Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja
napisał(a) Użytkownik usunięty » 23.04.2018 20:48
Juve jest rozsypane a Allegri stracił panowanie nad drużyna, brakuje już chemii. Napoli jak dotąd było w Turynie do bicia ale oni bardziej zasłużyli na scudetto a porażkę przyjąłem ze spokojem. Juve scudetto ma z głowy bo teraz aby przerwać dominację Juve, wszystkie drużyny będą grały pod Napoli. A i dla Juve to przyniesie korzyści bo tak gównianej gry już nie pamiętam. Mam nadzieję, że nowy sezon zacznie się bez Dybali i kilku innych ( Buffon, Sandro ) bo potrzeba trochę świeżości. Tej drużynie już brakuje motywacji i głodu zwycięstw. Nawet ja jako kibic Juve odbieram kolejne scudetto jak coś naturalnego bez błysku w oku jak 7 lat temu po długiej przerwie.
A PW niech zdobędzie Milan i szczerze powiedziawszy obstawiam, że tak będzie. Buffon zakończy karierę z niczym i choć łzy mi polecą to jednak trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść a on powinien to zrobić po ostatnim przegranym ( w głównej mierze dzięki sobie ) finale LM. Chciałbym nowego trenera i marzy mi się Simone Inzaghi ale wątpię aby zarząd zwolnił Allegriego. Chyba, że ten pójdzie do Arsenalu i jeszcze mam nadzieje, że podziękuję Wengerowi za to odejście.