napisał(a) Użytkownik usunięty » 14.03.2004 20:00
leon3 napisał(a):Slapol dziekuje bardzo, nie wie ile nas bendzie ale cos kolo 18 osob. Wroclaw jest jeszcze pod znakiem zapitania poniewarz musze zobaczic ile studentom z spraw fachowich bende mog pokazac w okolicach Krakowa. Chodzi o sprawi zwiazanie z ochrona srodowiska i wilengarnie ryb do chodowli lub zaribiania. Pozdrawiam i dziekuej za zainteresowanie i kazda informacje.
Mam coś wg mnie atrakcyjnego, tutaj znajdziesz namiary na hotel Polonia:
http://www.odratourist.pl/pl_polonia.php3
Hotel położony w centrum, rzut beretem od rynku - specjalna oferta dla studentów: pok.1-os. - 52 zł, pok. 2-os.-84zł (bez śniadania). Śniadanie studenckie (tzn.podane do stolika a nie "szwedzki stół" - 8 zł).
Przed chwilką rozmawiałem telefonicznie z recepcją, oferta "studencka" jest aktualna dla studentów z całego świata na podstawie legitymacji, myślę, że dla ok. 18 osobowej grupy dotyczyć też będzie nauczyciela akademickiego
Rozmawiałem na temat czasu promocji powyższych cen "studenckich" i mam zapewnienie, że w przypadku
faxowej rezerwacji miejsc na kwiecień są w stanie zapewnić w/w cenę.
Inne propozycje:
www.marshotel.pl
Pokoje typu studio tzn. w jednym segmencie pok. 1os + pok. 2os. + łazienka z natryskiem + aneks kuchenny. Byłem osobiście - raczej OK. Wynegocjowana cena dla grupy to 45 zł/osobę (bez śniadania).
www.wieniawahotel.pl
Trochę wyższy standard:
oficjalne ceny: pok. 1os. - 95 zł, 2os. - 140 zł, 3-os. - 175 zł (wszystkie ceny ze śniadaniem). Możliwe negocjacje dla grupy. Dzisiaj nie było kompetentnej osoby do negocjacji.
Leonie, proszę przejrzyj oferty i jeśli coś wybierzesz to daj znać, możesz też na
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Nie wiem czy mamy tu wylęgarnie ryb, ale jest piękne ZOO, ryby w rzece, na talerzach i na pewno coś tu studentom pokażesz
Pzdr