Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
anakin
Legenda_mistrz LM
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 28.02.2018 14:10

Marsallah napisał(a):Tak. No cóż, Man City pokazał (nie tylko Arsenalowi), jak grać ładnie i wygrywać. TAK WIEM, JAKA KASA ZA TYM STOI, ale jednak w Manchesterze nie szastają kasą tak jak np. w Paryżu, a rezultaty osiągają lepsze.

No, nie wiem. :?
Odkąd szejkowie przejęli MC na transfery poszło 2,5 miliarda ojro! 8O
PSG robi bardziej spektakularne transfery (Neymar, Mbape), ale nie znalazłem informacji jak to wygląda całościowo.
Śmiem jednak twierdzić, że MC wygra w tej kategorii zdecydowanie.
Marsallah napisał(a):A Liverpool ....

Podobno Klopp bardzo chce Zielińskiego.
Mówi się nawet o 65 bańkach.
Wiedząc ile zapłacili za van Dijka uważam, że nie jest to niemożliwe.
Marsallah
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marsallah » 28.02.2018 14:17

Może i masz rację z tym MC. Albo ja nie potrafiłem przekazać swoich odczuć - chodziło mi o to, że City budowane jest (zwł. od przyjścia Pepa) bardziej z głową. Nie wydają megapieniędzy na zakup dwóch napastników (którzy, razem z trzecim, wzajemnie sobie przeszkadzają), pozbywają się zawodników dlatego, że nie pasują do założeń taktycznych trenera, a nie z nakazu Piłkarskiego Fair Play...

Neymar wypada na 100% z rewanżu z Realem. Po szansach PSG?
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 28.02.2018 21:46

Marsallah napisał(a):Neymar wypada na 100% z rewanżu z Realem. Po szansach PSG?

Jeżeli się tak stanie to podejrzewam, że to będzie gwóźdź do trumny Unaia Emery'ego.
Gdyby się sugerować występami Realu w LaLiga to PSG powinno spokojnie te straty odrobić.
Nie od dzis jednak wiadomo, że rozgrywki ligowe sobie, a LM to zupełna inna bajka.

Mnie bardziej ciekawi co kombinuje Lewandowski.
Nie zmienia się agenta ot tak.
A skoro nowym jest Zahavi, kroi się cos grubego.
Byle nie Real............ :roll:
GOLDEN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GOLDEN » 01.03.2018 10:48

anakin napisał(a):Mnie bardziej ciekawi co kombinuje Lewandowski.

Nie trzeba być Sherlockiem Holmsem,aby tak stwierdzić.... :roll:
Barcelona :?: :?: :?: ...Messi,Suarez nie do wyjęcia.
PSG :?: :?: :?: Neymar,Cavani...ale do Francji Robuś pewnie się nie wybiera. :wink:
Liverpool i Klopp :?: :!: :idea: ,wydaje się,że to nie ta półka,która Go intersuje a wiadomo,że celuje w finał LM. :roll:
Arsenal :?: ... :mrgreen: :lol: :mrgreen: :devil:
MC :?: :!: Finansowo tak,aczkolwiek sportowo.... :roll: ...i jeszcze pozostaję Sergio Agüero. :roll:
MU :?: :!: Podnoszą się....ale bez A.Fergusona to nie to samo. :roll:
Chelsea :?: :!: ....na możliwości finansowe p.Abramowicza,bardzo przeciętnie w tym sezonie....
Aha zapomniałbym.....Legia będzie szukać wzmocnień latem,bo zauważyłem ze nawet Jaga ich leje. :mrgreen: :devil:

Perez zagiął parol na Lewego od czasu jak im włożył 4 bramy i podejrzewam,że dopnie swego.Ronaldo myśli zapewne już o MLS i rynkach amerykańskich (przypadek Bekhama) a w jego miejsce.......
Ostatnio edytowano 05.03.2018 11:52 przez GOLDEN, łącznie edytowano 1 raz
Marsallah
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marsallah » 01.03.2018 11:34

anakin napisał(a):
Marsallah napisał(a):Neymar wypada na 100% z rewanżu z Realem. Po szansach PSG?

Jeżeli się tak stanie to podejrzewam, że to będzie gwóźdź do trumny Unaia Emery'ego.

Z drugiej strony, może PSG zagrałoby wtedy bardziej zespołowo...mało kto był w tym sezonie bardziej wkurzający od Neymara w I połowie meczu na Bernabeu...

Z tym, że nie wiadomo, czy nie wypadnie też Mbappe :!:

anakin napisał(a):Gdyby się sugerować występami Realu w LaLiga to PSG powinno spokojnie te straty odrobić.
Nie od dzis jednak wiadomo, że rozgrywki ligowe sobie, a LM to zupełna inna bajka.

Otóż to. Stawiałbym na Real, nawet gdyby i Neymar i Mbappe mogli zagrać... Inna sprawa, że ćwierćfinału już chyba Królewscy przejść nie dadzą rady.

anakin napisał(a):Mnie bardziej ciekawi co kombinuje Lewandowski.

A kto? Jedyny klub, który jest na ten moment wyżej w hierarchii od Bayernu i potrzebuje usług napastnika pokroju RL. Barcelonę, Man City i PSG możesz spokojnie wykreślić. Pasowałby do Juve, ale nie wiem, czy to awans :?:
Koenig
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Koenig » 01.03.2018 11:47

Gdzieś słyszałem o tym, że Lewy jest coraz bliżej... Chelsea :) Osobiście w to nie wierzę, bo to słaby awans piłkarski. Ale jeśli może chodzi tylko o skok na kasę? Wszystko jest możliwe.
Co do Realu to póki co może skończyć tam jak Dudek, czyli wieczny rezerwowy. Dopóki jest tam Ronaldo to on tam rozdaje karty. A za Lewym chyba nie przepada.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 01.03.2018 14:24

GOLDEN napisał(a):Nie trzeba być Sherlockiem Holmsem,aby tak stwierdzić.... :roll:

Nigdzie nie napisałem, że ja to wymyśliłem.
Skopiowałem po prostu z jakiegoś łonetu, jak wszystko co tu piszę.
Marsallah napisał(a):
anakin napisał(a):A kto? Jedyny klub, który jest na ten moment wyżej w hierarchii od Bayernu i potrzebuje usług napastnika pokroju RL. Barcelonę, Man City i PSG możesz spokojnie wykreślić. Pasowałby do Juve, ale nie wiem, czy to awans :?:

Logika oraz sama wola Lewego podpowiadają, że właśnie Real.
A ja bym nie chciał bo tam jest.......Ronaldo.
Nie wiem czy jego ego będzie w stanie udźwignąć taki transfer.
Wiadomo, że to ON chce być w drużynie najlepszy, to ON chce strzelać WSZYSTKIE bramki i wiadomo jak się zachowuje kiedy którykolwiek z tych elementów mu nie wychodzi.
Nie zakładam, że Lewandowski byłby tam kupiony dla jego dobrego samopoczucia, a więc konflikt wydaje się być nieunikniony.
Inną kwestią jest czy Perez dalej będzie chciał przytulać CR7 kiedy ten płacze, czy ważniejszy będzie dla niego RL9.
Bo szczerze powiedziawszy to nie widzę (na dłuższą metę) ich współpracy.

Barcelonę czy PSG sobie odpuszczam, bo ta pierwsza nie potrzebuje takiego zawodnika, a co do PSG to nie sądzę, żeby dla Lewego szczytem marzeń były mecze z Angers Sporting Club de l'Ouest czy Angers Sporting Club de l'Ouest :wink: .
To nie Neymar, który zamiast źrenic ma $$ w oczach.

Juve?
Nie.
Poza tym Mandžukić drugi raz musiał by się pakować. :oczko_usmiech:

Nie wiem jak długo Guardiola ma zamiar pracować w City, ale jeżeli jest to projekt na lata i jeśli chodzi o kluby z Wysp, to byłaby najlepsza opcja.

Oczywiście moim marzeniem jest......Liverpool. :mrgreen:
Ale też mam świadomość, że to TOP-u jeszcze trochę mu brakuje, a Lewandowski ma "już" trzy dychy na karku i ten transfer (o ile dojdzie do skutku), będzie prawdopodobnie jego ostatnim w życiu.
LA Galaxy nie liczę, bo to nie transfer tylko emerytura. :wink:
Ostatnio edytowano 01.03.2018 21:30 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
pablo74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo74 » 01.03.2018 14:40

No i czytając powyższe muszę się zgodzić z Hajtą. Nie ważne czy Lewandowski pójdzie czy nie pójdzie. Jest o nim głośno. I może o to w tym wszystkim chodzi...
pablo74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo74 » 01.03.2018 22:10

Chłopcy w rajtuzach znowu dostają bęcki od MC.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.03.2018 09:33

Jeżeli Real rzeczywiście będzie chciał Lewego to Bayern nic na to nie poradzi tylko będzie musiał go sprzedać i pogodzić się z tym faktem bo na ogół jest tak,. że jak Perez się uprze to Bayern będzie mógł już pakować Robusia. Aż się boję co to będzie bo pozbyłem się pasożytów z lodówki a jak Lewy przejdzie do Realu to znowu wszędzie, nawet w lodówce będą tańczyły Robusie :evil:
Nie jest powiedziane, CR7 nadal będzie w Realu bo po pierwsze coraz częściej płacze, po drugie - narzeka, że za mało zarabia a cierpliwość Pereza też nie jest z gumy i może zechce pozbyć się go tym bardziej, że nasycony sukcesami Real ewidentnie potrzebuje świeżej krwi.
Do Juve Lewy na pewno nie trafi bo pomijając inne kwestie, Juve pilnie potrzebuje obsadzić inne pozycje i Lewy tam nie jest potrzebny. Mandżukić być może odejdzie i tak ale znając miłość Allegriego do Mario, ten może zostać.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.03.2018 09:36

Trzymam kciuki aby Robusie
zatańczyły w Juventusie :wink: :lol: :idea:
Marsallah
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marsallah » 02.03.2018 09:43

anakin napisał(a):nie sądzę, żeby dla Lewego szczytem marzeń były mecze z Angers Sporting Club de l'Ouest czy Angers Sporting Club de l'Ouest

No wiesz, aktualnie w lidze Robert staje naprzeciw takich sław jak FC Augsburg, czy też...FC Augsburg :lol:

alechandro napisał(a):Nie jest powiedziane, CR7 nadal będzie w Realu bo po pierwsze coraz częściej płacze, po drugie - narzeka, że za mało zarabia a cierpliwość Pereza też nie jest z gumy i może zechce pozbyć się go tym bardziej, że nasycony sukcesami Real ewidentnie potrzebuje świeżej krwi.

Ano właśnie. To miałem napisać w odpowiedzi anakinowi . Myślę, że w Realu czas na zmianę warty. Szczerze mówiąc, trudno się dziwić wynikom (zwł. ligowym, ale w LM też zajęli tylko 2. miejsce w grupie, wyraźnie ulegając Tottenhamowi) zespołu, który w ub. sezonie zdobył praktycznie wszystko, co było do zdobycia. Nasycenie, poza tym zgnuśnienie latami gry w podobnym układzie personalnym. Krycha i Benzema są na wylocie.

Tak czy siak, mnie tam wszystko jedno, gdzie będzie grać Robert - tak jak nie lubię Bayernu, tak też nie przepadam za Realem, ale awans sportowy kluczowego reprezentanta Polski zawsze miła sprawą jest.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.03.2018 09:47

No ale nie zatańczy bo Juve potrzebuje środkowego z prawdziwego zdarzenia oraz LO/PO...przód obstawiony jest bardzo dobrze za gruby hajs :wink:
Oczywiście Lewy to topowy gracz i znalazło by się miejsce dla niego w każdej drużynie ale na zakup zawodnika za wielkie pieniądze, który jest na daną chwilę zbędny może pozwolić sobie tylko MC lub PSG.

A jako ciekawostka, pojawiają się informacje, że Pogba miałby wrócić do Juve bo nie może dogadać się z Jose a Juve przy sprzedaży Francuza wpisało klauzulę, która w przypadku zgody zawodnika pozwalałaby na prawo pierwokupu za 60 mln.
Najśmieśniejsze jest to, że według włoskich bardzo dobrze poinformowanych źródeł, taka klauzula faktycznie istnieje ale transfer jest mało prawdopodobny.
rafalisko30
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalisko30 » 04.03.2018 19:21

Przepraszam że w tym wątku, ale zacząłem się zastanawiać czy czasem nie jestem w jakimś matrixie. Rekord świata na 4x400m?
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 04.03.2018 19:41

Barca już pozamiatała w La Liga, ten dzisiejszy mecz mógł jeszcze coś zmienić, ale znów wystarczył Messi...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 709
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone