To jeszcze nie koniec.
To się cieszę że jeszcze coś pooglądam z waszego powrotu do kraju.
Ciekaw jestem jak wracacie czy podobnie jak ja czy inna trasą.
kaeres napisał(a):Jak już ktoś zauważył bardzo pusto na zdjęciach. Nie wiem czy każdego taka pustka ogarnia ale byłem raz na wczasach późnym sierpniem nad polskim morzem i chyba te pustki mogę porównać do tych ze zdjęć z październikowej Chorwacji.
Nie czułem wówczas wakacji :/
kaeres napisał(a):Nie zmienia to jednak faktu, że miło się ogląda zdjęcia i czyta relację z miejsc w których gościłem 4 lata temu.
czekor68 napisał(a): Fajna relacja dzięki
czekor68 napisał(a): czekam na kolejną z przyszłorocznych wakacji.Gdzie planujecie wyjazd?.
czekor68 napisał(a):
Twoje ostatnie fotki to okolice mojej przyszłorocznej bazy wypadowej,dokładnie zakotwiczę w Posedarje czekam tylko na potwierdzenie rezerwacji.
Pozdrawiam
Czesiek.
fiolek napisał(a):
agata26061 napisał(a):Ta "górka" w tle zawsze kojarzy mi się z jazdą do domu z Chorwacji. Z każdego wyjazdu mam jej zdjęcie i zawsze jak je robię myślę sobie: o znowu ta górka i znów trzeba czekac aż rok, żeby ją ponownie zobaczyc
agata26061 napisał(a):P.S. Najgorsze jest to, że chyba w przyszłym roku jej nie zobaczę
ASIULA HK napisał(a):Jako, że bywałam w Chorwacji zawsze w sierpniu, nie było mi dane oglądać ichniejszej jesieni
To takie trochę...niesamowite
fiolek napisał(a):agata26061 napisał(a):P.S. Najgorsze jest to, że chyba w przyszłym roku jej nie zobaczę
Może się uda
gusia-s napisał(a):Vjetar napisał(a):A pamiętacie co to za odmoriste ?
Zdaje się że to Odmorište Plitvice
Powrót do Nasze relacje z podróży