Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
razpol
Cromaniak
Re: Liga Mistrzów 2012/2013- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 22.02.2013 20:40

anakin napisał(a):
razpol napisał(a):Aaaa rozumiem. ;) No to gdzie znaleźć końcową listę EURO? :D

Nawet nie pacz na to, bo tam.........oszukiwali. :roll:
:mrgreen:

Wyczuwam jakąś klęskę. :D

Obrazek
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.02.2013 20:44

Właśnie odszukałem w czeluściach forum :oczko_usmiech:

euro-2012-typowanie-wynikow-t36807-915.html
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.02.2013 20:48

razpol napisał(a):Czy ktoś z typerów LM interesuje się może takim dziadostwem jak nasza, polska liga? :P

Grałem w juniorach Zagłębia więc...co nieco ale minimalnie, dawno mi przeszło :wink:
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 22.02.2013 20:49

Janusz Bajcer napisał(a):Właśnie odszukałem w czeluściach forum :oczko_usmiech:

euro-2012-typowanie-wynikow-t36807-915.html

Ekipa widzę była zacna/liczna. :) Pozostaje kontynuować rozpoczęte, forumowe dzieło. :)
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 22.02.2013 20:53

alessandro1977 napisał(a):
razpol napisał(a):Czy ktoś z typerów LM interesuje się może takim dziadostwem jak nasza, polska liga? :P

Grałem w juniorach Zagłębia więc...co nieco ale minimalnie, dawno mi przeszło :wink:

Ja 100.000 lat temu trochę pograłem w juniorach ówczesnego Aluminium Konin, później tylko rekreacyjnie 1-2 razy w tygodniu w Poznaniu, gdzie po 10 latach gry złamali mi nogę, o tak się skończyło :( :

Obrazek

W tej chwili nie grywam, ale lokalne ligowe sentymenty zostały. ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.02.2013 21:03

Współczuję fatalnej kontuzji...ja potem przeniosłem się do miasta gdzie mieszkam obecnie...kontynuowałem przygodę w juniorach a potem pograłem w 3 lidze nieco i po okręgówkach...jak poszedłem na studia to w pewnym momencie musiałem wybrać bo orłem nie byłem...postawiłem na edukacje choć jak oglądałem kolegów w akcji w reprezentacji to żal doopę ściskał, że nie poszedłem drogą sportową... :cry:
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 22.02.2013 21:10

Też tak często myślę patrząc na obecny stan rzeczy... ;) Jakby się ciągle grało, to kto wie jakie kontrakciki by się złapało.... ;)
Też na studiach już tylko rekreacyjnie kopałem, ale raz zderzył się jeden bramkarz, który swoim wjazdem przekręcił mi stopę o jakieś 75 stopni, co dało 3 miesiące na kanapie i póki co ponad rok bez większego ruchu.. Wszystko wyglądało ponoć kosmicznie z relacji współgrajków. ;) Stopa nie chciała się zmieścić w szynę lekarzy, którzy przyjechali karetką więc ją na chama nastawiali i wciskali.. No ale w końcu jak to każdy lekarz mi mówił, sport to zdrowie. ;)

Tak czy siak do typowanej LM brakowało jednak sporo przez duże S więc koniec OT. ;P
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.02.2013 21:15

razpol napisał(a):Jakby się ciągle grało, to kto wie jakie kontrakciki by się złapało.... ;)

Moje serce jest czarno-białe więc inny klub nie wchodziłby w rachubę :oczko_usmiech:
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 22.02.2013 21:17

razpol napisał(a):Jakby się ciągle grało, to kto wie jakie kontrakciki by się złapało.... ;)

Moje serce jest czarno-białe więc inny klub nie wchodziłby w rachubę :oczko_usmiech:

Dopóki by Ci ktoś nie zaproponował odpowiedniej kwoty.. :P
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.02.2013 21:19

razpol napisał(a):

Pewnie tak...ale weź Vidala...Bayern mu większą kasę proponował ale on tylko w Juve chciał grać :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 22.02.2013 21:23

razpol napisał(a):. No ale w końcu jak to każdy lekarz mi mówił, sport to zdrowie. ;)

Taaaaaa.... :roll:
Kiedyś a long long time.. też se co nieco kopałem...
Okręgówka, żadne cuda..
Niemniej jednak dziś potrzebne by mi były nowe kolana -szt.2, nowy kręgosłup (cały) szt.1.
Tak więc...samo zdrowie... :lol:

Sie nam tu mały oddział geriatryczny zrobił. :oczko_usmiech:
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 22.02.2013 21:23

razpol napisał(a):

Pewnie tak...ale weź Vidala...Bayern mu większą kasę proponował ale on tylko w Juve chciał grać :wink:

Pytanie ile większą.. ;)

Wczoraj zerkałem na mecz LE - Hannover - Anzhi.. dostrzegłem tam kilku zacnym piłkarzy, którym ktoś przepłacił. ;)
Ale wiadomo, wiem o co chodzi. :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.02.2013 21:26

razpol napisał(a): dostrzegłem tam kilku zacnym piłkarzy, którym ktoś przepłacił. ;)

No...Eto'o..kontrakt 3 lata i 20 mln ojro na sezon...niezła emerytura, nie ? :oczko_usmiech:
Willian wolał LE niż LM z Szachtarem....ciekawe dlaczego ? :mrgreen:
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 22.02.2013 21:26

anakin napisał(a):
razpol napisał(a):. No ale w końcu jak to każdy lekarz mi mówił, sport to zdrowie. ;)

Taaaaaa.... :roll:
Kiedyś a long long time.. też se co nieco kopałem...
Okręgówka, żadne cuda..
Niemniej jednak dziś potrzebne by mi były nowe kolana -szt.2, nowy kręgosłup (cały) szt.1.
Tak więc...samo zdrowie... :lol:

Sie nam tu mały oddział geriatryczny zrobił. :oczko_usmiech:

No lekarze też oczywiście w tym tonie to mówili.. ;) Na oddziale swoje przeleżałem.. Co ciekawe jakiś czas po mnie trafił tam Euzebio, który zasłabł podczas Euro.. :) Portugalce zamieszkiwali 40km od Poznania w Opalenicy i go tam wywieźli. ;)
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 22.02.2013 21:27

razpol napisał(a): dostrzegłem tam kilku zacnym piłkarzy, którym ktoś przepłacił. ;)

No...Eto'o..kontrakt 3 lata i 20 mln ojro na sezon...niezła emerytura, nie ? :oczko_usmiech:
Willian wolał LE niż LM z Szachtarem....ciekawe dlaczego ? :mrgreen:

W takich momentach właśnie zaczynam wierzyć w te wschodnie 'pralki pieniędzy'... ;) Willian za 35 mln euro to świetny przykład.. Czy zachód by tyle dał???
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 84
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone