Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
ajdadi
Weteran
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 13.03.2018 21:43

Do przerwy w obu meczach nudy...
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 13.03.2018 21:49

Jak dla mnie taki terminarz jest nieporozumieniem.
Jednego dnia nudy, zaś drugiego ciężko się zdecydować co oglądać.
I to nie pierwsza edycja kiedy tak są ułożone mecze.
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 13.03.2018 22:20

Mała sensacja...chwila moment i ...Man Utd - Sevilla 0:2.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.03.2018 22:28

Kontakt złapany (1:2) ale 2:2 też mało dla MU
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.03.2018 22:54

Zawodnik z ławki załatwił awans Sevilli, a Gajusowi.ems zabrał szansę na bonus.
Marsallah
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marsallah » 14.03.2018 09:25

ajdadi napisał(a):Mała sensacja...chwila moment i ...Man Utd - Sevilla 0:2.

A co w tym sensacyjnego? Sevilla już w pierwszym meczu była dużo lepsza od MU, ma lepszą ekipę. Inna sprawa, że MU podobno (nie wiem, nie oglądałem) bez kłopotów ograł w sobotę LFC, a wczoraj wyglądał, jakby nie wiedział, o co chodzi w tej całej piłce :lol:

Tak czy siak, zawsze miło zobaczyć rozczarowaną/wkurzoną/zasmuconą gębę Mourinho :mrgreen:

I gratulacje dla Romy, ale to co odwalali chłopcy od podawania piłek...proponuję jakąś ostrą reakcję FIFA, bo to co się tam odjaniepawlało, to jakiś trzeci świat :twisted:
tranquilo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tranquilo » 14.03.2018 09:29

Marsallah napisał(a):
I gratulacje dla Romy, ale to co odwalali chłopcy od podawania piłek...proponuję jakąś ostrą reakcję FIFA, bo to co się tam odjaniepawlało, to jakiś trzeci świat :twisted:

A co się działo?? Bo nie oglądałem meczu:(
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 14.03.2018 11:17

Plomby wypadają od oglądania takiego MU. :roll:
Można odpaść, ale trzeba cokolwiek sobą prezentować.
Jedynie de Gea na swoim (wysokim) poziomie.

No, ale skoro Murinho zadowolony to chyba wszystko ok.
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 14.03.2018 12:53

Janusz Bajcer napisał(a):Zawodnik z ławki załatwił awans Sevilli, a Gajusowi.ems zabrał szansę na bonus.

Święta racja Janusz, po kilku pierwszych meczach sezonu zdałem sobie sprawę , że postawienie na MU było nieporozumieniem. Ale ostatnie mecze MU dawały mi wiarę, że jednak trochę się znam na piłce i bonus, być może w porywach będzie mój. ( nawet miałem satysfakcję, że "wykręcę" paru kolegów co stawiali na Paris S. Germain, Real, czy Bayern. No cóż bonusa nie mam. Życie uczy pokory. Powiem, jak 95 % piłkarzy w wywiadach " wyciągnę wnioski "na przyszły sezon.
Marsallah
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marsallah » 14.03.2018 14:42

adrianek90 napisał(a):
Marsallah napisał(a):

Chłopcy od podawania piłek, po objęciu dającego w perspektywie awans, prowadzenia przez Romę, udawali, że nie widzą wypadającej za linię piłki, zawodnika Szachtara, który chce, aby mu piłkę podać. Odrzucali wręcz piłkę, albo odwracali się tyłem do boiska. Generalnie, robili wszystko, żeby opóźnić grę, a sędziowie tego w ogóle nie zauważali. Jeden z zawodników Szachtara się wkurwił i wyjebał gościa na drugą stronę bandy, za co dostał żółtą kartkę, a na boisku zaczęły się zamieszki. Generalnie, wina sędziego, że nie interweniował wcześniej/nie doliczył +10 minut. A sędziował Undiano Mallenco :lol:
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 14.03.2018 16:59

Marsallah napisał(a):
A co w tym sensacyjnego?

Ano to ,że Sevilla w lidze hiszpańskiej dostaje bęcki i to nawet u siebie...i oglądając ich mecze czy to z Betisem ,Atletico czy Valencią na ich tle wyglądała bardzo blado.
tranquilo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tranquilo » 14.03.2018 17:51

Marsallah napisał(a):
adrianek90 napisał(a):
Marsallah napisał(a):

Chłopcy od podawania piłek, po objęciu dającego w perspektywie awans, prowadzenia przez Romę, udawali, że nie widzą wypadającej za linię piłki, zawodnika Szachtara, który chce, aby mu piłkę podać. Odrzucali wręcz piłkę, albo odwracali się tyłem do boiska. Generalnie, robili wszystko, żeby opóźnić grę, a sędziowie tego w ogóle nie zauważali. Jeden z zawodników Szachtara się wkurwił i wyjebał gościa na drugą stronę bandy, za co dostał żółtą kartkę, a na boisku zaczęły się zamieszki. Generalnie, wina sędziego, że nie interweniował wcześniej/nie doliczył +10 minut. A sędziował Undiano Mallenco :lol:

A no to faktycznie masakra. Kiedyś wygrałby po prostu lepszy. Niestety w tych czasach są tam za duże pieniądze i trzeba szukać argumentów poza boiskiem
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 14.03.2018 20:02

W pierwszym dzisiejszym meczu Besiktas przegrał z Bayernem 1:3.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.03.2018 20:51

Messi strzela w 3 minucie :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 14.03.2018 21:09

Messi to kosmita. :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 714
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone