Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
ajdadi
Weteran
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 22.11.2017 22:40

Janusz Bajcer napisał(a):Niespodzianka w Bazylei.
Jednak mam trójkę....

Tak na szybko ja mam chyba dwie...
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 22.11.2017 22:49

Wyniki po 5. kolejce opublikowane tutaj.
Proszę o weryfikację.
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 23.11.2017 08:00

walp napisał(a):Wyniki po 5. kolejce opublikowane tutaj.
Proszę o weryfikację.

Ej, kiedy Anakin mnie wyprzedził? ;)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 23.11.2017 08:03

walp napisał(a):Proszę o weryfikację.

Wg mnie ok. :wink:

tony montana napisał(a):Ej, kiedy Anakin mnie wyprzedził? ;)

Wczoraj. :mrgreen:

VI kolejka gotowa.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 23.11.2017 08:15

tony montana napisał(a):Ej, kiedy Anakin mnie wyprzedził? ;)

Wyprzedził Cię w poprzedniej kolejce. Miał 44 pkt., Ty natomiast 42 pkt.
W 5. kolejce anakin zdobył 13 pkt, Ty 9 pkt., więc nadal jest przed Tobą.

Tony, ja również Cię wyprzedziłem w 4. kolejce, ale nie pękaj jeszcze 45 spotkań do wytypowania. :oczko_usmiech:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 25.11.2017 18:23

Kosmiczny mecz w Dortmundzie!
BVB po 23 minutach prowadziło 4:0 z Schalke (4:0 do przerwy) , by ostatecznie zremisować 4:4 :!:

O 18.30 hit Premier League Chelsea- Liverpool.
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 25.11.2017 18:26

anakin napisał(a):Kosmiczny mecz w Dortmundzie!
BVB po 23 minutach prowadziło 4:0 z Schalke (4:0 do przerwy) , by ostatecznie zremisować 4:4 :!:

O 18.30 hit Premier League Chelsea- Liverpool.

Właśnie o derbach napisałem w wątku "Piłka nożna" :)
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 25.11.2017 18:50

anakin napisał(a):Kosmiczny mecz w Dortmundzie!

to coś w rodzaju przegrać 0:4,
ja czekam już na jutrzejsze rozwianie wątpliwości, Valencia-Barca
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 25.11.2017 20:55

te kiero napisał(a):ja czekam już na jutrzejsze rozwianie wątpliwości, Valencia-Barca

A tymczasem Messi podpisał nowy kontrakt ( do 2020/21).
Za 39,4 bańki rocznie na rękę.
Szału ni ma ale może jakoś chłop zwiąże koniec z końcem. :cry:
:mrgreen:

Dziwi niska klauzula odstępnego - ledwo 700 baniek.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.11.2017 11:53

GOLDEN napisał(a):Co Juventus wczoraj grał..... 8O
Cuadrado potykał się o własne nogi. :P
Trener wpuszcza przy 3-0 dla Samdorii defesywnego pomocnika Matuidi. 8O :roll:
Z niecierpliwością czekam na raport klubowy, usera alechandro. :wink:
Za to Barca. 8)

Mówisz i masz przyjacielu ale też nie obraź się - zajechało tutaj trochę gimbazą rodem ze strony fcbarca.com :wink:

Zacznę od drugiego - ale co Barca ? Prowadzą ale w zeszłym sezonie nie byłeś taki wylewny a to co dzieje się teraz w Juve działo się dokładnie z Barcą w zeszłym sezonie.
Barca jest głodna zwycięstw, muszą przede wszystkim odzyskać po latach posuchy krajowy prymat i widać, że celują przede wszystkim w mistrzostwo Hiszpanii.
Wcale im się nie dziwię- mają nowego trenera z nowa myślą taktyczną i widać, że wróciła chemia pomiędzy trenerem a zawodnikami czego nie można było zauważyć pomiędzy LE a zespołem w zeszłym sezonie.

Juventus gra kiłę od początku sezonu, zarówno w lidze jak i LM tak więc w moim przekonaniu miejsce w lidze i tak jest za wysokie. Juve dominuje w Italii od 6 sezonów, świetnie radziło sobie w LM ale coś się wypaliło. Pierwsze rundy w wykonaniu Juve zawsze były gorsze a forma drużyny eksplodowała na wiosnę ale tym razem to nie to - coś tam nie gra. Cenię Maxa Allegriego i uważam go za dobrego trenera ale on już nie panuje, dochodzi od dawna do spięć pomiędzy nim a zawodnikami, trener nie ma pomysłu na to jak uzdrowić sytuację. Doszło do składu dwóch świetnych zawodników - Costa i Bernardeschi ale Max i tak gra na skrzydłach Mandżukiciem, który skrzydłowym nie jest i wspomnianym przez Ciebie Cuadrado, który w szatni zostawia rozum. I tak to wygląda od początku sezonu.
Drużyna jest pod formą i nie ma choć jednego zawodnika, który byłby obecnie w formie.
Przyszły sezon będzie jeszcze gorszy - odejdzie Buffon, Barzagli, Lichsteiner, Khedira, Mandżukić i jeden z dwójki Sandro/Dybala jeżeli nie obaj. O ile o bramkarza nie ma co się martwic o tyle reszta...

Barca musi dla Iniesty zdobyć tytuł mistrza Hiszpanii bo kto wie czy to nie ostatni sezon tego geniusza na hiszpańskich boiskach. A teraz pomyśl, co będzie kiedy z drużyny odejdzie już Messi, Suarez, Iniesta ? Messi ciągnie ten zespół w pojedynkę a bez niego Barcy nie ma. Iniesta w gorszej formie to i tak wielki zawodnik, który wciąga nosem najlepszych w innych ligach na tej pozycji.
To są ludzie - nie roboty...różnica pomiędzy Juve a Barca jest taka, że gdy Barca dochodzi do finału LM to go wygrywa a Juve przegrywa i sam nie wiem w czym tkwi problem bo w zeszłym sezonie Juve po drodze wymiatało wszystko tak jak w lidze i Copa Italia. Pewien cykl się kiedyś kończy, w Juve następuje to teraz.
GOLDEN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GOLDEN » 26.11.2017 20:15

alechandro napisał(a):Mówisz i masz przyjacielu ale też nie obraź się....

Nie ma sprawy. :wink:

alechandro napisał(a):Zacznę od drugiego - ale co Barca ? Prowadzą ale w zeszłym sezonie nie byłeś taki wylewny

W zeszłym sezonie niestety doskwierał mi ewidentny brak czasu na konstruktywną wymianę opinii z Tobą. :wink:
Nie będę ukrywał,że bardzo mi tego brakowało. :D

alechandro napisał(a): Cenię Maxa Allegriego i uważam go za dobrego trenera ale on już nie panuje, dochodzi od dawna do spięć pomiędzy nim a zawodnikami, trener nie ma pomysłu na to jak uzdrowić sytuację. Doszło do składu dwóch świetnych zawodników - Costa i Bernardeschi ale Max i tak gra na skrzydłach Mandżukiciem, który skrzydłowym nie jest i wspomnianym przez Ciebie Cuadrado, który w szatni zostawia rozum. I tak to wygląda od początku sezonu.

Mandżur to typowy środkowy napastnik. 8O
Właśnie o to mi chodziło,czy Allegrii ma pomysł na grę zespołu,bo z tego co napisałeś zaczynam wątpić. :roll:
Costa w Bayernie miał sporo asyst,więc tym bardziej gra Mario na skrzydle nie ma wielkiego sensu.Szok.

alechandro napisał(a):Barca musi dla Iniesty zdobyć tytuł mistrza Hiszpanii bo kto wie czy to nie ostatni sezon tego geniusza na hiszpańskich boiskach. A teraz pomyśl, co będzie kiedy z drużyny odejdzie już Messi, Suarez, Iniesta ? Messi ciągnie ten zespół w pojedynkę a bez niego Barcy nie ma.

Ciekawa teoria.
Iniesta wygrał LM,był mistrzem świata,wygrał Euro...itd,uważasz ,że brakuje mu do kolekcji mistrza Hiszpanii ?
Co do Messiego tu pełna zgoda, Barca jak i Argentyna są od niego uzależnione. :?
Jak nie gra to kończy się mniej więcej jak mecz z Nigerią 2-4. :roll:
Suarez obecnie prezentuje żałosny poziom.Mecz z Olympiacosem powinien oglądać zapętlony przez dwie doby,żeby zobaczył jak partolił sytuacje.
Kupno Dembele uważam za największy niewypał w letnim oknie,więc.....Messi żyj nam dłuuuugo. :wink:
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 26.11.2017 21:20

Ale jaja. .. Bramka Messiego, a boczny tego nie widzi...
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 26.11.2017 21:21

ajdadi napisał(a):Ale jaja. .. Bramka Messiego, a boczny tego nie widzi...

La Liga. :lool:
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 26.11.2017 21:28

anakin napisał(a):La Liga.

Fajna i silna liga tylko arbitrów ma słabiutkich.

Nie jestem fanem Barcy...tylko obiektywnie stwierdzam fakty.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 26.11.2017 21:33

ajdadi napisał(a):Fajna i silna liga

Ani fajna, ani silna.
Wg mnie zdecydowanie odstaje poziomem od takiej np. Bundesligi, że o Premier League nie wspomnę.
Już w lidze włoskiej poziom jest wyższy ( pozdrav alechandro :wink: )
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 692
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone