Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
ajdadi
Weteran
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 10.04.2018 22:49

sito_zabrze napisał(a):
Real - Juve 0-4
Bayern - Sevilla 0-3
:oczko_usmiech:

Niestety czas typowania minął :oczko_usmiech:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.04.2018 22:51

sito_zabrze napisał(a):A moze warto po dzisiejszych wynikach postawić na jutro :

Real - Juve 0-4
Bayern - Sevilla 0-3
:oczko_usmiech:

W jakimś innym typowaniu można :wink:
Sevillę awansuje dalej wynik 0:1
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.04.2018 23:21

Wreszcie udało mi się wejść na stronę Barcy i warto było bo :

cordzik 7 minut temu · Dyskusja

"Ja pierdole, jebać Romę kurwa. Spalić, zburzyć Rzym do chuja. No żesz kurwa jego mać tego nie da się opisać. I jeszcze w 81 min. musiał strzelić, pajac. Pewnie to wszystko było kurwa zaplanowane. Te 2 samobóje w pierwszym meczu. Ta nadzieja Cules. Do kurwy nędzy, żeby potem De Rossi, a następnie Manolas rozpierdolili to wszystko. Na 100% to taktyka Di Francesco. Żeby nas, kibiców FC Barcelony rozjebać psychicznie. Jestem porażony. Boże, czy ty to widzisz? Ja się pytam, Boże, czy ty to widzisz? Tego nierządnika, kurwa bezbożnika Di Francesco?
Pewnie z diabłem sypia, albo duszę sprzedał, w zamian za to swoje szczęście. Oszust pierdolony. A Manolasowi to kurwa cegły do butów włożyć. 20 kilowe. Zobaczymy czy wtedy do główki wyskoczy. Cwaniak jeden. W ogóle, naszła mnie taka refleksja. Może ci popierdoleńcy rzymscy rzeczywiście są tacy delikatni i padają od "dotyku motyla" gdyż jest to dla nich cios nie do ustania? Może jakby takiemu Florenziemu zajebać porządnie z łopaty to by się złamał na pół? Kto wie? Ja pierdole, kurwa mać. Jebać Romę, idę spać."

Visca el dzieci w formie i dostarczają mi nie lada rozrywki :D
Wiedziałem, że warto czekać aż serwery znowu zaczną pracować :wink: :oczko_usmiech:
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 10.04.2018 23:37

Janusz Bajcer napisał(a):Sevillę awansuje dalej wynik 0:1

Chyba jednak nie...
tranquilo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tranquilo » 11.04.2018 05:26

Ale 2:0 już tak
Marsallah
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marsallah » 11.04.2018 06:03

Oj działo się, działo wczoraj w tych "już rozstrzygniętych" ćwierćfinałach! Liverpool jednak nie dał sobie wydrzeć prowadzenia w dwumeczu, za to Barcelona, grając kompletny piach, jakimś cudem dała :!: Pierwszy kamyczek - a w sumie, to głaz - to ogródka trenera Valverde: kto Panu to tak sp****olił? No tak, Pan sam...

Cieniem na emocjach kładą się błędy, które mogły zaważyć na końcowym wyniku obu rywalizacji: niesłusznie nieuznany gol Sane na 2:0 i karny z d*py dla Romy. No, ale jedni (MC) i drudzy (FCB) głównie jednak sobie samym winni. Pierwsi za mecz w zeszłym tygodniu, drudzy - za wczorajszy.

alechandro napisał(a):Wreszcie udało mi się wejść na stronę Barcy i warto było bo :

Jesteś pewien, że to była strona Barcy?

ajdadi napisał(a):

Chyba jednak nie...

Na pewno nie :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.04.2018 06:04

Dzisiaj w gimnazjach flagi opuszczone do połowy...czy to rocznica Smoleńska ? :oczko_usmiech: :mrgreen:

Marsallah napisał(a):Jesteś pewien, że to była strona Barcy?

Naturalnie polski serwis visca el dzieci :)
http://www.fcbarca.com/

Karny z dupy dla Romy ? Wczoraj ? Jaja sobie robisz, przecież to ewidentna jedenastka 8O
Jeżeli mamy narzekać na sędziów to porozmawiajmy o pierwszym meczu w Barcelonie :wink:
Ale jak sędzia nie pomoże to Barca po prostu nie może. Barca była słaba i Messiemu zabrakło paliwa. Kiedy Messi zawiesi buty na kołku to takie wyniki będą codziennością dla Barcelony. Dla Barcelony, ziemia włoska ostatnio jest bardzo nieprzyjemna.
pablo74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo74 » 11.04.2018 07:52

Karny z dupy dla Romy....???
Radzę dobrze obejrzeć powtórki.
Zasluzone zwycięstwo Romy. Teraz jeszcze proszę o "stosowny wpierdol" ze strony Realu w meczu z FCB. Takie, swoiste "przybicie gwoździa" od starego Mistrza.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 11.04.2018 07:55

te kiero napisał(a):I weź tu zrozum futbol. Niemożliwe stało się możliwe. Roma wzięła rewanż za PSG z poprzedniego sezonu.

A ja uwielbiam takie zaskakujące rozstrzygnięcia "rozstrzygniętych" już spotkań. :D
Pożegnanie Barcy z LM naprawdę w fatalnym stylu. Wyrazy współczucia dla wszystkich Culés :wink:
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 11.04.2018 08:01

alechandro napisał(a):Chciałem wejść na stronę Barcy ale jest przerwa techniczna a jutro flagi na gimnazjach będą opuszczone do połowy :D :D :D :mrgreen:

z ciekawości wszedłem na tę stronkę dziś po dobrych kilku latach i zdziwił mnie ten artykuł (żeby tak oficjalnie przyznawać się, że brakuje nurka :?: :!:

powetują sobie w LE (dawno nie mieli tego pucharu), LL i CdR...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.04.2018 08:10

Tak prawda, też o tym pisałem a Neymar to był pospolity nurek w ekipie Barcelony. Valverde nie dopilnował aby oszlifować właściwego następcę. Specjalistami nie gorszymi są Suarez oraz Busqets ale oni byli tak fatalni, że nawet przewracanie się im nie wychodziło :)

A u aniego w domu był wczoraj chyba dramat i jeden wielki płacz, jak na otwarciu roku w przedszkolu. Mam nadzieję, że dzieci nie miały na tyle siły aby podrzeć koszulki z Messim, chyba, że tatuś wyręczył :D
Ostatnio edytowano 11.04.2018 08:12 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 11.04.2018 08:10

Karny dla Romy ewidentny...
Szkoda ,że w "Bitwie o Anglię" sędzia nie uznał prawidłowo zdobytej bramki przez MC...wtedy dopiero byłyby emocje po przerwie...
Marsallah
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marsallah » 11.04.2018 08:29

Obejrzyjcie sobie uważnie starcie Pique z Dżeko. (1:45) Najpierw są obaj sczepieni, potem Pique wciąż trzyma rękę Bośniaka. I kiedy ją puszcza, ten wykonuje klasyczne padolino. Nienaturalny wyrzut ciała, jakby ktoś go prądem potraktował. Jeżeli mógł dotąd biec, mógł dalej. Mógł, tylko nie chciał.

Ale i tak dobrze Barcelonie, że odpadła. Jak się nic nie gra do przodu, to raz na ruski rok może się zdarzyć, że i obrona zagra słabo jak nigdy. A Roma - skutecznie jak rzadko.
pablo74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo74 » 11.04.2018 08:35

Zaklinanie rzeczywistości. Pique do końca trzymał rękę Dzeko. Oboma rękoma. I nie widzę aby ją puszczał.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 11.04.2018 08:37

ajdadi napisał(a):

Chyba jednak nie...

Cosik późną porą głowa gorzej pracuje :roll:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 725
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone