Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
anakin
Legenda_mistrz LM
Re: Liga Mistrzów 2012/2013- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 22.02.2013 19:50

Nie mogłem wcześniej, bo dostałem takiego ataku śmiechu po postach alessandro, że ledwo doszedłem do siebie. :lol:

Wg mnie opcja 1. :mrgreen:

A na przyszłość musimy uzgodnić takie kwestie na samym początku, bo się bajzel robi.. :?
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 22.02.2013 19:52

Nie wiem, czy przy moich 3 punktach powinienem się odzywać. Moim zdaniem trzymajmy się tego co zaproponował założyciel wątku. Dlaczego ? Wprawdzie konstruktywna krytyka lub też propozycje demokratyczne nie powinny zaszkodzić, ale obawiam się, że w przyszłym sezonie może nie być chętnego do organizacji. Może jednak się mylę.
W żadnym wypadku nie wkładam kija w " mrowisko" Po prostu chciałbym żeby tego typu zabawa była kontynuowana w następnych sezonach przy co najmniej podobnej frekwencji.
GAJUS
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 22.02.2013 19:57

Postanówcie coś to przyjmę odpowiednią taktykę co do punktowania. ;)

A ja mam jeszcze pytanie tak trochę z innej beczki, ale nie do końca.. Czy ktoś z typerów LM interesuje się może takim dziadostwem jak nasza, polska liga? :P
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 22.02.2013 20:02

razpol napisał(a):Postanówcie coś to przyjmę odpowiednią taktykę co do punktowania. ;)

A ja mam jeszcze pytanie tak trochę z innej beczki, ale nie do końca.. Czy ktoś z typerów LM interesuje się może takim dziadostwem jak nasza, polska liga? :P

Proszę Cię.... :roll:
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 22.02.2013 20:03

Gajus.ems napisał(a):Moim zdaniem trzymajmy się tego co zaproponował założyciel wątku. Dlaczego ? Wprawdzie konstruktywna krytyka lub też propozycje demokratyczne nie powinny zaszkodzić, ale obawiam się, że w przyszłym sezonie może nie być chętnego do organizacji. Może jednak się mylę.

Nie wiem kogo masz na myśli, bo ten konkretny wątek założył anakin a wątek do typowania ja. Jeśli mnie, to możesz być spokojny - jestem otwarty na krytykę i nie obrażam się :D
Jeśli teraz doszlifujemy regulamin to następnym razem powinno być łatwiej. :wink:

A organizatorem jest wiele osób. To nie jest jednoosobowe przedsięwzięcie :D
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 22.02.2013 20:09

anakin napisał(a):Proszę Cię.... :roll:

No co... :P Wiem, że niektórzy są mocno związani z własnym dziadowskim podwórkiem... ;)
Pytam, bo gdyby byli jacyś desperaci to zapraszam do zabawy w typowanie: http://mlt.appspot.com/ ;)
Na tej stronce swego czasu LM typowaliśmy, poza tym różne mundiale, euro, itd., ale na co dzień jest T-ME :P
Nie wiedziałem gdzie zaproponować to więc tu daję tak trochę OT jakby ktoś chciał.. ;) :D
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 22.02.2013 20:12

Czyżbyś sugerował jakąś konkurencje...chyba byłoby mało chętnych, pomijając to że w tak sympatycznym wątku moglibyśmy się poróżnić. A odpowiadając na Twoje pytanie, dla mnie rozgrywki krajowe to liga mistrzów, ponieważ nie ma możliwości konkurencji z kapitałem zachodnim, wschodnim czy arabskim. Ale kibice polscy to czołówka światowa. Oczywiście chamstwu i przemocy STOP.
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 22.02.2013 20:14

Nie proponuję konkurencji, bo na podesłanej stronie można typować tylko T-ME. A że dziś akurat liga ruszyła to tak zarzuciłem temat. ;) Dla desperatów oczywiście jakim i ja jestem. ;)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 22.02.2013 20:31

greenrs napisał(a):Nie wiem kogo masz na myśli, bo ten konkretny wątek założył anakin a wątek do typowania ja. Jeśli mnie, to możesz być spokojny - jestem otwarty na krytykę i nie obrażam się :D
Jeśli teraz doszlifujemy regulamin to następnym razem powinno być łatwiej. :wink:

A organizatorem jest wiele osób. To nie jest jednoosobowe przedsięwzięcie :D

Bawimy się w ten sposób dopiero drugi raz, więc stąd wynikają pewne brak w regulaminie.
Myślę, że następnym razem (a jestem pewny, nie bawimy się ostatni raz) wypracujemy już wszystkie zasady idealnie i takie dyskusje jak dziś będą po prostu zbędne. :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.02.2013 20:32

razpol napisał(a):Postanówcie coś to przyjmę odpowiednią taktykę co do punktowania. ;)

W poniedziałkowej prasie, w kolumnie sportowej czytam o polskiej lidze, ale bez żadnych konkretnych emocji.
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 22.02.2013 20:33

Z ciekawości.. Kto wygrał pierwszą edycję? :D
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 22.02.2013 20:35

Janusz Bajcer napisał(a):

W poniedziałkowej prasie, w kolumnie sportowej czytam o polskiej lidze, ale bez żadnych konkretnych emocji.

Bo w sumie nie ma czym, jednak jak ktoś od dziecka śmiga w lokalnym temacie to Barce, Reale, Juve, Milany i wszystkie inne nic nie znaczą. ;) Choć oczywiście czasem dla odmiany dobrze obejrzeć dobrą piłkę. ;)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.02.2013 20:37

razpol napisał(a):Z ciekawości.. Kto wygrał pierwszą edycję? :D

Ligę Mistrzów typujemy pierwszy raz. :idea:
Wcześniej było EURO 2012 :lol:
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 22.02.2013 20:38

Janusz Bajcer napisał(a):
razpol napisał(a):Z ciekawości.. Kto wygrał pierwszą edycję? :D

Ligę Mistrzów typujemy pierwszy raz. :idea:
Wcześniej było EURO 2012 :lol:

Aaaa rozumiem. ;) No to gdzie znaleźć końcową listę EURO? :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 22.02.2013 20:39

razpol napisał(a):Aaaa rozumiem. ;) No to gdzie znaleźć końcową listę EURO? :D

Nawet nie pacz na to, bo tam.........oszukiwali. :roll:
:mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 83
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone