Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
Dobrze, że nie oglądałem na żywo (grill)... bo by mnie pochlastało, co ten sędzia wyrabiał, z powtórki to już nie to. Błędy dla obu stron, IMHO z przewaga na niekorzyść Realu.
Paradoksalnie mecz ten sędziował najlepszy sędzia hiszpański.
W życiu tak wk.......Messiego nie widziałem. I dobrze, że te derby nie miały zbyt wielkiego znaczenia, bo gdyby o tytule miało decydować takie dziadostwo, to..........bez komentarza.
Nawet nie wiedziałem, że mam typować ale ani mógł mnie szarpnąć smsem.
Jeżeli chodzi o LM to Real trzeci raz z rzędu wygra to trofeum, Liverpool z tą obroną polegnie w przedbiegach. Z Romą mieli sporo szczęścia i są w finale dzięki sędziemu, taka smutna to prawda bo Roma była krzywdzona w tym meczu.
Zajebiście nudny spend firmowy mnie spotkał,ale......wi-fi dobrze im chodziło Tak sobie różne rzeczy oglądałem w wiadomej tematyce i trafiłem na tego gościa. Nie bardzo go lubiłem ,ale facet coś potrafi i ogólnie dobrze go odebrałem ,co trochę ociepliło jego wizerunek.