przez Boboszów jechałem już 5 razy...Chcę spróbować czegoś nowego..
C_R_O_A_T_I_A napisał(a):przez Boboszów jechałem już 5 razy...Chcę spróbować czegoś nowego..
Jakie są Wasze doświadczenia jazdy z okolic Wrocławia przez Boboszów a jakie A4 - A1 przez węzeł Gliwice Sośnica ? Warto dołożyć 120 km ? A może jechać przez Chałupki ?
C_R_O_A_T_I_A napisał(a):przez Boboszów jechałem już 5 razy...Chcę spróbować czegoś nowego..
Jakie są Wasze doświadczenia jazdy z okolic Wrocławia przez Boboszów a jakie A4 - A1 przez węzeł Gliwice Sośnica ? Warto dołożyć 120 km ? A może jechać przez Chałupki ?
C_R_O_A_T_I_A napisał(a):Jakie są Wasze doświadczenia jazdy z okolic Wrocławia przez Boboszów
C_R_O_A_T_I_A napisał(a): Do Chorwacji jeździlem jednak przez Boboszów. Może być to męczące jak się trafi na dużą ilość samochodów, albo autobus - jednak tam bywa ciasnawo (szczególnie już po czeskiej stronie). Raz wpadłem na dwa samochody z łódkami i jazda do Boboszowa była bardzo frustrująca
C_R_O_A_T_I_A napisał(a):
Ogólnie - każdy sam musi wybrać sobie trasę i już po przejechaniu ocenić.
tomjab76 napisał(a):Wrocław - Kłodzko - Ołomuniec
tomjab76 napisał(a):Chyba damy radę, tym bardziej, że kolega już jechał tą trasą i jest to najkrótsza opcja. Dzięki za sugestie. Pozdrawiam
maciejdm1 napisał(a):Witam. Ja dwa razy jechałem z Głogowa na Kłodzko (omijając A4 bo tam duże ryzyko korkow), Boboszów, Ołomuniec, Brno, Breclav, Wiedeń, Graz, Mureck, objazd w Słowenii, G. Macelj i dalej na Riwierę. W tym roku jadę ze znajomymi, którzy nalegają , aby jechać na przejście w Zawidowie, czyli wcześniej przez Bolesławiec. W Czechach na Pragę i Brno. Czy ktoś z Was jechał tą trasą?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi