Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
Ciekawe mecze, dawno takich par nie było bo poprzednie edycje LM to odgrzewane kotlety. Wszystkie drużyny chciały trafić na Atalantę, Lyon, Valencie a tym czasem Atalanta i Valencia trafiły na siebie.
Najwyższa pora, mnie ich nie szkoda. Ostatniego lata kara miała wypłynąć ale szejk dzięki pieniądzom odwlókł karę. Przez to Guardiola nie trafił do Juve tylko śmieszny Sarri.
Jestem jak najbardziej za powykluczaniem tych wszystkich drużyn z wpompowaną kasą ze wschodu. I jestem za tym żeby piłkarze nie kosztowali nawet 100 mln euro.
Tak naprawdę to podoba mi się polityka Bayernu żeby nie wydawać zbyt dużej kasy na transfery. Tylko dopóki włodarze UEFY i FIFY będą pozwalać na takie zabawy futbolem szejkom, to taki Bayern i jemu podobni nigdy nic nie zdobędą. Ale gdyby faktycznie wprowadzono jakieś limity, to może w końcu poza kasą liczyłoby się jeszcze coś więcej.
Dzisiejsze dwa wyniki w kategorii małych niespodzianek. Za mecz Atletico - Liverpool jedna trójka. Za mecz Borussia - PSG cztery trójki i trzy jedynki. Nikt nie trafił podwójnie.
W rewanżach dzisiejszy przegrani w Dortmundzie i Madrycie z szansami na dalszy awans.