O ile mnie pamięć nie myli, to każda kolejka w fazie grupowej była rozgrywana w ciągu dwóch dni.
Podobnie jest aż do finału.
Typowanie zbiorcze podyktowane jest podliczaniem punktów, tak łatwiej "ogarnąć".
Janusz Bajcer napisał(a):O ile mnie pamięć nie myli, to każda kolejka w fazie grupowej była rozgrywana w ciągu dwóch dni.
Typowanie zbiorcze podyktowane jest podliczaniem punktów, tak łatwiej "ogarnąć".
Janusz Bajcer napisał(a):O ile mnie pamięć nie myli, to każda kolejka w fazie grupowej była rozgrywana w ciągu dwóch dni.
Habanero napisał(a):W jednym poście podajemy wszystkie wyniki najbliższej kolejki rozgrywek. Z racji tego, że każda kolejka jest rozbita na dwa dni rozgrywek
Janusz Bajcer napisał(a):Co do terminarzu i ilości meczów zgoda.
Typowanie zawsze było zbiorcze dla każdej kolejki.
Powód podałem w poprzednim poście.
Habanero napisał(a):Wpływu na podliczanie nie ma to żadnego. Bo podliczać będzie się po 21.02., a wszystko będzie w jednym poście.
walp napisał(a):Habanero napisał(a):Wpływu na podliczanie nie ma to żadnego. Bo podliczać będzie się po 21.02., a wszystko będzie w jednym poście.
Habanero, uwierz mi, że Janusz wie, o czym mówi.
Nie mamy tutaj automatu do podliczania wyników i każdy z liczących robi to ręcznie, na swój sposób, zapisując wyniki po zamknięciu typowania.
Nieważne, czy zapisujesz na kartce, czy w arkuszu excela, to jeśli typy zostają edytowane, musisz te zmiany uwzględnić. Gdyby nie było ograniczenia edycji swoich typów, to musiałbyś nieustannie pilnować zmian, bo typujący zmienialiby swoje typy np. pod wpływem informacji o składach drużyny.
Jeśli chcesz się przekonać, o czym mówimy z Januszem, zgłoś się do liczenia na najbliższym Euro.
Habanero napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Co do terminarzu i ilości meczów zgoda.
Typowanie zawsze było zbiorcze dla każdej kolejki.
Powód podałem w poprzednim poście.
Żeby było jaśniej, bo chyba się nie zrozumieliśmy.
Jeżeli wytypuję wszystkie wyniki w ten poniedziałek, to czy np. w niedzielę za tydzień będę mógł zrobić
edit i zmienić wynik np. Bayernu, który będzie grać 20.02. ?
Z tego co napisał walp wynika, że nie i to przyjmuję do wiadomości.
Wpływu na podliczanie nie ma to żadnego, bo podliczać będzie się po 21.02., a wszystko będzie w jednym poście.
Janusz Bajcer napisał(a):Aby kogoś nie kusiło po regulaminowym czasie typować pierwsze mecze 1/8 (dzisiaj do 20-tej) lub edytować typy meczów z dnia 20 i 21.02. - wątek po 20-tej zostanie czasowo zamknięty.
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki