Wyniki typowania I kolejki na tablicy
Proszę o VAR
rafalisko30 napisał(a)::cry: Los się na mnie uwziął i za nic nie chciał dać chociaż jednej "trójki". Najpierw Real zdobył trzecią bramkę w ostatniej minucie, potem w najostatniejszej minucie Szczęsny obronił karnego... Muszę się komuś wypłakać w rękaw, bo cieniutko wystartowałem
rafalisko30 napisał(a)::cry: Los się na mnie uwziął i za nic nie chciał dać chociaż jednej "trójki". Najpierw Real zdobył trzecią bramkę w ostatniej minucie, potem w najostatniejszej minucie Szczęsny obronił karnego... Muszę się komuś wypłakać w rękaw, bo cieniutko wystartowałem
DCK napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):DCK chyba bardziej smutny
Ostatni będą pierwszymi
Poza tym to tylko LM - Ekstraklapą bym się przejmował bardziej
Janusz Bajcer napisał(a):rafalisko30 napisał(a)::cry: Los się na mnie uwziął i za nic nie chciał dać chociaż jednej "trójki". Najpierw Real zdobył trzecią bramkę w ostatniej minucie, potem w najostatniejszej minucie Szczęsny obronił karnego... Muszę się komuś wypłakać w rękaw, bo cieniutko wystartowałemDCK napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):DCK chyba bardziej smutny
Ostatni będą pierwszymi
Poza tym to tylko LM - Ekstraklapą bym się przejmował bardziej
Może lepszy start będzie w Lidze Europy
liga-europy-typowanie-wynikow-t54477.html
alechandro napisał(a):Kartka dla CR7 to skandal, nie wiem jak szkop się z tego wytłumaczy ale on popisy nie pierwszy raz w meczu Juve odstawia, przypadek ?
Janusz Bajcer napisał(a):rafalisko30 napisał(a)::cry: Los się na mnie uwziął i za nic nie chciał dać chociaż jednej "trójki". Najpierw Real zdobył trzecią bramkę w ostatniej minucie, potem w najostatniejszej minucie Szczęsny obronił karnego... Muszę się komuś wypłakać w rękaw, bo cieniutko wystartowałem
Obrona karnego nie dawała "trójki"
DCK chyba bardziej smutny
U mnie tylko jedna "trójka" - i dolna połowa tabeli
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki