Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

leon w Krakowie

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 08.04.2004 14:20

sniper niestety niektory tak uwarzaja, morzliwe ze studenci nie maja forse ale opinija co prawda nielicznich jest taka ze niestety Polska jes nastempna co do ataku biaranc pod uwage sklonosci do USA. Jednak mam nadzieje ze sie spotkami w Polsce choc do terminu krutko.
Łukasz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz » 08.04.2004 15:02

Leon, Ty lepiej napisz że zartowałeś bo jeżeli w Chorwacji jest taka opinia o nas to ja się poważnie zastanawiam czy jest sens do Was jechać w te wakacje. Może już czas zdecydować się na Bułgarie?
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 08.04.2004 15:14

...Lukasz opinija o Polakach jest dobra, tylko chcesz ze bym ci napisal ze opinija jest taka ze i bezpiecznie jest u was. Ja jestem pewien ze u was jest bezpiecznie (nie bioranc pod uwage samochody i kesienkowcow drobnich), ale u nas w telewizji mowia tego czego u was nie wspominaja. Czensto sie sprawi nadmuchuje jak i u waszich medijach. Chociazby ten wybuch w Warszawie (a ja wiem ze to byl gaz). Jezeli ci sie wydaje ze zwikli czlowiek-rodzic studenta jest winien takej opinii to zrob jak ci sumienie nakazuje i pojedz do Bulgarii na wczasi. A ja i tak postaram sie przijechac do Krakowa.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.04.2004 17:43

Siła mediów :!: , nie ważne w jakiej politycznie sprawie. Chętnie poszedłbym z Wami Leon na piwko we Wrocku (i nie widze tutaj niebezpieczeństwa......no chyba żeby miało go zabraknąć :wink: )ale tak na poważnie, nie dziwię się, że rodzice mają pewne obawy na wyjazd swoich dzieci w miejsce POTENCJALNEGO zagrożenia....bo nie czarujmy się - takowe na pewno w teorii istnieje :cry: Pomyślmy, czy chcielibyśmy wysłac swoje dzieci w okolice Madrytu :?: (gdy znowu coś tam znaleziono na torach?)
Leonie,
na razie tory i ulice u nas czyste jak łza....a zapas piwa włożyli do lodówek.......zapraszamy zatem :lol:
Pzdr
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 08.04.2004 18:03

...Slapol dziekuje i mam nadzieje ze sie niebawem napijemy w Wroclawiu, jezeli nie to w Trogirze lub w Splicie. Ja wiem ze Polska jest bezpieczna i wierze w to bo inaczej by moja rodzina teras tam nie przebiwala. Widzisz co potrafia medija
artur
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) artur » 08.04.2004 18:08

Leon, my ci tu zapewnimy bezpieczeństwo , przyjezdżaj!!!! :lol: A o studentki też się zatroszczymy :lol:
Pozdrawiam
krassus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krassus » 08.04.2004 18:13

Nie tylko media moi drodzy - przeczytajcie artykuł w Rzepie http://www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wyd ... j_a_7.html (bezpłatny dostęp tylko przez kilka dni)
ches
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ches » 08.04.2004 19:20

Leonie.Ja i 12 wojowników kiukusinkai staniemy obronie .
Danuta
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Danuta » 08.04.2004 19:59

Oj, słaba nadzieja na zwycięstwo!
SNIPER
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SNIPER » 08.04.2004 20:12

Leon napisał(a):... A ja i tak postaram sie przijechac do Krakowa.

:P Zapraszamy, zapraszamy...
Jeszcze beżowi z pasami trotylu tutaj nie biegają :wink:
Nawet nie wiedziałem że mieszkam w tak niebezpiecznym kraju :cry:
Na pohybel...
Przyjeżdzaj, czas najwyższy.
8)
Łukasz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz » 09.04.2004 07:26

Leon ja wcale nie chce , żebyś pisał jakąś nieprawdę to była tylko taka figura retoryczna. Po prostu zaskoczyło mnie, że naród który dość pieniędzy i czasu musiał poswięcić by przekonać innych, że u niego jest bezpiecznie mógłby być bardziej rozsądny.
Co do Bułgarii to byłem tam bardzo wiele razy. Morze Czarne nie jest może tak czyste jak Adriatyk ale widoki są przepiękne, widzę horyzont a nie zaraz jakąś wyspę, plaże są piaszczyste a na wodzie są prawdziwe fale.
Teraz nie jeżdze tylko ze względu na obawy o bezpieczeństwo. I tak sobie pomyślałem, ze może jestem tak samo niesprawiedliwy w ocenie jak Twoi rodacy i czas by tam pojechać.
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko