pablo74 napisał(a):Edytowałem typy
Brakuje 4 typów.
Muszą być podane dzisiaj do 20-tej.
pablo74 napisał(a):Edytowałem typy
sito_zabrze napisał(a):35 minut do meczów i nie można oddać typów....
sito_zabrze napisał(a):Trudno, to raczej wycofuję sie z zabawy
pablo74 napisał(a):O....foch
sito_zabrze napisał(a):Trudno, to raczej wycofuję sie z zabawy
sito_zabrze napisał(a):Typuję też na pewnej stronie ze znajomymi, mamy tam swoją ligę i tabelkę, kazdy wpłacił kasę za wejście ,czyli powiedzmy ze gramy o coś, i mozna typować do rozpoczęcia pierwszego meczu. Tu gramy o nic a regulamin jakbyśmy grali o miliony. Ale trudno, jeden mniej nie zrobi różnicy
walp napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Trudno, to raczej wycofuję sie z zabawy
Regulamin jest jasny i wszyscy go przestrzegamy.
W poprzednim sezonie straciłem całą kolejkę, ponieważ spóźniłem się 2 minuty, ale tylko dlatego, że zegar forumowy był źle ustawiony.
Zachęcam do dalszej gry od następnej kolejki.
Janusz Bajcer napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Typuję też na pewnej stronie ze znajomymi, mamy tam swoją ligę i tabelkę, kazdy wpłacił kasę za wejście ,czyli powiedzmy ze gramy o coś, i mozna typować do rozpoczęcia pierwszego meczu. Tu gramy o nic a regulamin jakbyśmy grali o miliony. Ale trudno, jeden mniej nie zrobi różnicy
Tutaj gramy o tytuł Mistrza Ligi Mistrzów.
sito_zabrze napisał(a):pablo74 napisał(a):O....foch
Skoro tak uważasz.....
Typuję też na pewnej stronie ze znajomymi, mamy tam swoją ligę i tabelkę, kazdy wpłacił kasę za wejście ,czyli powiedzmy ze gramy o coś, i mozna typować do rozpoczęcia pierwszego meczu. Tu gramy o nic a regulamin jakbyśmy grali o miliony. Ale trudno, jeden mniej nie zrobi różnicy
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki