Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Letnicy za drzewka oliwnego psuja mi wakacje.(

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bieder1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bieder1 » 02.07.2013 06:23

jara napisał(a):
kreciki napisał(a):....no i rozpętało się małe ,polskie "piekiełko" :twisted:

No i znowu dzieci powodem... :mrgreen:

a ty znowu winnych szukasz ... just life nothing else
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 02.07.2013 06:27

bieder1 napisał(a):
jara napisał(a):
kreciki napisał(a):....no i rozpętało się małe ,polskie "piekiełko" :twisted:

No i znowu dzieci powodem... :mrgreen:

a ty znowu winnych szukasz ... just life nothing else

Komentuję. :smo:
fire
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) fire » 02.07.2013 06:55

Witam.
Widze, ze temat sie rozwinal w duzym tempie.

Coz moge dodac, widac ,ze nie kazdy dorosl do roli rodzica i bledy wychowawcze jak i nieporadnosc zyciowa doprowadza do tego, ze robi sie pieklo na wczasach nie tylko dla innych letnikow, ale dla tej rodziny zwlaszcza.

Ja dziekuje za wszystkie komentarze, z racji , ze nie bede miala dostepu do sieci przez najblizsze dni, nie bede mogla opisac jak sytuacja sie zakonczyla, ale pozniej nie omieszkam o tym napisac...teraz juz koncze, bo krzyki mamo niestety nie pozwalaja sie skupic na czymkolwiek.
Zycze udanych wakacji i prawdziwego wypoczynku. :papa:
aquavita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aquavita » 02.07.2013 07:37

"prawdziwe wakacje" bez internetu, forum na które zaglądamy cały rok, naprawdę prawdziwe..... :boss:
Dziś usłyszałem od swego syna "tata bierzemy do Chorwacji Xbox-a ,powiedziałem kategorycznie NIE :o
Ale,,teraz sam nie wiem ,,grałby sobie cały dzień ,taki spokój ,nie krzyczał by TATO :o :x chodź nad wodęęęę
Nie denerwował by innych "letników"
Już wiem ,,,,zostawię syna w domu....... :papa:
MWN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MWN » 02.07.2013 08:00

Taaaak, ja na szczęście mam to już za sobą (wakacje); a jeszcze innym sposobem jest snorkelowanie pod wodą naprawdę prawie nie słychać w odróżnieniu od motorówek...
Calapula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Calapula » 02.07.2013 08:21

bieder1 napisał(a):...
Nie zrozumiałem twojego zbulwersowania chłopcem z kijem ponieważ potrafię sobie przypomnieć setki takich pomysłów dziecięcych, które mogły by się skończyć niejednym mandatem etc....

Widocznie wychowaliście się w różnych środowiskach.
Niechęć zajmowania się swoimi dziećmi jest rażąca, wręcz demonstracyjna. Widok usmarkanego od płaczu dziecka i kompletnie obojętnego na to rodzica nie jest już czymś niezwykłym. Dlatego już można nie być zbulwersowanym...
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 02.07.2013 08:27

aquavita napisał(a):"prawdziwe wakacje" bez internetu, forum na które zaglądamy cały rok, naprawdę prawdziwe..... :boss:
Dziś usłyszałem od swego syna "tata bierzemy do Chorwacji Xbox-a ,powiedziałem kategorycznie NIE :o
Ale,,teraz sam nie wiem ,,grałby sobie cały dzień ,taki spokój ,nie krzyczał by TATO :o :x chodź nad wodęęęę
Nie denerwował by innych "letników"
Już wiem ,,,,zostawię syna w domu....... :papa:

Mój sam zrezygnował :D
aquavita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aquavita » 02.07.2013 08:33

Jeszcze trochę więcej inwigilacji internetowej i pod takimi tekstami wskoczy nam,, reklama robinsonady :mrgreen:
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 02.07.2013 09:27

bieder1 napisał(a):W tym całym temacie drażni mnie fakt iż koniecznie próbuje się znaleźć winnego w sytuacjach które tak naprawdę są całkowicie normalne.

Ryk dzieci bez opieki przez dłuższy czas lub krzyki w sklepie pełnym ludzi są według Ciebie normalne (pomijając jakieś skrajne przypadki)?
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 02.07.2013 10:03

Najgorsze w tym wszystkim jest to, że jak się dziecko wspaniale bawi, z rodzicami, rodzeństwem, dziadkami, na plaży dajmy na to w pięknej Chorwacji. Biega przy tym, goni piłkę, rzuca się na fale, krzycząc sobie przy tym (wszak wyraża swoją radość, ekspresję) wówczas niektórym i to wadzi i to przeszkadza. Były już takie wpisy na forum, oj były.
Więc dziecko krzyczące i olewających go rodziców - źle, dziecko zadowolone wyrażające swoją radość - też źle. I jak tu dogodzić ja się pytam?? Czasem mam wrażenie, że niektórym dziecko przeszkadza z samego powodu, że jest dzieckiem, że jakiś rodzić śmiał popełnić to przestępstwo i zabrał pociechy na wakacje.
Calapula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Calapula » 02.07.2013 10:12

Aldonka napisał(a):Najgorsze w tym wszystkim jest to, że jak się dziecko wspaniale bawi, z rodzicami, rodzeństwem, dziadkami, na plaży dajmy na to w pięknej Chorwacji. Biega przy tym, goni piłkę, rzuca się na fale, krzycząc sobie przy tym (wszak wyraża swoją radość, ekspresję) wówczas niektórym i to wadzi i to przeszkadza. ...

Taki przypadek nie jest przedstawiony w tym wątku. Aldonka zaciemnia dyskusję, sprowadza ją na jakieś wymyślone albo i rzeczywiste ale jednak inne tory. Proszę założyć sobie inny wątek gdzie będziemy się mogli wypowiedzieć również w tym temacie jak to nam przeszkadzają wesołe dzieci i ich rozradowani rodzice. Taki wpis tylko odwraca uwagę od sedna. Nieładnie.
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 02.07.2013 10:16

Do prośby się nie przychylam, wątku nie założę, będę sobie pisać. Jak masz jakieś żale na mnie do administracji proszę, może mnie smutną buźką ukarzą za pisanie nie na temat. Przeszkadza Ci - nie czytaj moich wpisów.
aquavita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aquavita » 02.07.2013 10:17

No właśnie ,tu jest mowa o drzewkach oliwnych ,i głupocie osób które je sadziły ,zamiast postawić bariery dźwiękochłonne...
Calapula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Calapula » 02.07.2013 10:19

Aldonka napisał(a):Do prośby się nie przychylam, wątku nie założę, będę sobie pisać. Jak masz jakieś żale na mnie do administracji proszę, może mnie smutną buźką ukarzą za pisanie nie na temat. Przeszkadza Ci - nie czytaj moich wpisów.

Potup jeszcze nóżką. Przeczytałem i przeczytam następne. A jak mi się coś spodoba lub nie to skomentuję lub nie skomentuję. Takie życie.
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 02.07.2013 10:22

Żebym tupnęła nóżką to musiał byś się (musiała byś się ) jeszcze sporo natrudzić.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Letnicy za drzewka oliwnego psuja mi wakacje.( - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone