Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam wszystkich forumowiczów. Przegladalem forum i nie widzialem nigdzie wzmianki co robimy z leżakami, parasolami itp. bieżecie to wszystko ze soba z polski czy wynajmując kwaterke gospodarze juz maja i bez problemow udostępniają tego typu sprzet i nie potrzeba "targac" przez 1000km.
Wróciłem parę dni temu z Omisza.Byłem w apartamencie Lidija, i tam w wyposazeniu były leżaki, a parasole zastępowały drzewka na piaszczystej plaży.Było bosko!.
A ile teraz orientacyjnie kosztuje wypozyczenie takiego lezaka plastikowego na plazy, bo nigdy sie tym nie interesowalem a karimaty ktore posiadam juz troche sie zniszyly od zwirku w Cro.
jakisak napisał(a):A ile teraz orientacyjnie kosztuje wypozyczenie takiego lezaka plastikowego na plazy, bo nigdy sie tym nie interesowalem a karimaty ktore posiadam juz troche sie zniszyly od zwirku w Cro.
W miejscowości Zaostrog na Riwierze Makarskiej za cały dzień 15 kun.
Witam Może moda się zmienia i obyczaje ale zastawienie plaży lezakami chyba nic dobrego nie wróży. Przecież nie można tak wszystkiego zastawić tym plastikiem a tyły dla pozostałych ludzi z karimatami i swoimi parasolami zostawić jakieś ochłapy. Puste leżaki leżą a ludzie szukają miejsca. Nie podoba mi się to. Jakaś równowaga powinna byc jak 10 lat temu. A cenowo jak w/w w BV potwierdzam.