SingSing74 napisał(a):Komuniści nie mogą??? U nas nawet współrządzą i nikt im żadnego prawa do wypowiedzi nie zabiera, choć zdaniem niektórych z nich mężczyźni mogą rodzić dzieci, albo że w związkach jednopłciowych rodzi się więcej dzieci niż w związkach różnopłciowych. Powiem więcej, oni wykładają te brednie na uniwersytetach, a młodzi ludzie biorą to za prawdę i zażarcie bronią takiego szaleństwa.
marecky81 napisał(a):SingSing74 napisał(a):Na szczęście jeszcze każdy swobodnie może komunikować własne odczucia czy opinie i mam nadzieję, że to się nie zmieni.
Nie każy może, naziści i komuniści np. nie mogą. Państwo ogranicza im wolność wygłaszania ich przekonań. Mam nadzieję, że to się zmieni i państwo rozszerzy to ograniczenie na inne grupy głoszące mowę nienawiści.
Habanero napisał(a):Widzę, że komuś marzą się strefy wolne od lgbt w Chorwacji? Taką szczujnię na mniejszości mieliśmy w dawnej, rządzonej przez faszystów, Polsce.
Wątek obrzydliwy, wystawiający bardzo złe świadectwo Cro.pl.
stachan napisał(a):Habanero napisał(a):Widzę, że komuś marzą się strefy wolne od lgbt w Chorwacji? Taką szczujnię na mniejszości mieliśmy w dawnej, rządzonej przez faszystów, Polsce.
Ale zgodzisz się, że podwójne standardy są jeszcze bardziej obrzydliwe, prawda?
stachan napisał(a):SingSing74 napisał(a):Chyba mogę mieć swoje zdanie? Czy już nie mogę?
Oczywiście, że tak
Możesz również prezentować szpagat logiczny, który jest znakiem rozpoznawczym środowisk lewicowych
Habanero napisał(a):stachan napisał(a):Habanero napisał(a):Widzę, że komuś marzą się strefy wolne od lgbt w Chorwacji? Taką szczujnię na mniejszości mieliśmy w dawnej, rządzonej przez faszystów, Polsce.
Jakie podwójne ?
Masz wątpliwości, że rządzili nami faszyści ?
michał1234 napisał(a):To akurat jest bardzo dobrze znana i memotwórcza wypowiedź poseł i przewodniczącej Lewicy. O rodzeniu dzieci przez biologicznych mężczyzn.
Z kolei autorką wypowiedzi o tym, że w związkach jednopłciowych rodzi się tyle samo, a często nawet więcej dzieci niż w różnopłciowych, jest profesor Uniwersytetu Warszawskiego, chyba prawniczka, P. Płatek.
stachan napisał(a)::
...
Chodziło mi tylko o poznanie Twojej opinii na temat podwójnych standardów. Przyznasz mi rację?
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko