Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Lepiej jechać dużym autem czy autem z klimą?

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pamel
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pamel » 30.06.2005 22:20

Jechalem rok temu w 5 os. do Primostenu ( 1200km ) golfem bez klimy, teraz mamy do wyboru golf albo nubira mojego ojca z klima, oczywiscie wybralbym nubire ( o ile ojciec sie zgodzi ), ale gdyby do tego wyboru doszedl by jeszcze jakis bus bez klimy ( oczywiscie nie mam tu na mysli jakiejs Nysy, albo zuka ), to bez namyslu wybor padlby na auto najwieksze ( w twoim przypadku Transit ), a jesli nie ma klimy - wystarczy jechac w nocy - my tak rok temu jechalismy i nie bylo tak zle

Pozdro

PaMeL
01zibi
Globtroter
z klimą !

Nieprzeczytany postnapisał(a) 01zibi » 15.07.2011 16:03

Witam , policz sobie od kiedy zadałeś pytanie ile osób odpowiedziało -z klimą , a ile opowiedziało się za - większym autkiem i procentowo zdecyduj , a za rok zrób odwrotnie i będziesz miał pewność która opcja była najlepsza , byłem cztery razy z klimą i za taką opcją się opowiadam, pozdrawiam :o
Ostatnio edytowano 15.07.2011 17:10 przez 01zibi, łącznie edytowano 2 razy
jjs
Globtroter
Re: z klimą !

Nieprzeczytany postnapisał(a) jjs » 15.07.2011 16:14

01zibi napisał(a):Witam , policz sobie od kiedy zadałeś pytanie ile osób odpowiedziało -z klimą , a ile opowiedziało się za - większym autkiem i procentowo zdecyduj , a za rok zrób odwrotnie i będziesz miał pewność która opcja była najlepsza , byłem cztery razy z klimą i za taką opcją się opowiadam, pozdrawiam :o

Niezła rada, tylko jakby sześć lat spóźniona ...
01zibi
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) 01zibi » 15.07.2011 17:08

ale jak widać , ktoś to co chwilę czyta , a nie wszyscy są zalogowani lub piszą -pozdrawiam !!! :roll:
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 15.07.2011 18:03

Auto bez klimy po przejechaniu 800 km - nieprzytomny wychodziłem z samochodu, od razu do wyra i spanie.

Auto z klimą - rześki , wypoczęty, prawie jakbym nie jechał i po dojeździe na miejsce jeszcze zwiedzanie.

Ot, taka różnica dla mnie
luk006
Mistrz Świata FIFA
Re: z klimą !

Nieprzeczytany postnapisał(a) luk006 » 15.07.2011 21:31

jjs napisał(a):
01zibi napisał(a):Witam , policz sobie od kiedy zadałeś pytanie ile osób odpowiedziało -z klimą , a ile opowiedziało się za - większym autkiem i procentowo zdecyduj , a za rok zrób odwrotnie i będziesz miał pewność która opcja była najlepsza , byłem cztery razy z klimą i za taką opcją się opowiadam, pozdrawiam :o

Niezła rada, tylko jakby sześć lat spóźniona ...

Hehehehehehehehehehehehe :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Nie no odpowiedź w stylu Barei. :D :D :D :D :D :D
Dziękujemy Wujku Dobra Rada :D
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Lepiej jechać dużym autem czy autem z klimą? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone