Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

LGBT na rodzinnych kempingach - już tam są!

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
SingSing74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SingSing74 » 18.03.2024 13:56

Komuniści nie mogą??? U nas nawet współrządzą i nikt im żadnego prawa do wypowiedzi nie zabiera, choć zdaniem niektórych z nich mężczyźni mogą rodzić dzieci, albo że w związkach jednopłciowych rodzi się więcej dzieci niż w związkach różnopłciowych. Powiem więcej, oni wykładają te brednie na uniwersytetach, a młodzi ludzie biorą to za prawdę i zażarcie bronią takiego szaleństwa.
empire13
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) empire13 » 18.03.2024 14:49

SingSing74 napisał(a):Komuniści nie mogą??? U nas nawet współrządzą i nikt im żadnego prawa do wypowiedzi nie zabiera, choć zdaniem niektórych z nich mężczyźni mogą rodzić dzieci, albo że w związkach jednopłciowych rodzi się więcej dzieci niż w związkach różnopłciowych. Powiem więcej, oni wykładają te brednie na uniwersytetach, a młodzi ludzie biorą to za prawdę i zażarcie bronią takiego szaleństwa.

Która partia komunistyczna u nas rządzi?
Podaj też linki do tych twoich rewelacji o rodzeniu dzieci.
michał1234
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) michał1234 » 18.03.2024 15:05

To akurat jest bardzo dobrze znana i memotwórcza wypowiedź poseł i przewodniczącej Lewicy. O rodzeniu dzieci przez biologicznych mężczyzn.
Z kolei autorką wypowiedzi o tym, że w związkach jednopłciowych rodzi się tyle samo, a często nawet więcej dzieci niż w różnopłciowych, jest profesor Uniwersytetu Warszawskiego, chyba prawniczka, P. Płatek.
Habanero
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 18.03.2024 16:20

Widzę, że komuś marzą się strefy wolne od lgbt w Chorwacji? Taką szczujnię na mniejszości mieliśmy w dawnej, rządzonej przez faszystów, Polsce.
Wątek obrzydliwy, wystawiający bardzo złe świadectwo Cro.pl.
SingSing74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SingSing74 » 18.03.2024 16:58

Tak. Nie podoba mi się FORMA zaproszenia na kemping akurat tej grupy ludzi. Nie znaczy, to że komukolwiek zabraniam tam pojechać. To ja zdecydowałem się omijać ten kemping, więc mógłbym napisać, że będzie to strefa wolna od myślących konserwatywnie.

Chyba mogę mieć swoje zdanie? Czy już nie mogę?
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 18.03.2024 17:27

marecky81 napisał(a):
SingSing74 napisał(a):Na szczęście jeszcze każdy swobodnie może komunikować własne odczucia czy opinie i mam nadzieję, że to się nie zmieni.

Nie każy może, naziści i komuniści np. nie mogą. Państwo ogranicza im wolność wygłaszania ich przekonań. Mam nadzieję, że to się zmieni i państwo rozszerzy to ograniczenie na inne grupy głoszące mowę nienawiści.

Tylko wiesz, Kto miałby ustalać co jest mową nienawiści, też rodziłoby problemy. Jest wielu fachofców vel. expertóf.
Patrz chociażby na to skromne forum.
stachan
Koordynator forum

Nieprzeczytany postnapisał(a) stachan » 18.03.2024 18:05

Habanero napisał(a):Widzę, że komuś marzą się strefy wolne od lgbt w Chorwacji? Taką szczujnię na mniejszości mieliśmy w dawnej, rządzonej przez faszystów, Polsce.

Ale zgodzisz się, że podwójne standardy są jeszcze bardziej obrzydliwe, prawda?
stachan
Koordynator forum

Nieprzeczytany postnapisał(a) stachan » 18.03.2024 18:08

SingSing74 napisał(a):Chyba mogę mieć swoje zdanie? Czy już nie mogę?

Oczywiście, że tak :tak:

Możesz również prezentować szpagat logiczny, który jest znakiem rozpoznawczym środowisk lewicowych :lol:
Habanero
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 18.03.2024 18:28

stachan napisał(a):
Habanero napisał(a):Widzę, że komuś marzą się strefy wolne od lgbt w Chorwacji? Taką szczujnię na mniejszości mieliśmy w dawnej, rządzonej przez faszystów, Polsce.

Jakie podwójne ?
Masz wątpliwości, że rządzili nami faszyści ?
Habanero
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 18.03.2024 18:33

stachan napisał(a):
SingSing74 napisał(a):Chyba mogę mieć swoje zdanie? Czy już nie mogę?

Oczywiście, że tak :tak:

Możesz również prezentować szpagat logiczny, który jest znakiem rozpoznawczym środowisk lewicowych :lol:

Prokurator stanu wojennego w trybunale to dopiero szpagat :oczko_usmiech: ...
stachan
Koordynator forum

Nieprzeczytany postnapisał(a) stachan » 18.03.2024 18:49

Habanero napisał(a):
stachan napisał(a):

Jakie podwójne ?
Masz wątpliwości, że rządzili nami faszyści ?

Odnosiłem się jedynie do Twoich słów odnośnie obrzydliwości wątku, choć przyznaję - dodałem z rozpędu cały cytat.
Gdybym miał się jednak odnieść do Twojej uwagi o faszystach musiałbym zaryzykować próbę połączenia swoistej antynomii wyrażającej się poprzez podjęcie z Tobą dyskusji wraz z jednoczesnym zbanowaniem Twojego konta za naruszenie regulaminu :lol:

Chodziło mi tylko o poznanie Twojej opinii na temat podwójnych standardów. Przyznasz mi rację? :usmiechkrzywy:
empire13
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) empire13 » 18.03.2024 19:06

michał1234 napisał(a):To akurat jest bardzo dobrze znana i memotwórcza wypowiedź poseł i przewodniczącej Lewicy. O rodzeniu dzieci przez biologicznych mężczyzn.
Z kolei autorką wypowiedzi o tym, że w związkach jednopłciowych rodzi się tyle samo, a często nawet więcej dzieci niż w różnopłciowych, jest profesor Uniwersytetu Warszawskiego, chyba prawniczka, P. Płatek.

Nie znam tych wypowiedzi więc chętnie się z nimi zapoznam z jakichś wiarygodnych źródeł.
Ostatnio edytowano 18.03.2024 19:24 przez empire13, łącznie edytowano 1 raz
stachan
Koordynator forum

Nieprzeczytany postnapisał(a) stachan » 18.03.2024 19:12

empire13 napisał(a):Nie znam tych wypowiedzi więc chętnie się z nimi zapoznaj z jakichś wiarygodnych źródeł.

Odpowiem w ramach promocji :google:

odnośnie rodzenia dzieci przez mężczyzn :arrow: klik - wybierz sobie wiarygodne źródło :oczko:
marecky81
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) marecky81 » 18.03.2024 19:14

Bidon napisał(a):Wyłapałeś jakieś sześć niby gejowskich kampów w Chorwacji i robisz szum.
Akurat dla mnie to ważna informacja. Może dlatego, że nie jeżdżę z kumplem rowerem.

Ktoś może objaśnić, co poeta miał na myśli?
Habanero
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 18.03.2024 19:18

stachan napisał(a)::
...
Chodziło mi tylko o poznanie Twojej opinii na temat podwójnych standardów. Przyznasz mi rację? :usmiechkrzywy:

Nie, nie przyznam Ci racji.
Szczucie na innych ludzi to największe zło.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko