GOLDEN napisał(a):Nie trzeba być Sherlockiem Holmsem,aby tak stwierdzić....
Nigdzie nie napisałem, że ja to wymyśliłem.
Skopiowałem po prostu z jakiegoś
łonetu, jak wszystko co tu piszę.
Marsallah napisał(a):anakin napisał(a):A kto? Jedyny klub, który jest na ten moment wyżej w hierarchii od Bayernu i potrzebuje usług napastnika pokroju RL. Barcelonę, Man City i PSG możesz spokojnie wykreślić. Pasowałby do Juve, ale nie wiem, czy to awans
Logika oraz sama wola Lewego podpowiadają, że właśnie Real.
A ja bym nie chciał bo tam jest.......Ronaldo.
Nie wiem czy jego ego będzie w stanie udźwignąć taki transfer.
Wiadomo, że to ON chce być w drużynie najlepszy, to ON chce strzelać WSZYSTKIE bramki i wiadomo jak się zachowuje kiedy którykolwiek z tych elementów mu nie wychodzi.
Nie zakładam, że Lewandowski byłby tam kupiony dla jego dobrego samopoczucia, a więc konflikt wydaje się być nieunikniony.
Inną kwestią jest czy Perez dalej będzie chciał przytulać CR7 kiedy ten płacze, czy ważniejszy będzie dla niego RL9.
Bo szczerze powiedziawszy to nie widzę (na dłuższą metę) ich współpracy.
Barcelonę czy PSG sobie odpuszczam, bo ta pierwsza nie potrzebuje takiego zawodnika, a co do PSG to nie sądzę, żeby dla Lewego szczytem marzeń były mecze z Angers Sporting Club de l'Ouest czy Angers Sporting Club de l'Ouest
.
To nie Neymar, który zamiast źrenic ma $$ w oczach.
Juve?
Nie.
Poza tym Mandžukić drugi raz musiał by się pakować.
Nie wiem jak długo Guardiola ma zamiar pracować w City, ale jeżeli jest to projekt na lata i jeśli chodzi o kluby z Wysp, to byłaby najlepsza opcja.
Oczywiście moim marzeniem jest......Liverpool.
Ale też mam świadomość, że to TOP-u jeszcze trochę mu brakuje, a Lewandowski ma "już" trzy dychy na karku i ten transfer (o ile dojdzie do skutku), będzie prawdopodobnie jego ostatnim w życiu.
LA Galaxy nie liczę, bo to nie transfer tylko emerytura.