anakin napisał(a):Już w lidze włoskiej poziom jest wyższy ( pozdrav alechandro )
W tym sezonie póki co można tak powiedzieć gdyż liga włoska jest bardzo ciekawa czego nie można było powiedzieć w minionych sezonach kiedy to Juve prędzej czy później dystansowało wszystkich.
W tym sezonie Juve, Napoli, Roma, Lazio oraz Inter włączyły się do tej ciekawej rywalizacji a ponadto nie można zapominać o Milanie, który może odpalić oraz Atalancie, która świetnie też sobie radzi w Lidze Europy...
GOLDEN...to Ty nie wiedziałeś, że Mandżur na skrzydle gra ? Już od co najmniej od roku ido pewnego czasu to funkcjonowało gdyż rywale za bardzo nie mogli się połapać w tym wszystkim.
Nie musisz pisać mi co osiągnął Iniesta bo dobrze o tym wiem ale jak napisałem - nie wiadomo czy to nie ostatni sezon Iniesty i na pewno chciałby zakończyć go mocnym akcentem w postaci tytułu mistrzowskiego. Bardzo go cenię od wielu lat i mam nadzieję, że tak się stanie. Buffon prawdopodobnie zostanie z niczym w tym sezonie a do tego ta klapa z Italia w kontekście MŚ
Nie tak wyobrażał sobie koniec kariery i tylko zdobycie LM mogłoby mu to osłodzić ale to nierealne, mistrzostwo Włoch w tym sezonie też jest mało realne według mnie choć ta słynna mityczna wiosna może odpalić bo 2 lata temu było jeszcze gorzej.
Trochę czasu mi brakuje na pisanie ale spoko, możesz powymieniać ze mną poglądy o ile są na poziomie. Nie ukrywam, że kiedyś dawałem ponieść się emocjom jak gimbus ale mam już 40 lat więc w tym kontekście nieco ochłonąłem. Nie na tyle aby opuścić jakiś mecz Juve bo to nie zdarzyło się od 3 lat
Szkoda tylko, że nie mogę już tak jeździć do Turynu ale pracy i obowiązków przybyło.
A dziś Barca okradziona z 3 pkt., sędziowanie gorsze niż we Włoszech chyba bo cały czas myślałem, że to w Italii są najgorsi sędziowie, VAR wszedł w życie ale i tak sędziowie po swojemu to wszystko stosują.
Tak więc życzę Barcelonie mistrzostwa Hiszpanii i przypuszczam, że tak się stanie...do tego uważam, że kiedy to nastapi to Iniesta ogłosi zakończenie kariery, wspomnisz moje słowa.
Dla mnie nadchodzą ciężkie chwile..odszedł Nedved, mój idol Del Piero a teraz odejdzie ostatnia legenda klubu - Gigi Buffon a ja znowu będę ryczał jak bóbr
A w maju minie 33 lata odkąd kocham Juve szczerą miłością