Obelgą jest tytuł tego wątku.
Do tego "zwierzyniec" pod adresem ludzi i czym zaczyna cuchnąć ... ?
Habanero napisał(a):LGBT na rodzinnych kempingach - już tam są!....
Cóż za tytuł, jak z pasków dla
Prawdziwy polski patriota niech omija te kempingi szerokim łukiem.
To siedlisko zła i
P.S.
Co za ciemnogród
Pytanie jak najbardziej zasadne w tym wieku.599 napisał(a):taka scena z życia wzieta ,
kilka lat do tyłu podczas manifestacji srodowisk "innych" w Poznaniu przy ulicy stała rodzina,
(musieli stac bo nie szło przejść na drugą strone)
Tata,mama, i na oko ich 6-7 syn,
i chłopiec pyta:
"Tato dlaczego ten pan ma siusiaka na czole ?"
Ale "na siłę" jesteś informowany, że dana para jest hetero.599 napisał(a):nie mam nic przeciw tym srodowiskom tylko nie bardzo rozumiem dlaczego
na siłę ja mam wiedzieć że ta czy ina para nie jest hetero,
jest mi to obojetne,jednak nie podoba mi sie że ktoś na ulicy wszystkim
wykrzykuje że on/ona jest "inny/inna",
To prawda. O ile od początku XX-wieku średni IQ wyraźnie i prężnie rósł, to pod koniec owego XX-wieku w krajach przemysłowych/zachodnich zaczął spadać. Niedawno czytałem jakieś "studia" na temat. Jeśli znajdę to podlinkuję.empire13 napisał(a):ApropoDefacto napisał(a):Z roku na rok społeczeństwo jest co raz głupsze i to są niestety fakty.
Masz na ten temat jakieś badania?
599 napisał(a):...
jesteś w stanie napisac że po Twojej/waszej śmierci będzie OK jeśli by Twoją
Córkę adoptowała para
panów/pań ?
...
boboo napisał(a):To prawda. O ile od początku XX-wieku średni IQ wyraźnie i prężnie rósł, to pod koniec owego XX-wieku w krajach przemysłowych/zachodnich zaczął spadać. Niedawno czytałem jakieś "studia" na temat. Jeśli znajdę to podlinkuję.empire13 napisał(a):ApropoDefacto napisał(a):Z roku na rok społeczeństwo jest co raz głupsze i to są niestety fakty.
Masz na ten temat jakieś badania?
boboo napisał(a):Trzy strony "dyskusji", tylko dlatego, że autor wątku źle zrozumiał przekaz reklamy.
Jest zasadnicza różnica między "Pink Panthers"
https://en.wikipedia.org/wiki/Pink_Panthers
a "The Pink Panthers"
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Pink_Panthers
A na reklamie wyraźnie i jednoznacznie napisano: "Pink Panthers". Bez "The".
I widać jak na dłoni, że panowie omawiają ostatni "skok", lub planują następny(?).
Różowe szlafroczki i flaming? No cóż, jakoś się trzeba kamuflować.
Choć wprawne oko zauważy, że klapki ma jednak niebieskie...
boboo napisał(a):potraktuj część reszty postów
AdamSz napisał(a):Ten wątek, to podpucha. Gdzie tu są kempingi ????//
SingSing74 napisał(a):AdamSz napisał(a):Ten wątek, to podpucha. Gdzie tu są kempingi ????//
A tu:
https://www.camping-adriatic.com/specia ... ack-friday
Tylko się spiesz, bo i black friday kiedyś się kończy
Bidon napisał(a):AdamSz napisał(a):Wyłapałeś jakieś sześć niby gejowskich kampów w Chorwacji i robisz szum.
Akurat dla mnie to ważna informacja. Może dlatego, że nie jeżdżę z kumplem rowerem.
SingSing74 napisał(a):Na szczęście jeszcze każdy swobodnie może komunikować własne odczucia czy opinie i mam nadzieję, że to się nie zmieni.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko