A podsumowanie dziś czy za tydzień ?
Polscy sędziowie to kryminaliści po niedawnym wale w polskiej lidze, Marciniak i jego papuasi powinni odpocząć od sędziowania.
alechandro napisał(a):A podsumowanie dziś czy za tydzień ?
alechandro napisał(a):Polscy sędziowie to kryminaliści po niedawnym wale w polskiej lidze, Marciniak i jego papuasi powinni odpocząć od sędziowania.
GSM napisał(a):Brak ewidentnej czerwonej kartki dla Barzagliego za wielokrotne podeptanie Koreańczyka,to też bezdyskusyjny błąd.Cały mecz mógłby się odbyć bez sędziów i wyszłoby na to samo,bez kitu: wszystkie kluczowe sytuacje błędne
alechandro napisał(a):Barcelona w pierwszym meczu z Chelsea też nic nie grała, Chelsea cisnęło ale nie potrafili postawić kropki nad " i " a Barca wykorzystała jeden jedyny błąd w sposób zabójczy i dzięki temu rewanż jest dla niej formalnością.
alechandro napisał(a):A pisząc o Marciniaku nie miałem na myśli tego karnego dla Legii tylko to, że jego passa jest ogólnie fatalna w polskiej kopanej co teraz przeniosło się do LM. A meczu Legii z Lechem nie widziałem ale sugerowałem się doniesieniami medialnymi.
Marsallah napisał(a):Wow, teraz eksperci od rąk w polu karnym przenieśli się do wątku LM i tutaj prawią swoje mądrości
anakin napisał(a):
Rąk to w tym meczu było chyba z pięć, no ale przecież inaczej się gwiżdże w Londynie, a inaczej w mieście wybrańców.
Choć przepisy te same.
Marsallah napisał(a):Tego nie byłbym taki pewien
ajdadi napisał(a):Chyba już po meczu ,bo do przerwy Arsenal prowadzi 2:0.
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki