Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.03.2018 23:28

W piątek losowanie 1/4.

Juventus FC - FC Barcelona
Bayern - AS Roma
Manchester City - Sevilla FC
Liverpool - Real Madryt

:?: :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 15.03.2018 06:22

alechandro napisał(a)::mrgreen:
Komp cały czas ten sam ale po takiej przerwie w liczeniu musiałem jakoś zaimponować :twisted:
Chyba mnie się to udało jak widzę :oops:

Nie wiem jak reszcie, ale mnie bardzo. :mrgreen:
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 15.03.2018 08:50

alechandro napisał(a)::mrgreen:
Komp cały czas ten sam ale po takiej przerwie w liczeniu musiałem jakoś zaimponować :twisted:
Chyba mnie się to udało jak widzę :oops:

co prawda tegoroczne typowanie już spisałem na straty, ale myślałem, że będzie opóźnienie w wynikach, a tu takie miłe zaskoczenie :D

coś mi się wydaje, że Ułefa, będzie "typowała" finał Real-Barca, i będzie szło w tym kierunku, przekonamy się
Marsallah
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marsallah » 15.03.2018 09:17

Janusz Bajcer napisał(a):W piątek losowanie 1/4.

Juventus FC - FC Barcelona
Bayern - AS Roma
Manchester City - Sevilla FC
Liverpool - Real Madryt

:?: :wink:

To i ja spróbuję "zgaść":

Bayern - Sevilla
Man City - Barcelona
Real M. - Juventus
Roma - Liverpool

P.S. Barcelona jakby odzyskiwała wigor z pierwszej części sezonu, ale ten mecz wcale nie musiał zakończyć się tak łatwym zwycięstwem. Błędy De Gei niespotykane jak na niego, do tego spora indolencja strzelecka ofensywnych zawodników Chelsea. No i do tego ten klaun Fabregas...
GOLDEN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GOLDEN » 15.03.2018 09:25

Wnioski po 1/8 :?:
Pieniądze nie grają. :devil:
2016 Pogba za 105 mln euro do MU....za burtą.
2017 Neymar 222 mln, a Mbappe za 170 do PSG.... :papa:
Kupić to jedno,ale grać jak niegdyś galaktyczny Real to inna bajka. 8)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.03.2018 09:27

anakin napisał(a):Nie wiem jak reszcie, ale mnie bardzo. :mrgreen:

te kiero napisał(a):myślałem, że będzie opóźnienie w wynikach, a tu takie miłe zaskoczenie :D

No proszę, jak ślicznie :mrgreen:

To i ja pobawię się w typowanie :

Liverpool - Barcelona
Juventus - Bayern

AS Roma - Real
MC - Sevilla

Też uważam, że będzie parcie na finał Real - Barca ale takiego finału nie będzie więc centrala będzie musiała obejść się smakiem.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.03.2018 09:36

Jeśli los skojarzy w 1/4 Real z Barceloną, to "teoria parcia" :wink: legnie w gruzach. :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.03.2018 10:11

"Los" już teraz takiej pary nie skojarzy choć nie ukrywam, że chciałbym aby tak było bo te drużyny zawsze na ogół zachodzą tak daleko ale jakoś nigdy nie mogą na siebie "trafić" :)
Habanero
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 15.03.2018 10:19

Marsallah napisał(a):
P.S. Barcelona jakby odzyskiwała wigor z pierwszej części sezonu, ale ten mecz wcale nie musiał zakończyć się tak łatwym zwycięstwem. Błędy De Gei niespotykane jak na niego, do tego spora indolencja strzelecka ofensywnych zawodników Chelsea. No i do tego ten klaun Fabregas...

Nie wiem czy o tym samym meczu mowa, bo chyba bramkarz MU nie brał udziału w tej porażce :roll:
Barca po profesorsku. Taktykę ustawia się pod konkretnego rywala i pod możliwości własnych zawodników. Ta była wzorowa ze strony Barcelony. Taka trochę włoska robota :wink: Szybka bramka i czekanie na błędy przeciwników :D Mały ubytek energetyczny i wszystko zrealizowane w 100%, łącznie z meczem na wyjeździe. A to, że Chelsea utrzymywała się przy piłce i dużo biegała ,stwarzając sobie sytuacje, świadczyło o tym jak bardzo im zależało, za co im chwała. Jednak to nie ten sam przedział cenowy i nie ta sama półka . Może gdyby Chelsea ruszyła na Barcę od początku mocnym pressingiem , mecz potoczyłby się trochę inaczej. Catenaccio w wykonaniu Anglików nie było ich mocną stroną :cry:

ps
Świetne zachowanie kibiców po wejściu Andre Gomesa :D
Marsallah
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marsallah » 15.03.2018 14:43

te kiero napisał(a):coś mi się wydaje, że Ułefa, będzie "typowała" finał Real-Barca, i będzie szło w tym kierunku, przekonamy się[/url]
Eeech...nie wierzę w teorie spiskowe. Nie w 2018, nie w UEFA CL. Nie i już. A jeśli już, to myślę, że o wiele ciekawsze byłoby zestawienie tej pary wcześniej (w dwumeczu) i ewentualny finał z udziałem któregoś z w/w i Wielkiego Klubu Z Innego Kraju.

alechandro napisał(a):"Los" już teraz takiej pary nie skojarzy choć nie ukrywam, że chciałbym aby tak było bo te drużyny zawsze na ogół zachodzą tak daleko ale jakoś nigdy nie mogą na siebie "trafić" :)

Oj trafiały, trafiały na siebie aż za często - i to nie tak dawno. Ja - jako sympatyk FCB - życzyłbym sobie Real jako przeciwnika w walce o półfinał jak nikogo innego. Albo o finał. Finały wewnątrzkrajowe są mniej ciekawe.

Habanero napisał(a):Nie wiem czy o tym samym meczu mowa, bo chyba bramkarz MU nie brał udziału w tej porażce

Oj tam, czepiasz się. Kurtła, lepiej? Oni mi się zawsze mylą (nazwiska).
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 15.03.2018 18:39

walp napisał(a):To, że na tle Atletico wygląda blado nie powinno dziwić, bo Atletico to dużo lepszy zespół 19 pkt. przewagi w Primera Division.

Jeżeli trzymamy się punktów i tabeli... to Sevilla z kolei ma 16 pkt. przewagi nad Betisem... czyli jest dużo lepszym zespołem od lokalnego rywala. :wink: :oczko_usmiech:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 15.03.2018 22:55

Borussia Dortmund za burtą LE.
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 16.03.2018 08:05

Nie ma kto strzelać bramek w BVB, a Milan dalej "(re)prezentuje biedę". Lyon też już nie ten co kiedyś.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.03.2018 08:12

Chyba VAR potrzebny w LM i LE.
Wczoraj w Londynie i w Lyonie bramki po sędziowskich błędach (karny z kapelusza i gol po podaniu zza linii bramkowej)
tranquilo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tranquilo » 16.03.2018 09:19

te kiero napisał(a):Nie ma kto strzelać bramek w BVB, a Milan dalej "(re)prezentuje biedę". Lyon też już nie ten co kiedyś.

Robi się coraz większa przepaść między klasą średnią a obrzydliwie bogatą. Niby pieniądze nie grają, a jednak chyba trochę tak:(
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 716
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone