ajdadi napisał(a):Mała sensacja...chwila moment i ...Man Utd - Sevilla 0:2.
Marsallah napisał(a):
I gratulacje dla Romy, ale to co odwalali chłopcy od podawania piłek...proponuję jakąś ostrą reakcję FIFA, bo to co się tam odjaniepawlało, to jakiś trzeci świat
Janusz Bajcer napisał(a):Zawodnik z ławki załatwił awans Sevilli, a Gajusowi.ems zabrał szansę na bonus.
adrianek90 napisał(a):Marsallah napisał(a):
I gratulacje dla Romy, ale to co odwalali chłopcy od podawania piłek...proponuję jakąś ostrą reakcję FIFA, bo to co się tam odjaniepawlało, to jakiś trzeci świat
A co się działo?? Bo nie oglądałem meczu:(
Marsallah napisał(a):adrianek90 napisał(a):Marsallah napisał(a):
A co się działo?? Bo nie oglądałem meczu:(
Chłopcy od podawania piłek, po objęciu dającego w perspektywie awans, prowadzenia przez Romę, udawali, że nie widzą wypadającej za linię piłki, zawodnika Szachtara, który chce, aby mu piłkę podać. Odrzucali wręcz piłkę, albo odwracali się tyłem do boiska. Generalnie, robili wszystko, żeby opóźnić grę, a sędziowie tego w ogóle nie zauważali. Jeden z zawodników Szachtara się wkurwił i wyjebał gościa na drugą stronę bandy, za co dostał żółtą kartkę, a na boisku zaczęły się zamieszki. Generalnie, wina sędziego, że nie interweniował wcześniej/nie doliczył +10 minut. A sędziował Undiano Mallenco
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki