Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Letnicy za drzewka oliwnego psuja mi wakacje.(

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 03.07.2013 08:32

Powiem tak: jako rodzic nie mogę w taką sytuację uwierzyć. Serio. Nie mogę uwierzyć, że rodzice mogą zostawić dzieci z obcą osobą i iść sobie na plażę, dzień w dzień. Nie ogarniam tego.
fire
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) fire » 03.07.2013 08:48

Ty nie mozesz uwierzyc, choc ja opisuje jak bylo i jak jest? Nie musisz wierzyc.

Dziekuje wszystkim za rady i podpowiedz co zrobic w takiej sytuacji problemowej w Chorwacji... sama nie mialam odwagi isc i pytac bezposrednio letnikow i chyba dobrze sie stalo , fajnie ze tutaj gospodarze sa pomocni we wszystkim. Ja swoich moge polecic naprawde, wszystko bylo bez zarzutu, a nawet gdy cos dzialalo nie tak, to w 3 sekundy gospodarz staral sie zaraz srubke dokrecic, zaslonke zmienic itp. :D
viltob08
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) viltob08 » 03.07.2013 08:51

Aldonka napisał(a):Powiem tak: jako rodzic nie mogę w taką sytuację uwierzyć. Serio. Nie mogę uwierzyć, że rodzice mogą zostawić dzieci z obcą osobą i iść sobie na plażę, dzień w dzień. Nie ogarniam tego.

Ja też nie mogłam tego ogarnąć, przez co naraziłam się na komentarze... :lol: , ale czytając wyjaśnienia fire
trzeba chyba jednak uznać, że to jakaś patologia, skoro było tyle interwencji....pytanie czy ktoś faktycznie sprawdził o co biega, bo może dzieci np.uczulone na morską wodę ;-), ale po co je wtedy ciągnąć pół świata nad morze ? :roll: i tak w tym wszystkim, najbiedniejsze dzieciorki :(
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 03.07.2013 09:47

fire napisał(a):Ty nie mozesz uwierzyc, choc ja opisuje jak bylo i jak jest? Nie musisz wierzyc.

Ja nie mówię, że nie wierzę w to co mówisz, ja nie wierzę że rodzice mogą się tak zachowywać, ot co.

Jak Wy wszystkie bierzecie dosłownie, a poczytanie między wierszami.
_Ewa_ wiem o tych sytuacjach, ale ja nie mówię o wierze w to co się dzieje, bo się dzieje niestety, ja mówię, że nie mogę ogarnąć że Rodzic może zrobić coś takiego. Nie rozumiem jak można w jakikolwiek sposób skrzywdzić własne dziecko.

Jaśniej nie umiem i w sumie nie chcę, bo za długo tu jestem, za wiele przeczytałam, ksiądz swoje, a organista swoje.
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 03.07.2013 10:00

:)
MWN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MWN » 03.07.2013 15:16

A moja gospodyni ma pociotka na policji, jak trzeba przyjedzie i porozmawia odpowiednio....
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.07.2013 18:41

fire napisał(a):Tata dzieci ponoc byl bardzo w rozmowie agresywny, a do swoich dzieci tez ladnie sie odzywa, przyklad co k....zesrlas sie znowu!, kur... gdzie pampersy ,kur... to co drugie slowo mu tak schodzi....to slyszalam na wlasne uszy jak mowil do tej malej corki....dlatego napisalam wczesniej , ze niektorzy nie dorosli do roli rodzica i przerastaja ich obowiazki zwiazane z wychowywaniem dzieci.
Tyle odemnie w temacie.

Trzeba było o tym napisać od razu, przypadki, kiedy dzieci z powodu braku zainteresowania dorosłych, płaczą, są niestety dość częste.
Ja wyraźnie napisałem, że to nienormalne wbrew jednemu takiemu mądrali :wink:
Ale tu mamy do czynienia już z patologią.
Jestem daleki od interwencji, gdy nie ma przemocy w rodzinie, ale taki stosunek do dzieci nie nadaje się do tolerowania :(
Niewiele to się różni od bicia dzieciaków :?
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Letnicy za drzewka oliwnego psuja mi wakacje.( - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone