arko2007 napisał(a):Jakże inaczej ogląda się te same, miejsca /na niektórych jest nasz dom i widoczny taras/. My jesteśmy skazani na tłumy. Wy mieliście spokój i ciszę, po prostu...super
arko2007 napisał(a):Piękna Opowieść
krakusowa napisał(a):arko2007 napisał(a):Jakże inaczej ogląda się te same, miejsca /na niektórych jest nasz dom i widoczny taras/. My jesteśmy skazani na tłumy. Wy mieliście spokój i ciszę, po prostu...super
Nie wyobrażam sobie Baški w sezonie choć mój pierwszy raz to była końcówka sierpnia.
Ale to było w 2001 roku więc wieki temu i ludzi było trochę mniej.
Na szczęście- dla nas - możemy jeździć do Chorwacji poza sezonemarko2007 napisał(a):Piękna Opowieść
Dzieki za miłe słowa
krakusowa napisał(a):AdamZ napisał(a):Podziękuję. Nigdy nie wiadomo kiedy się oryginalna relacja październikowa przyda.
Mam nadzieję, że ktoś... kiedyś... po nią sięgnie
Ural napisał(a):krakusowa napisał(a):AdamZ napisał(a):Podziękuję. Nigdy nie wiadomo kiedy się oryginalna relacja październikowa przyda.
Ja sięgnąłem po relację gdyż zamierzam w przyszłym roku jechać we wrześniu. Powód - mniej ludzi, niższe temperatury, lepsze warunki do zwiedzania.
krutom napisał(a):Ural napisał(a):krakusowa napisał(a):AdamZ napisał(a):Podziękuję. Nigdy nie wiadomo kiedy się oryginalna relacja październikowa przyda.
Ja sięgnąłem po relację gdyż zamierzam w przyszłym roku jechać we wrześniu. Powód - mniej ludzi, niższe temperatury, lepsze warunki do zwiedzania.
Ale to jest relacja październikowa
Ural napisał(a):krutom napisał(a):Ural napisał(a):krakusowa napisał(a):AdamZ napisał(a):Podziękuję. Nigdy nie wiadomo kiedy się oryginalna relacja październikowa przyda.
Ale to jest relacja październikowa
No to co. Ja jadę we wrześniu.