Nie mogłem wcześniej, bo dostałem takiego ataku śmiechu po postach alessandro, że ledwo doszedłem do siebie.
Wg mnie opcja 1.
A na przyszłość musimy uzgodnić takie kwestie na samym początku, bo się bajzel robi..
razpol napisał(a):Postanówcie coś to przyjmę odpowiednią taktykę co do punktowania.
A ja mam jeszcze pytanie tak trochę z innej beczki, ale nie do końca.. Czy ktoś z typerów LM interesuje się może takim dziadostwem jak nasza, polska liga?
Gajus.ems napisał(a):Moim zdaniem trzymajmy się tego co zaproponował założyciel wątku. Dlaczego ? Wprawdzie konstruktywna krytyka lub też propozycje demokratyczne nie powinny zaszkodzić, ale obawiam się, że w przyszłym sezonie może nie być chętnego do organizacji. Może jednak się mylę.
anakin napisał(a):Proszę Cię....
greenrs napisał(a):Nie wiem kogo masz na myśli, bo ten konkretny wątek założył anakin a wątek do typowania ja. Jeśli mnie, to możesz być spokojny - jestem otwarty na krytykę i nie obrażam się
Jeśli teraz doszlifujemy regulamin to następnym razem powinno być łatwiej.
A organizatorem jest wiele osób. To nie jest jednoosobowe przedsięwzięcie
razpol napisał(a):Postanówcie coś to przyjmę odpowiednią taktykę co do punktowania.
A ja mam jeszcze pytanie tak trochę z innej beczki, ale nie do końca.. Czy ktoś z typerów LM interesuje się może takim dziadostwem jak nasza, polska liga?
Janusz Bajcer napisał(a):razpol napisał(a):Postanówcie coś to przyjmę odpowiednią taktykę co do punktowania.
W poniedziałkowej prasie, w kolumnie sportowej czytam o polskiej lidze, ale bez żadnych konkretnych emocji.
razpol napisał(a):Z ciekawości.. Kto wygrał pierwszą edycję?
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki