(a):Czy ktoś z typerów LM interesuje się może takim dziadostwem jak nasza, polska liga?
Janusz Bajcer napisał(a):Właśnie odszukałem w czeluściach forum
euro-2012-typowanie-wynikow-t36807-915.html
alessandro1977 napisał(a):razpol napisał(a):Czy ktoś z typerów LM interesuje się może takim dziadostwem jak nasza, polska liga?
Grałem w juniorach Zagłębia więc...co nieco ale minimalnie, dawno mi przeszło
razpol napisał(a):Jakby się ciągle grało, to kto wie jakie kontrakciki by się złapało....
alessandro1977 napisał(a):razpol napisał(a):Jakby się ciągle grało, to kto wie jakie kontrakciki by się złapało....
Moje serce jest czarno-białe więc inny klub nie wchodziłby w rachubę
razpol napisał(a):
Dopóki by Ci ktoś nie zaproponował odpowiedniej kwoty..
razpol napisał(a):. No ale w końcu jak to każdy lekarz mi mówił, sport to zdrowie.
alessandro1977 napisał(a):razpol napisał(a):
Dopóki by Ci ktoś nie zaproponował odpowiedniej kwoty..
Pewnie tak...ale weź Vidala...Bayern mu większą kasę proponował ale on tylko w Juve chciał grać
razpol napisał(a): dostrzegłem tam kilku zacnym piłkarzy, którym ktoś przepłacił.
anakin napisał(a):razpol napisał(a):. No ale w końcu jak to każdy lekarz mi mówił, sport to zdrowie.
Taaaaaa....
Kiedyś a long long time.. też se co nieco kopałem...
Okręgówka, żadne cuda..
Niemniej jednak dziś potrzebne by mi były nowe kolana -szt.2, nowy kręgosłup (cały) szt.1.
Tak więc...samo zdrowie...
Sie nam tu mały oddział geriatryczny zrobił.
alessandro1977 napisał(a):razpol napisał(a): dostrzegłem tam kilku zacnym piłkarzy, którym ktoś przepłacił.
No...Eto'o..kontrakt 3 lata i 20 mln ojro na sezon...niezła emerytura, nie ?
Willian wolał LE niż LM z Szachtarem....ciekawe dlaczego ?
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki