maniust napisał(a):Cóż skromne banany na waszych twarzach na ostatniej fotce.
..ale fajno znów popatrzeć na Rivierę.
muszę poszukać bardziej wypasione banany
Roland90 napisał(a):Zastanawiałem się czy pytania do autorki zostawić an koniec czy zadać je już. Doszedłem jednak do wniosku ,ze do końca relacji pewnie je pozapominam. Dodatkowo postanowiłem zapytać Ekspertki ( bo w końcu 13 wyjazdów to nie byle co).
Roland90 napisał(a):1.Podejrzewam ,ze w sezonie ( dobre pytanie do kiedy trwa sezon?) ten autobus jeździ częściej. Wiem ,że w Makarskiej trudno o miejsce dużo zakazów ,dodatkowo podobno drogie postoje. Ja jeszcze sprawny stąd moje pytanie ( w sumie mógłbym sprawdzić na mapie, ale lepiej jak ktoś oceni to będąc na miejscu ) .Czy jest szansa zwiedzić cała Makarska na nogach ? Przyjeżdżając powiedzmy tam autobusem i pochodzić powiedzmy po miasteczku przez cały dzień?
Roland90 napisał(a):2.Odwołując się do mojego pierwszego posta. Jeśli ktoś by chciał pojechać do Chorwacji (przyjmijmy w te okolice (Makarskiej) , dodatkowo rozpatrzmy jeszcze bardziej ,,dzikie"(odludne) miejsca ) aby ludzi byłoby mniej , ceny przystępniejsze to jaki okres wybrać aby było w sam raz. Bardziej interesuje mnie wrzesień (koniec wakacji) niż czerwiec (początek wakacji) . Niby są wątki na temat czerwca i września , ale nie bardzo jest tam opisane jaki termin posezonowy jest najlepszy. Czy w ogóle nie ma to różnicy i np.1 września jak dany dom nie ma wynajętego pokoju to od razu jest zamykany i otwierają dopiero choćby nie wiem co 1 lipca?
Roland90 napisał(a):3. Które dopiero teraz pisząc te dwa pierwsze nasunęło mnie się. Jak z temperaturą w nocy? Jeśli chciałoby się np. spędzić noc w namiocie to zamarznie się , będzie jakiś dyskomfort cieplny?Pomijam opisywane w tym wątku opady deszczu. Prosiłbym ( o ile jest taka możliwość ) o podanie +/- temperatury wieczorem /nocy , ew. określenie jak bardzo ochładza się wieczorem w nocy.
Roland90 napisał(a):Pozdrawiam i dziękuje za wyrozumiałość
Eunike1984 napisał(a):Lecisz z tym koksem Ale to dobrze Super fotki - takie "bez tłumne" Zazdroszczę tej ciszy Pozdrawiam.
Joker_28 napisał(a):Dosiadam się do czytelni
Fajna retrospekcja zeskanowana. Widać w tym samym czasie ujeżdżaliśmy identyczne furki. Ongiś
W mojej do końca nie znalazłem przycisku A/C !
fiolek napisał(a):Joker_28 napisał(a):Dosiadam się do czytelni
Fajna retrospekcja zeskanowana. Widać w tym samym czasie ujeżdżaliśmy identyczne furki. Ongiś
W mojej do końca nie znalazłem przycisku A/C !
Powitać, powitać
Tak się zastanawiam jak w 2001 roku daliśmy radę dojechać do Chorwacji bez przycisku A/C
Nasza była furka jeszcze śmiga po kieleckich drogach, i całkiem dobrze się trzyma jak na swoje 15 lat
Powrót do Nasze relacje z podróży