jara napisał(a):kreciki napisał(a):....no i rozpętało się małe ,polskie "piekiełko"
No i znowu dzieci powodem...
a ty znowu winnych szukasz ... just life nothing else
bieder1 napisał(a):...
Nie zrozumiałem twojego zbulwersowania chłopcem z kijem ponieważ potrafię sobie przypomnieć setki takich pomysłów dziecięcych, które mogły by się skończyć niejednym mandatem etc....
aquavita napisał(a):"prawdziwe wakacje" bez internetu, forum na które zaglądamy cały rok, naprawdę prawdziwe.....
Dziś usłyszałem od swego syna "tata bierzemy do Chorwacji Xbox-a ,powiedziałem kategorycznie NIE
Ale,,teraz sam nie wiem ,,grałby sobie cały dzień ,taki spokój ,nie krzyczał by TATO chodź nad wodęęęę
Nie denerwował by innych "letników"
Już wiem ,,,,zostawię syna w domu.......
bieder1 napisał(a):W tym całym temacie drażni mnie fakt iż koniecznie próbuje się znaleźć winnego w sytuacjach które tak naprawdę są całkowicie normalne.
Aldonka napisał(a):Najgorsze w tym wszystkim jest to, że jak się dziecko wspaniale bawi, z rodzicami, rodzeństwem, dziadkami, na plaży dajmy na to w pięknej Chorwacji. Biega przy tym, goni piłkę, rzuca się na fale, krzycząc sobie przy tym (wszak wyraża swoją radość, ekspresję) wówczas niektórym i to wadzi i to przeszkadza. ...
Aldonka napisał(a):Do prośby się nie przychylam, wątku nie założę, będę sobie pisać. Jak masz jakieś żale na mnie do administracji proszę, może mnie smutną buźką ukarzą za pisanie nie na temat. Przeszkadza Ci - nie czytaj moich wpisów.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko