darek1 napisał(a):Ja byłem raz we wrześniu i narzekałem, że za szybko robi się ciemno. Najlepiej lubię na przełomie czerwca i lipca - długi dzień.
emarylka napisał(a):Witam, dzięki za relację, dobrze tak na spokojnie, bez tłumów pooglądać znajome zakątki.
Wiele z tego co pokazujesz w sezonie umyka ze względu właśnie na ilość ludzia i wszechobecny ruch.
Ale z drugiej strony troszeczkę, ale to tylko troszeczę brakuje tej wakacyjnej atmosferki.
Zapewne we wrześniu jest idealnie.
pozdrawiam
21monika napisał(a):Witam
Dopiero dziś trafiłam na twoją relacje (fakt nie zaglądałam na CRO od bardzo dawna - sprawy zawodowe) Super.
Bardzo mi się podobało i chyba koniec września i października w przyszłym roku się wybierzemy na objazdówkę. Dzieci dorosły i terminy wakacyjne są już nie konieczne.
Pozdrawiam
gosiak.k napisał(a):Dziś udało mi się w koncu znaleźć chwilkę i doczytać Waszą relację do końca Rzadko w której relacji można zobaczyć takie pustki na plażach... Lubię taki spokój.
Kiedyś byłam na Sycylii w połowie października i "tłumy" były podobne (Prawie z łezką w oku czytałam Waszą sycylijską relację...)
Pozdrawiam serdecznie i życzę udanej wiosennej podróży:) a potem mam nadzieję relacji ...
Gośka
Teresa63 napisał(a):Witam,piękna relacja,mamy zamiar w tym roku właśnie w pażdzierniku pojechać do Chorwacji,jak nic nie wypadnie,lubię ciszę i spokój i brak upałów,pozdrawiam
Janusz Bajcer napisał(a):Odkopane z moją małą pomocą
pogoda-polowa-pazdziernika-t34691.html#p1632770
Powrót do Nasze relacje z podróży