W piątek losowanie 1/4.
Juventus FC - FC Barcelona
Bayern - AS Roma
Manchester City - Sevilla FC
Liverpool - Real Madryt
alechandro napisał(a)::mrgreen:
Komp cały czas ten sam ale po takiej przerwie w liczeniu musiałem jakoś zaimponować
Chyba mnie się to udało jak widzę
Janusz Bajcer napisał(a):W piątek losowanie 1/4.
Juventus FC - FC Barcelona
Bayern - AS Roma
Manchester City - Sevilla FC
Liverpool - Real Madryt
anakin napisał(a):Nie wiem jak reszcie, ale mnie bardzo.
te kiero napisał(a):myślałem, że będzie opóźnienie w wynikach, a tu takie miłe zaskoczenie
Marsallah napisał(a):
P.S. Barcelona jakby odzyskiwała wigor z pierwszej części sezonu, ale ten mecz wcale nie musiał zakończyć się tak łatwym zwycięstwem. Błędy De Gei niespotykane jak na niego, do tego spora indolencja strzelecka ofensywnych zawodników Chelsea. No i do tego ten klaun Fabregas...
te kiero napisał(a):coś mi się wydaje, że Ułefa, będzie "typowała" finał Real-Barca, i będzie szło w tym kierunku, przekonamy się[/url]
Eeech...nie wierzę w teorie spiskowe. Nie w 2018, nie w UEFA CL. Nie i już. A jeśli już, to myślę, że o wiele ciekawsze byłoby zestawienie tej pary wcześniej (w dwumeczu) i ewentualny finał z udziałem któregoś z w/w i Wielkiego Klubu Z Innego Kraju.alechandro napisał(a):"Los" już teraz takiej pary nie skojarzy choć nie ukrywam, że chciałbym aby tak było bo te drużyny zawsze na ogół zachodzą tak daleko ale jakoś nigdy nie mogą na siebie "trafić"
Oj trafiały, trafiały na siebie aż za często - i to nie tak dawno. Ja - jako sympatyk FCB - życzyłbym sobie Real jako przeciwnika w walce o półfinał jak nikogo innego. Albo o finał. Finały wewnątrzkrajowe są mniej ciekawe.Habanero napisał(a):Nie wiem czy o tym samym meczu mowa, bo chyba bramkarz MU nie brał udziału w tej porażce
walp napisał(a):To, że na tle Atletico wygląda blado nie powinno dziwić, bo Atletico to dużo lepszy zespół 19 pkt. przewagi w Primera Division.
te kiero napisał(a):Nie ma kto strzelać bramek w BVB, a Milan dalej "(re)prezentuje biedę". Lyon też już nie ten co kiedyś.
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki