alessandro1977 napisał(a):Wiadomo jednak, że może być zamieszanie ale dyskusję uważam za otwartą...ja jednak uważam, że wszystkie wyniki powinne być podane od razu !
Ale tak właśnie robimy (te kilka osób, które już typowało).
alessandro1977 napisał(a):Wiadomo jednak, że może być zamieszanie ale dyskusję uważam za otwartą...ja jednak uważam, że wszystkie wyniki powinne być podane od razu !
greenrs napisał(a):
Ale tak właśnie robimy (te kilka osób, które już typowało).
walp napisał(a):Widzisz razpol, na co tu się zanosi. alessandro1977 z anakinem będą się gonić
alessandro1977 napisał(a):Tak...ale nie widziałem dyskusji wcześniej dlatego dołożyłem swoje tam jakieś wypociny
alessandro1977 napisał(a):Z drugiej strony...ta fazę możemy przy zgodzie większości modyfikować...ponieważ jest to rozwleczone, w przypadku odleglejszych meczów może pojawić się w drużynie kontuzja lub kilka, która tak naprawdę powoduje, że cały wynik pójdzie w łeb bo pewnych okoliczności nie braliśmy pod uwagę ( zakładam, że są osoby, które każdy typ analizują sytuacją kadrową )...
Wiadomo jednak, że może być zamieszanie ale dyskusję uważam za otwartą...ja jednak uważam, że wszystkie wyniki powinne być podane od razu !
walp napisał(a):Czyli, ostatecznie podajemy wszystkie wyniki z 1/8 finału.
Jednak, ze względu na to, co napisał alessandro (a jest to dość istotne), będzie możliwość ewentualnej zmiany wyników z II tury, czy nie
greenrs napisał(a):walp napisał(a):Czyli, ostatecznie podajemy wszystkie wyniki z 1/8 finału.
Jednak, ze względu na to, co napisał alessandro (a jest to dość istotne), będzie możliwość ewentualnej zmiany wyników z II tury, czy nie
Moim zdaniem nie.
greenrs napisał(a):Ewentualne późniejsze zmiany kadrowe i kontuzje mogą mieć oczywiście wpływ na wynik meczu ale jest to dodatkowy element ryzyka, które musimy wziąć pod uwagę. Ostatecznie to tylko zabawa.
greenrs napisał(a):Możliwość zmian wyników pomiędzy rundą I i II może nieść pokusę manipulacji
anakin napisał(a):Ale mieszacie...
Typujemy I część i potem wyniki.
Potem II i znowu sumujemy, tak?
anakin napisał(a):Ale mieszacie...
Typujemy I część i potem wyniki.
Potem II i znowu sumujemy, tak?
Raul73 napisał(a):Nie - typujemy od razu całą 1/8. Tak zresztą zrobiło już 6 osób (z tobą i ze mną włącznie)
walp napisał(a):P.S. Ani, jak wiesz byłem za 2 opcją.
anakin napisał(a):Ja pier...
Byłem za opcją drugą, typowałem wg pierwszej, której nie chciałem...
Chyba przesilenie zimowe już mam...
Oki, więc cała na raz.
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki