Janusz Bajcer napisał(a):Niespodzianka w Bazylei.
Jednak mam trójkę....
Tak na szybko ja mam chyba dwie...
walp napisał(a):Wyniki po 5. kolejce opublikowane tutaj.
Proszę o weryfikację.
walp napisał(a):Proszę o weryfikację.
tony montana napisał(a):Ej, kiedy Anakin mnie wyprzedził?
tony montana napisał(a):Ej, kiedy Anakin mnie wyprzedził?
anakin napisał(a):Kosmiczny mecz w Dortmundzie!
BVB po 23 minutach prowadziło 4:0 z Schalke (4:0 do przerwy) , by ostatecznie zremisować 4:4
O 18.30 hit Premier League Chelsea- Liverpool.
anakin napisał(a):Kosmiczny mecz w Dortmundzie!
BVB po 23 minutach prowadziło 4:0 z Schalke (4:0 do przerwy) , by ostatecznie zremisować 4:4
te kiero napisał(a):ja czekam już na jutrzejsze rozwianie wątpliwości, Valencia-Barca
GOLDEN napisał(a):Co Juventus wczoraj grał.....
Cuadrado potykał się o własne nogi.
Trener wpuszcza przy 3-0 dla Samdorii defesywnego pomocnika Matuidi.
Z niecierpliwością czekam na raport klubowy, usera alechandro.
Za to Barca.
alechandro napisał(a):Mówisz i masz przyjacielu ale też nie obraź się....
alechandro napisał(a):Zacznę od drugiego - ale co Barca ? Prowadzą ale w zeszłym sezonie nie byłeś taki wylewny
alechandro napisał(a): Cenię Maxa Allegriego i uważam go za dobrego trenera ale on już nie panuje, dochodzi od dawna do spięć pomiędzy nim a zawodnikami, trener nie ma pomysłu na to jak uzdrowić sytuację. Doszło do składu dwóch świetnych zawodników - Costa i Bernardeschi ale Max i tak gra na skrzydłach Mandżukiciem, który skrzydłowym nie jest i wspomnianym przez Ciebie Cuadrado, który w szatni zostawia rozum. I tak to wygląda od początku sezonu.
alechandro napisał(a):Barca musi dla Iniesty zdobyć tytuł mistrza Hiszpanii bo kto wie czy to nie ostatni sezon tego geniusza na hiszpańskich boiskach. A teraz pomyśl, co będzie kiedy z drużyny odejdzie już Messi, Suarez, Iniesta ? Messi ciągnie ten zespół w pojedynkę a bez niego Barcy nie ma.